Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ερωτηση απο φετος θα αρχισω να περνω ενα μικρο εισοδημα απο καναδα θα ειναι μεταξυ 2 και 6 χιλιαρικα το ετος και ειμαι φορολογικος κατοικος ελλαδας, διαβασα οτι πρεπει να κανω δηλωση παγκοσμιου εισοδηματος στη ΔΟΥ. ξερει καποιος τη διαδικασια? μπορω να τη κανω μονος μου η θελει λογιστη αυτη η μαλακια?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Napier είπε

μια ερωτηση απο φετος θα αρχισω να περνω ενα μικρο εισοδημα απο καναδα θα ειναι μεταξυ 2 και 6 χιλιαρικα το ετος και ειμαι φορολογικος κατοικος ελλαδας, διαβασα οτι πρεπει να κανω δηλωση παγκοσμιου εισοδηματος στη ΔΟΥ. ξερει καποιος τη διαδικασια? μπορω να τη κανω μονος μου η θελει λογιστη αυτη η μαλακια?

Οταν εμπλέκονται διακρατικές συμβάσεις περί αποφυγής διπλής φορολογίας προφανώς χρειάζεται λογιστή να σε ενημερώσει σχετικά με τον παρακρατούμενο φόρο απο πλευράς Καναδά και το τί υποχρεούσαι να πληρώσεις στην Ελλάδα.

Δημοσ.

διαβασα για τον φορο, τσουχτερος ειναι 22% επειδη η υπαρχει διακρατικη συμφωνια με καναδα . αυτες τις πληροφοριες τις βρηκα μονος μου οκ, το ερωτημα ειναι για το διαδικαστικο στις ΔΟΥ. δεν ειναι κατι αμεσο αφου θα αφορα τη φορολογικη δηλωση του χρονου απλα ομως να εχω εικονα αν μπορω να το κανω μονος η θελει απαραιτητα η ΔΟΥ λογιστη γι αυτο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Napier είπε

διαβασα για τον φορο, τσουχτερος ειναι 22% επειδη η υπαρχει διακρατικη συμφωνια με καναδα . αυτες τις πληροφοριες τις βρηκα μονος μου οκ, το ερωτημα ειναι για το διαδικαστικο στις ΔΟΥ. δεν ειναι κατι αμεσο αφου θα αφορα τη φορολογικη δηλωση του χρονου απλα ομως να εχω εικονα αν μπορω να το κανω μονος η θελει απαραιτητα η ΔΟΥ λογιστη γι αυτο

Στείλε ερώτηση στο taxisnet. Εμείς ό,τι απορίες είχαμε ρωτούσαμε και μας απαντούσαν πολύ γρήγορα, ευγενικά και αναλυτικά και μας ευχαριστούσαν που χρησιμοποιήσαμε την υπηρεσία και θα χαρούν να μας ξαναεξυπηρετήσουν!!!

Δημοσ.

ευχαριστω το εχω κανει και γω πριν μερικα χρονια αλλα δεν ειχα καλη εμπειρια. εκτος απο το οτι δε μου ειχε δωσει απαντηση ζητησε να περασω απο ΔΟΥ γιατι μαλλον βαριοταν να απανταει ο εκει ανθρωπος και η συμβουλη ηταν λαθος τελικα γιατι απο ΔΟΥ μου ειπαν τι να κανω στο ταξις.. θα το προσπαθησω ομως οκ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Napier είπε

ευχαριστω το εχω κανει και γω πριν μερικα χρονια αλλα δεν ειχα καλη εμπειρια. εκτος απο το οτι δε μου ειχε δωσει απαντηση ζητησε να περασω απο ΔΟΥ γιατι μαλλον βαριοταν να απανταει ο εκει ανθρωπος και η συμβουλη ηταν λαθος τελικα γιατι απο ΔΟΥ μου ειπαν τι να κανω στο ταξις.. θα το προσπαθησω ομως οκ

Μέσω taxisnet δηλώνεται το εισόδημα στην φορολογική σου δήλωση απλά το εισόδημα αυτό θα το δηλώσεις στον κωδικό που είναι για το εισόδημα απο εξωτερικό

• Like 1
Δημοσ.

Είναι το πεδίο που αναφέρει ότι η Ελλάδα έχει δικαίωμα φορολόγησης... Θα σε χρεώσυνε τη διαφορά του φόρου.

Πέρυσι ήτανε τα  (Πινακας 4 Α) 16-17 . Φέτος δεν έχω δει πως είναι

16. Καθαρό ποσό από μισθούς, συντάξεις, κλπ αλλοδαπής προέλ. όπου η Ελλάδα έχει δικαίωμα φορολόγησης

17. Φόρος που καταβλήθηκε στην αλλοδαπή για το εισόδημα των περ. 16 και 19

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...