EliasING Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Hi guys!!! Σε σύστημα με Ryzen 3 3200G τι μάρκα SSD να βάλω; Θέλω να τρέχω dualboot Windows 10/Ubuntu για καθημερινή χρήση οπότε ναι με νοιάζει να είναι σχετικά γρήγορος ο δίσκος αλλά όχι τρελά πράγματα οπότε πάω σε Sata III και όχι Μ.2. Μέχρι τώρα είχα 2 Samsung 860 evo 500GB (έναν με Windows 8.1 και έναν με 10) σε άλλο σύστημα AMD και ο Magician μου λέει τα γνωστά για τους AMD και μειωμένη απόδοση εξαιτίας ασυμβατότητας, για το RAPID MODE etc..... Ποιον άλλον κατασκευαστή προτείνεται εσεις για σύστημα AMD χωρίς προβλήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 το m.2 δεν ειναι ταχυτητα, ειναι form μπορεις να παρεις m.2 και να ειναι sata 3, ωστε να γλιτωνεις και καλωδια. Εγω προσωπικα παντως θα επαιρνα m.2 pcie nvme εχεις και πιο φτηνους παντως ανα GB απο τους samsung https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/566001/M-2.html?o=ssd&order_by=unit_price&order_dir=asc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasING Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ntinaras είπε το m.2 δεν ειναι ταχυτητα, ειναι form μπορεις να παρεις m.2 και να ειναι sata 3, ωστε να γλιτωνεις και καλωδια. Εγω προσωπικα παντως θα επαιρνα m.2 pcie nvme εχεις και πιο φτηνους παντως ανα GB απο τους samsung https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/566001/M-2.html?o=ssd&order_by=unit_price&order_dir=asc edited: Λάθος δικό μου (είχα στο μυαλό μου ότι δεν υπάρχουν SATA M.2 αλλά μόνο NVMe/PCIe και άρα όλοι οι M.2 είναι του πανακρίβου). εννοούσα να πάρω 2.5" SSD και να μην πάρω Μ.2 επειδή δεν έχω υψηλές απαιτήσεις! Τα καλώδια δεν είναι θέμα έτσι κι αλλιώς σχεδόν άδειο είναι το κουτί και έχει και ειδικές θέσεις για να βάζεις 2.5" με τακτοποιημένα τα καλώδια. Δεν με πειράζει η τιμή των Samsung αλλά τα προβλήματα με AMD..... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από EliasING Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, EliasING είπε Λάθος δικό μου εννοούσα να πάρω 2.5" SSD και να μην πάρω Μ.2 επειδή δεν έχω τρελές απαιτήσεις! Δεν με πειράζει η τιμή των Samsung αλλά τα προβλήματα με AMD..... Τι προβληματα? εγω εχω 960 evo και δεν εχω κανενα προβλημα τι ακριβως θα κερδισεις αν παρεις 2.5" αντι για m.2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasING Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τι προβληματα? εγω εχω 960 evo και δεν εχω κανενα προβλημα τι ακριβως θα κερδισεις αν παρεις 2.5" αντι για m.2? Αν είναι και οι 2 SATA όπως λες δεν θα έχουν σημαντικοί διαφορά (νομίζω-μπορεί να κάνω λάθος), μόνο τα 15+ ευρώ που είναι φθηνότερος ο 2.5" (γιατί τον έχουν πιο πολλά καταστήματα και βγαίνει πιο φτηνός για επαρχία) Θα γράψω για τα προβλήματα σε 2' Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από EliasING Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, EliasING είπε Αν είναι και οι 2 SATA όπως λες δεν θα έχουν σημαντικοί διαφορά (νομίζω-μπορεί να κάνω λάθος), μόνο τα 15+ ευρώ που είναι φθηνότερος ο 2.5" (γιατί τον έχουν πιο πολλά καταστήματα και βγαίνει πιο φτηνός για επαρχία) Θα γράψω για τα προβλήματα σε 2' Διαφορα στις επιδοσεις καμια, απλα θα γλιτωνεις καλωδια κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasING Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 DID I 4391 DID_REV I 4391_40 Under the current system environment, some functions in Magician CANNOT be run. If multiple iterations of Read and Write are performed, RAPID mode may become inactive due to system internal errors on some of the AMD / AsMedia Controller or Driver. Στα 8.1 μου κάνει update στο τελευταίο firmware αλλά στα 10 κολλάει και δεν κάνει το update και κολλάει και στο benchmark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, EliasING είπε DID I 4391 DID_REV I 4391_40 Under the current system environment, some functions in Magician CANNOT be run. If multiple iterations of Read and Write are performed, RAPID mode may become inactive due to system internal errors on some of the AMD / AsMedia Controller or Driver. Στα 8.1 μου κάνει update στο τελευταίο firmware αλλά στα 10 κολλάει και δεν κάνει το update και κολλάει και στο benchmark μητρικη? κανε bios και drivers update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasING Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε μητρικη? κανε bios και drivers update το φοβάμαι το ΒΙΟS update αλλα μαλλον θα το τολμήσω Δεν έχω μόνο εγώ το πρόβλημα πάντως https://community.amd.com/thread/230511 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/al4v9h/amds_issues_with_samsung_ssds/ to BIOS updated είναι. Τεσπα όποιος γνωρίζει να προτείνει κάποιον άλλον αξιόπιστο κατασκευαστή SSD plz.... Με ενδιαφέρει πρώτα η αξιοπιστία και μετά η ταχύτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Χρειάζεσαι το rapid storage? Αν όχι τότε πάρε εναν samsung. Απο αξιοπιστία είναι #1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα