hid3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Θέλω να αλλάξω το s8 plus που έχω γιατί ενδιαφέρομαι για δικαρτο και το συγκεκριμένο είναι με μια. Είμαι μια χαρά ικανοποιημένος με το κινητό , ο μόνος λόγος αλλαγής είναι η sim. Οπότε ψάχνουμε για ένα κινητό να είναι στα ίδια επίπεδα τουλάχιστον σε φωτογραφική και μέγεθος οθόνης όσο το δυνατόν οικονομικότερα. Αρκεί να μην μου φανεί πισωγύρισμα. Ακούω προτάσεις! Ευχαριστώ.
efkola Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Kαλησπέρα! Υποθέτω πως θα το πουλήσεις το s8 plus. Πόσο περίπου υπολογιζεις να δαπανήσεις; Είναι καλό τηλέφωνο και θεωρώ ότι θα χρειαστεί να κινηθείς από τη mid range κατηγορία και πάνω για να μείνεις ικανοποιημένος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψεις πολύ μεγάλο ποσό. Ως πρώτη πρόταση θα έλεγα p30 prο.
hid3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Όχι αυτό θα μετακομίσει στην μητέρα μου! Έλεγα να μην φτάσω ως εκεί αλλά ταβάνι έχω τα 400. . Εννοείται βέβαια πως αν δεν υπαρχει κάτι και οτι αλλο και να παρω θα ναι υποβαθμιση τότε αναγκαστικά θα το εξαντλησω.. Νόμιζα πως έχει ανέβει αρκετά η mid κατηγορια και θα με κάλυπτε κάτι πιο φθηνό.
efkola Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Και η κατηγορία έχει ανέβει και οι τιμές (τις τελευταίες βδομάδες)! Εννοείται πως το budget είναι απόλυτα σεβαστό, κάθε καταναλωτής έχει τους δικούς του λόγους που καθορίζουν το εύρος του ποσού προς δαπάνη P30, Honor 20 pro
hid3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Καλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα το mi10 να βγει και το τσέκαρα αλλά μας τα κανε σ...α η xiaomi φέτο με τις τιμες. Μάλλον σε honor θα παω αν κ με χαλάει λίγο η lcd οθόνη. Αναβαθμίσεις ασφαλείας και όλα τα σχετικά δεν υπάρχει θέμα ε; Το ξέρω πιο πολύ για επιβεβαίωση ρωτάω.
stark Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, hid3 είπε Καλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα το mi10 να βγει και το τσέκαρα αλλά μας τα κανε σ...α η xiaomi φέτο με τις τιμες. Μάλλον σε honor θα παω αν κ με χαλάει λίγο η lcd οθόνη. Αναβαθμίσεις ασφαλείας και όλα τα σχετικά δεν υπάρχει θέμα ε; Το ξέρω πιο πολύ για επιβεβαίωση ρωτάω.
wolfskinn Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Στα 400 + μεταφορικά δες και αυτο μήπως σε ενδιαφέρει https://www.amazon.es/realme-Blanco-Versión-Europea-Enchufe/dp/B07Z5F99XX/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=realme+x2+pro&qid=1587076548&sr=8-5
vargas Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μi 9 t pro η samsung a71 για να μην φύγεις κ από samsung ... 1
hid3 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, wolfskinn είπε Στα 400 + μεταφορικά δες και αυτο μήπως σε ενδιαφέρει https://www.amazon.es/realme-Blanco-Versión-Europea-Enchufe/dp/B07Z5F99XX/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=realme+x2+pro&qid=1587076548&sr=8-5 Ωραίο και αυτο. Δεν είναι καλύτερα από Σκρουτζ? Αν βάλεις και τα μεταφορικά κάνα 20αρι διάφορα θα έχουν. Δεν είναι καλύτερα να το πάρω από δω? Όσο κοιτάω review τόσο πιο πολύ μ'αρέσει. 6 λεπτά πριν, vargas είπε Μi 9 t pro η samsung a71 για να μην φύγεις κ από samsung ... Η αλήθεια είναι ότι το mi9t pro έπρεπε να το πάρω πριν κάνα 6μηνο που το χάζευα αλλά είπα ο χαζός να περιμένω να βγουν τα mi 10. Που να ξέρω ότι θα ζητάνε 2 νεφρά. Τώρα δεν μου πάει να το πληρώσω καπελο 100 ευρώ. Άσε που το realme σε αυτά τα λεφτά πιο value φαίνεται. Και 90 hz και πιο γρήγορη φόρτιση και στερεοφωνικά ηχεία. Μάλλον στο realme θα καταλήξω. Αξίζει η διαφορά τιμής p30 pro με realme x2 pro?
wolfskinn Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, hid3 είπε Ωραίο και αυτο. Δεν είναι καλύτερα από Σκρουτζ? Αν βάλεις και τα μεταφορικά κάνα 20αρι διάφορα θα έχουν. Δεν είναι καλύτερα να το πάρω από δω? Όσο κοιτάω review τόσο πιο πολύ μ'αρέσει Εγώ πήρα πρόσφατα το 12αρι απο e-shop.gr αλλα με αποφορολογηση... Εσυ τωρα δεν βρίσκω κανένα λόγο να το παρεις απο Σκρουτζομαγαζο αν συνυπολογισεις την εγγύηση amazon και το 50αρικο που γλιτώνεις. Τα μεταφορικά ειναι κάτω απο 10€ νομίζω.
vargas Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, hid3 είπε Ωραίο και αυτο. Δεν είναι καλύτερα από Σκρουτζ? Αν βάλεις και τα μεταφορικά κάνα 20αρι διάφορα θα έχουν. Δεν είναι καλύτερα να το πάρω από δω? Όσο κοιτάω review τόσο πιο πολύ μ'αρέσει. Η αλήθεια είναι ότι το mi9t pro έπρεπε να το πάρω πριν κάνα 6μηνο που το χάζευα αλλά είπα ο χαζός να περιμένω να βγουν τα mi 10. Που να ξέρω ότι θα ζητάνε 2 νεφρά. Τώρα δεν μου πάει να το πληρώσω καπελο 100 ευρώ. Άσε που το realme σε αυτά τα λεφτά πιο value φαίνεται. Και 90 hz και πιο γρήγορη φόρτιση και στερεοφωνικά ηχεία. Μάλλον στο realme θα καταλήξω. Αξίζει η διαφορά τιμής p30 pro με realme x2 pro? Ακομα θεωρώ ότι είναιι σούπερ πρόταση . Έχει καλύτερο λειτουργικό , καλύτερη κάμερα κ μπαταρία. Με την gcam απογειώνεται.
hid3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Τελικά κατέληξα στο p30 pro. Μόλις παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις! Μια τελευταία ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Από ότι έχω δει σε tempered glass αυτό που προτείνεται είναι το t-max. Υπάρχει κάποια εναλλακτική? Γτ μου φαίνεται λίγο δύσκολη η εφαρμογή του. 1
mech_eng Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 νομιζω η καλυτερη επιλογη απο ολα οσα εθεσες σαν δευτερη θα ειχα το honor 20 pro
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Πολύ καλή επιλογή Είμαι κάτοχος αυτή την περίοδο. Από τις καλύτερες αγορές Καλορίζικο 👍👍✌️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα