Προς το περιεχόμενο

Πληροφορικοί του insomnia μαζευτείτε!!!

kontras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TEI Athinas, Pliroforiki!!! :D :D

den kserw gia sas emena pantos i sxoli mou fenetai gelia (ektos apo kati mathimatika pou exw parei to kau....aki :( kai den kserw pote tha ta perasw).

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών. Μετσόβιο, Αθήνα.

Δέυτερο έτος, πιστεύω να τελειώσω σε 7,8 χρόνια.

Δημοσ.
kontras' date=' δεν ξέρω αν έχεις δει την σελίδα της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας, αλλα γράφουν ορισμένα ενδιαφέροντα γι'αυτό το ζήτημα και όπως φαίνεται το παλεύουν το θέμα.

http://www.epe.org.gr/

Χρύσα[/quote']

Japan apo oti vlepw eisaikai esy synadelfos EAP kai malista maximi (me 3 8ematikes).

8elw na mou peis an exeis kanei aitisi sto epe kai an nai ti akrivws ginete ekei???

Kai mia erwtisi :?: eisai egegrameni sto forum tou EAP (oxi to klasiko :wink: ) :?:

Δημοσ.

ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ' date=' μπορεί να βρει εδώ κάποια παρόμοια θέματα προς συζήτηση . Και πιο συγκεκριμένα , έχει συζητηθεί το εργασιακό θέμα .

To exw 3anadei to site kai exei arketo endiaferon to mono pou me enoxlise einai oti an kai exei arketa melh ta perisotera einai mi energa.

Δημοσ.

kontras, την αίτηση την έχω τυπώσει αλλά δεν την έχω στείλει ακόμη, για φοιτητές είναι δωρεάν η εγγραφή. Και στο forum του ΕΑΠ είμαι γραμμένη... :wink:

Χρύσα

Δημοσ.

ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ' date=' μπορεί να βρει εδώ κάποια παρόμοια θέματα προς συζήτηση . Και πιο συγκεκριμένα , έχει συζητηθεί το εργασιακό θέμα .

To exw 3anadei to site kai exei arketo endiaferon to mono pou me enoxlise einai oti an kai exei arketa melh ta perisotera einai mi energa.

Εντάξει εγώ για αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι . Πάντως , τα περισσότερα θέματα που έχουν μπει στο forum απαντιούνται . Αυτό έχει προς το παρόν σημασία . :)

Δημοσ.
Και στο forum του ΕΑΠ είμαι γραμμένη... :wink:

Χρύσα

ok thanks Xryssa gia tin pliroforia gia tin epe lew na kanw kai egw aitisi(ti exw na xasw alwste :roll: )... se eida kai sto forum tou EAP :) .

Αυτό έχει προς το παρόν σημασία .

den exeis adiko my friend :)

Δημοσ.

Κι εγώ ΕΑΠ Πληροφορική Αθήνα παιδιά, 2ο έτος πλέον......

Είχα κάνει και 2 έτη σε ιδωτικό κολέγιο παλιότερα....:)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τεχνολογία & Επιστήμη Υπολογιστών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου εδώ! !

3ο έτος (σε μερικούς μήνες) ! ! !

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω δυο μερες που ειμαι μελος κ σημερα γραφω το πρωτο μου post. Εγω τέλειωσα το ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ κ ΗΛ. ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ το '02 - '03 έκανα ενα χρόνο γιατί είχα τελειώσει ΤΕΕ ηλεκτρονικών και τώρα λέω να δώσω την πιστοποίηση αντε να δούμε.

Συγχαρητήρια για το site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...