Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, kostakis1978nov είπε

Ο επεξεργαστής θα είναι ο Exynos 9611.

Παιδιά, έχω μια απλά ερώτηση, επειδή σκοπεύω να αγοράσω ένα τάμπλετ. Είμαι ανάμεσα στο iPad (2019 7th gen) και το Samsung Galaxy Tab S5e.

Ποια είναι η γνώμη σας; Το θέλω για browsing, netflix, youtube αλλά και Fortnite για τα παιδιά.

Ευχαριστώ

Δεν ήξερα ότι μπορεί να τίθεται θέμα επιλογής ... 

Αν υπάρχει η δυνατότητα για το Air ακόμα καλύτερα , αλλά ξεφεύγει λίγο η τιμή. 

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που υπάρχει είδη στην αγορά το S5e το οποίο είναι κατά πολύ ανώτερο από αυτό η κίνηση αυτή για s6 lite είναι εντελώς άκυρη αφού σε τιμές θά είναι πολύ κοντά.

Επεξ/σία από christian-133
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostakis1978nov είπε

Παιδιά, έχω μια απλά ερώτηση, επειδή σκοπεύω να αγοράσω ένα τάμπλετ. Είμαι ανάμεσα στο iPad (2019 7th gen) και το Samsung Galaxy Tab S5e.

Ποια είναι η γνώμη σας; Το θέλω για browsing, netflix, youtube αλλά και Fortnite για τα παιδιά.

Ευχαριστώ

Δεν γνωρίζω την απόδοση του Galaxy Tab S5e αλλά ως χρήστης του συγκεκριμένου iPad και για πολύ πιο απαιτητικές λειτουργίες από αυτές είναι ότι καλύτερο σε αυτήν την τιμή στην αγορά! Πολύ γρήγορο δεν κολλάει και αν στο μέλλον προστεθεί και ένα Apple Pencil τότε θα γίνει και φοβερό εργαλείο πέρα από Media consumption 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostakis1978nov είπε

Ευχαριστώ

Μια και τα έχω δοκιμάσει και τα δύο κατέληξα στο Samsung γιατί το iPad το βράδυ με κλειστό φως η οθόνη του δεν βλέπεται γίνεται όλη γκρι .Από την άλλη σε θέμα ταχύτητας δεν παίζεται τι iPad .Επίσης λόγω διαστάσεων οθόνης το iPad έχει μικρότερη εικόνα στο Netflix .Για fortnite δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν παίζω .Επίσης το Samsung έχει πολύ καλύτερο ήχο .

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ακόμα περιμένω ένα 8ιντσο καλό, έχω μείνει με το S2 ακόμα. Έχω S10+ παρ όλα αυτά δεν το αντικαθιστά σε μέγεθος 

Δημοσ.

Σκέφτηκα να ανοίξω θέμα στο μπλα μπλα. Όμως λέω "samsung εκείνο που εκρηγνυόταν η μπαταρία του, samsung το Galaxy S20 Ultra που έχει πρόβλημα με πράσινες οθόνες, samsung κι αυτό που παρουσιάζεται" ...

No more comments ...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Gk2016 είπε

Σκέφτηκα να ανοίξω θέμα στο μπλα μπλα. Όμως λέω "samsung εκείνο που εκρηγνυόταν η μπαταρία του, samsung το Galaxy S20 Ultra που έχει πρόβλημα με πράσινες οθόνες, samsung κι αυτό που παρουσιάζεται" ...

No more comments ...

Δεν κατάλαβα τίποτα. 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι με s10 plus κ επεξεργαζομαι όλες τις φώτο της dslr σε αυτό και επειδή με κούρασε έλεγα να πάω σε μεγάλο ταμπλέτ. Για σερφαρισμα, νετφλιξ μουσική fb και ινστα κ παιχνίδια πιο απλά.. 

Σκεφτόμουν για S4 tab λόγω πένας.. Αλλά οι τιμές είναι τραγικές μόνο αν βγει προσφορά.. 

Η  το tab s5e δεν έχει πενάκι αλλά μοιάζει σε πολλά με το S4 περιμένω προσφορές.. Δεν ξέρω αν υπαρχει κ κάποια άλλη επιλογή  εσείς τι προτείνετε; 

Νομίζω αφού υπάρχει το s5e δεν ξέρω αν αξίζει αυτό το lite.. Βέβαια έχει πενάκι 

Δημοσ.

Πότε επιτέλους η Samsung θα βάλει την προστινή κάμερα σε landscape θέση στα τάμπλετ της; Πόσοι κάνουν βιντεοκλήση στο τάμπλετ σε οριζόντια θέση; Τι κόλλημα είναι αυτό; Το ίδιο ισχύει και για την Apple με τα ipad.

Δημοσ.
22 minutes ago, Gioandro said:

Πότε επιτέλους η Samsung θα βάλει την προστινή κάμερα σε landscape θέση στα τάμπλετ της; Πόσοι κάνουν βιντεοκλήση στο τάμπλετ σε οριζόντια θέση; Τι κόλλημα είναι αυτό; Το ίδιο ισχύει και για την Apple με τα ipad.

Παλιότερα σε landscape την είχε(Note 10.1 κτλ). Μετά πήγε προς άλλον σχεδιασμό.

Βγάλε ρε Samsung ένα νέο Note 10.1 να τα διαλύσεις όλα το φελέκι μου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Όχι δώρο με ένα κουτί χαλβά λέω εγώ, δεμένο με μονωτική 

😂😂😂

Ρεεε, είπαμε 😋

Μακεδονικό χαλβά και λαγάνα για την έκδοση 128GB. 

Μην το γελάς, θα ανέβαιναν οι πωλήσεις σημαντικά 😂

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Παλιότερα σε landscape την είχε(Note 10.1 κτλ). Μετά πήγε προς άλλον σχεδιασμό.

Το ξέρω. Και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Να πω ότι είχε αναλογία οθόνης 4:3 σαν τα ipad, πιο πολύ θα κόλλαγε. Που και πάλι θα προτιμούσα landscape.

Δημοσ.

ωραίο ταμπλετάκι , μου αρέσουν οι αναλογίες του για να βλέπεις περιεχόμενο και το stylus , με βολεύει για έξω και όταν κάθεσαι στη καφετέρια , ελαφρύ μικρό , το παίρνεις πάνω σου και τσεκάρεις οτι θές , δεν χρειάζεται πληκρολόγιο μόνο μια θήκη , δεν με  βολεύει το σχήμα του ipad  και το λαπ τοπ  για έξω δεν μ αρέσει προσωπικά , τωρα μες τους καφέδες και τα νερά να βάζεις πάνω στο τραπέζι  και ένα λαπτοπ so thumbs up απο εμένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...