mpouliaritis Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Καλησπερα σε όλους ,καλή Ανάσταση με υγεία .Σε λαπτοπ Fujitsu lifebook A530 δεν μπορώ να χρησημοποιησω την κάμερα του .Στις συσκευές την βλέπει κανονικά .Στο Facebook βγάζει το μήνυμα της φωτογραφίας αλλά δεν μου δίνει επιλογές να επιτρέψω την πρόσβαση .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
accipio Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Έχεις Windows 10; Αν ναι, πήγαινε Ρυθμίσεις > Προστασία προσωπικών δεδομένων > Μικρόφωνο και δες αν είναι ενεργοποιημένο και αν επιτρέπεται στις εφαρμογές η πρόσβαση στο μικρόφωνο.
mpouliaritis Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ για την αμεσότητα δυστυχώς όμως έχω τα win 7 professional 64 .Αν υπάρχει κάτι για αυτά ...
Tsamjunior Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Σε άλλες εφαρμογές δουλεύει η κάμερα; Σε εμένα 2 φορές παρουσίασε το ίδιο μήνυμα στο facebook, την έκανα unplug-plug, και δούλεψε.
mpouliaritis Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δεν γνωρίζω αν δουλεύει σε άλλες εφαρμογές
Crybal Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δοκιμασε και με καποια άλλη εφορμογη και δες εαν εχει αλλους/νεωτερους drivers
life is music Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Στις 16/4/2020 στις 7:13 ΜΜ, mpouliaritis είπε Καλησπερα σε όλους ,καλή Ανάσταση με υγεία .Σε λαπτοπ Fujitsu lifebook A530 δεν μπορώ να χρησημοποιησω την κάμερα του .Στις συσκευές την βλέπει κανονικά .Στο Facebook βγάζει το μήνυμα της φωτογραφίας αλλά δεν μου δίνει επιλογές να επιτρέψω την πρόσβαση .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . Με ποιο περιηγητή κάνεις είσοδο στο ίντερνετ ? Και δεύτερον έχεις περάσει το τελευταίο flash player ?
mpouliaritis Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 59 λεπτά πριν, life is music είπε Με ποιο περιηγητή κάνεις είσοδο στο ίντερνετ ? Και δεύτερον έχεις περάσει το τελευταίο flash player ? Καλησπερα με τον Chrome , δεν έχω περάσει κανένα flash player .
life is music Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε Καλησπερα με τον Chrome , δεν έχω περάσει κανένα flash player . ωραια μπες στο google απο τον chrome και γραψε adobe flash player και κατεβασε την τελευταια εκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα