Προς το περιεχόμενο

Πληροφορικοί του insomnia μαζευτείτε!!!

kontras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τελειώσει

ΙΕΚ/ Τενικός Διαχείρισης Συστημάτων και Παροχής Υπηρεσιών Intrenet-Intranet

αλλά η κυρίως δουλειά είναι προγραμματιστής -μηχανογράφιση σε εταιρεία

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία είμαστε αρκετοί πλέον άντε να βρούμε και κανένα θέμα για περαιτέρω συζήτηση…Καλό θα ήταν αφού είμαστε οι περισσότεροι φοιτητές σε αυτό το post να αλληλοβοηθηθούμε σε αυτό το νέο έτος σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σχολή μας… Τόσοι πληροφορικάριοι μαζεμένοι με τόσες διαφορετικές ειδικότητες δεν νομίζω να μείνει και καμία απορία άλυτη. :idea:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι και εγώ εδώ!

:D

5 χρόνια UK τα οποία αισίως τελειώνουν σε 4 μέρες :

>
[[email protected]]# nmap -O Paladin-}LoA{-

Starting nmap V. 2.30BETA17 by [email][email protected][/email] 
Interesting ports on Paladin-}LoA{-(Paladin-}LoA{-):
Port                                      State            Service
Computer Science BSc Hons/tcp             closed             UK                     
Computer Systems Security MSc Hons/tcp    closed             UK                
E-Commerce MSc Hons/tcp                   open(4 days left)  UK                    

TCP Sequence Prediction: Class=random positive increments
                        Difficulty=4797014 (Good luck!)
Remote operating system guess: Linux 2.1.122 - 2.2.14

Nmap run completed -- 1 IP address (1 host up) scanned in 7 seconds

8)

Δημοσ.

Τελείωσα το Τμήμα Πληροφορικής Αριστοτελείου Πανεπιστημιού και τώρα 2ο έτος στο αντιστοιχό Μεταπτυχιακό των Ψηφιακών Μέσων. Αντε να δούμε που θα καταλήξουμε:)

Δημοσ.

Και εγώ Εφαρμοσμένη Πληροφορική Και Πολυμέσα στο ΤΕΙ Ηρακλείου. Τελείωσα και περιμένω βεβαίωση πτυχίου. Καλο το topic μπας και αρχίσουμε να βρίσκουμε λύση στα προβλήματά μας...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω τελειώσει electronic engineering και τώρα έχω ένα κέντρο εκμάθησης πληροφορικής στο Αγρίνιο. Επίσης ασχολούμαι με το εμπόριο pc και θα χαρώ να εξυπηρετήσω όποιον Αγρινιώτη (ή μη) θέλει.

:)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Bachelor σε Business Information Systems από University of Wales...

Master σε Management of Information Technology από University of Sunderland!

Έχω δουλέψει ως System & Network Engineer & User support στην μηχανογράφηση της κεντρικής αντιπροσωπείας της Bosch και 1 χρόνο σε αντιπρόσωπο της Logic DIS ως user-network support . Τώρα τελειώνω την θητεία μου στον ΕΣ (97 μέρε έμειναν) και είμαι στην μηχανογράφηση της ΔΣΠ (διεύθυνση στρατιωτικού προσωπικού) ως user support.

Αυτά!

(όταν ήξερα το Insomnia και ακολουθούσα τον Hal από server σε server, αν θυμάμαι καλά, ήμουν στο 1ο έτος του Bachelor...πως περνάει ο καιρός!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...