Witcher1st Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μολις γυρισα. Καλυτερη απ'οτι δειχνουν οι βαθμολογιες! Αρκετα ωραιο το horror στοχειο, μακαρι να φτιαξουν και ταινια Pg-18 θα τα σπαει, αν και χλωμο το βλεπω. 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις γύρισα κι εγώ, ίσως η καλύτερη ταινία της Marvel απ τις solo των ηρώων. Αρκετά Raimiκη ταινία στο μεγαλύτερο μέρος της. Παράπονο μου το ότι Spoiler Περιμέναμε πως και πως τον Κρασινσκι να πάρει τον ρόλο και η άλλη τον έκανε κρόσσια σε 3 sec Nice touch ΌΛΑ τα cameo και πολύ μου άρεσε Spoiler Που είδαμε λίγη από την δύναμη του Black Bolt γιατί στο inhumans χαραμίστηκε. Ξεφεύγει πολύ απ το κλασικό family friendly στυλ και μακάρι αυτό να είναι το επόμενο chapter του MCU. Δεν χρειάζεται να είναι όλα για όλους. Spoiler Συμφωνούμε όλοι νομίζω πως δεν χάθηκε η Maximoff Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Kostasspil 2
thermo-sifounas Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Ενθαρρυντικα τα σχολια σας, μαλλον οι περισσοτερες κριτικες ειχαν πολυ υψηλες προσδοκιες 5 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Nice touch ΌΛΑ τα cameo και πολύ μου άρεσε Ερωτηση, υπηρξε κανα cameo που να μην περιμενες και να εδινε στοιχεια για μελλοντικες ταινιες, χωρις να δωσεις σποιλ φυσικα
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Υπήρξε ναι, δεν ξέρω αν θα δούμε τον συγκεκριμένο ηθοποιό, αλλά ο χαρακτήρας θα παίξει μελλοντικά 1
panosno1com Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler captain marvel την ειπε την μαύρη ή κάπως αλλιώς ??? [Spoiler] [/spoiler] Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από panosno1com
dekulinkgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Moλις γυρισα και εγω.Δεν ειχα καθολου προσδοκιες απο την ταινια και παρολο αυτα παλι με απογοητευσε.Ειδικα το τελευταιο μισαωρο απλα βαρεθηκα την ζωη μου.Aδιαφοροι χαρακτηρες ,μετριοτατο σεναριο. 5
Witcher1st Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, panosno1com είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου captain marvel την ειπε την μαύρη ή κάπως αλλιώς ??? [Spoiler] [/spoiler] Ναι, ειναι η φιλη της Spoiler Captain Marvel που υπαρχει στο κυριο συμπαν. 45 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Υπήρξε ναι, δεν ξέρω αν θα δούμε τον συγκεκριμένο ηθοποιό, αλλά ο χαρακτήρας θα παίξει μελλοντικά Εννοεις τον Spoiler Reed Richards ; 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Αυτό που με χάλασε ήταν ότι κάποια πράγματα έδειχναν rushed, Spoiler ότι δεν αφιέρωσαν όσο χρόνο έπρεπε σε άλλα Universes και ότι ο χαρακτήρας της Chavez μπήκε μόνο και μόνο επειδή οι γονείς της ήταν gay. Από κει που τα 'χει χαμένα και δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω στις δυνάμεις της, ξαφνικά απ' το πουθενά κάνει master και πάει toe to toe με το πιο δυνατό πλάσμα του κόσμου. Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε κάποια στιγμή το Director's Cut γιατί είμαι σίγουρος ότι η Disney θα έβαλε το χέρι της.
PapaPalpatine Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Θα πάω να τη δω σήμερα το βράδυ αλλά πάω με χαμηλές προσδοκίες.Δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν της ιδέας του multiverse. Θα έλεγα ότι οι απόψεις μου για το Multiverse συμπίπτουν σε ένα βαθμό με του owlman. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από PapaPalpatine 1
Riveboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 ερώτηση Spoiler Εμένα μου φάνηκε πολύ άκυρο το cast του Krasinski. Ποιά είναι η γνώμη σας?
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 56 minutes ago, Riveboy said: ερώτηση Hide contents Εμένα μου φάνηκε πολύ άκυρο το cast του Krasinski. Ποιά είναι η γνώμη σας? Fanservice ήταν, υπάρχει απ' το '18 ένα hype για αυτό το θέμα Προσωπικά μου άρεσε, τον πάω και σαν ηθοποιό
Witcher1st Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Fanservice ήταν, υπάρχει απ' το '18 ένα hype για αυτό το θέμα Προσωπικά μου άρεσε, τον πάω και σαν ηθοποιό Fanservice γιατι;
KilliK Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, PapaPalpatine είπε Θα πάω να τη δω σήμερα το βράδυ αλλά πάω με χαμηλές προσδοκίες.Δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν της ιδέας του multiverse. Θα έλεγα ότι οι απόψεις μου για το Multiverse συμπίπτουν σε ένα βαθμό με του owlman. it doesn't matter.
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 hour ago, Witcher1st said: Fanservice γιατι; Γιατί το ζητούσαν οι fans
KaRouLi Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μόλις ήρθα κι εγώ από το σινεμά. Μου άρεσε η ταινία, μου άρεσαν τα cameos. Δεν κατάλαβα γιατί ο John Krasinski είναι fanservice και γιατί το ζητούσαν οι fans. Έχει παίξει/εμφανιστεί κάπου, ή απλα ζητούσαν έναν ηθοποιό να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα? Εμένα, όπως και να έχει, μου άρεσε!! Το σενάριο είναι αδύναμο και απλοικό, θα συμφωνήσω. Ναι μεν ωραία η ταινία, δεν βαρέθηκα, αλλά πολύ απλό. Ωραίο και το Horror element, ξεφύγαμε λίγο από το family friendly. Spoiler Illuminati!! Καθηγητής Charles πόσο χάρηκα που τον είδα. Captain Carter από το What If, και τα υπόλοιπα μέλη των Illuminati, που αν θυμάμαι καλά δεν είναι τα ίδια με τα comics, σωστά? Βέβαια, στην Earth-838, όχι στην δική μας Earth-616.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα