Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω! Ειχα μια αμφιβολια μηπως δεν αξιζει να παω σε παλαιοτερο soc σε αυτα τα λεφτα αλλα απο την στιγμη που με ενδιεφερε περισσοτερο camera και μπαταρια δεν νομιζω οτι ειχα καποια καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα και ισως και σε περισσοτερα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, hid3 είπε

Τελικά κατέληξα στο p30 pro. Μόλις παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις! Μια τελευταία ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Από ότι έχω δει σε tempered glass αυτό που προτείνεται είναι το t-max. Υπάρχει κάποια εναλλακτική? Γτ μου φαίνεται λίγο δύσκολη η εφαρμογή του.

Διαβάζω ότι ερχεται με screen protector έτοιμο τοποθετημενο. Τωρα τι προστασια δινει δε ξερω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, YodaMac είπε

Διαβάζω ότι ερχεται με screen protector έτοιμο τοποθετημενο. Τωρα τι προστασια δινει δε ξερω.

Δεν είναι και πολύ καλό το μανίσιο, έχω διαβάσει ότι καλό είναι να το αφαιρείς και να βάζεις tempered glass, το οποίο ίσως να χρειάζεται λίγο παραπάνω πίεση όταν σκανάρει το αποτύπωμα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια παρελαβα και γω προχθες. Εκανα μεταφορα απο το s8plus τα παντα χωρις προβλημα εφαρμογες κτλ. Ολα καλα ολα τελεια. Φωτογραφιες τρομερες και μπαταρια τις 2 μερες π το χρησιμοποιω μου φαινεται τερας. ΑΛΛΑ... Οπως κοιτουσα τι εφαρμογες περασα απο το samsung πεφτει το ματι μου σε μια phone info. Λεω για να κανω ενα check. Και στο πεδιο της μπαταριας μου δειχνει health 79%! Τι φαση? Ηταν χρησιμοποιημενο το κινητο? Ειναι φυσιολογικο αυτο το ποσοστο?  Ειναι gtp η εφαρμογη? Υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω να μου φυγει η ιδεα? Παντως το κινητο ηταν στο κουτι του σφραγισμενο και γενικα φαινοταν μια χαρα. 

Δημοσ.

Κανεις? Απλα αν ξερει καποιος ενα τροπο να δω αν το κονητο ειχε χρησιμοποιηθει. 

Δημοσ.

Από σκρουτζομαγαζο το πήρες; η ταινία ασφαλείας ήταν οκ; για βάλε το imei στο www.imei24.com να δεις τουλαχιστον πότε κατασκευαστηκε... ( αυτό δεν σου δείχνει αν είναι χρησιμοποιημενο, αλλά αν είναι πολύ παλιό ίσως είναι λίγο ύποπτο) 

Δημοσ.

Ναι απο σκρουτζ. Προσεγμενη ηταν η συσκευασια. Κοιτα εχει 2 imei. Βασικα το αυτοκολλητακι γραφει imei1 imei2. Και στα 2 λεει guaranty start 2020/4/29 και bind date 2020/5/2. Αυτο μαλλον συμβαινει γτ ειναι dual sim? Δν το εχω και πολυ

Η huawei παντως ειναι διπλα στο σπιτι μου. Αλλα και τι να παω να τους πω? :)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...