Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε έχω το το συγκεκριμένο 27gl850B ,είχα και το Samsung 32HG70 και σε  Pro έβλεπες μαύρες σκιές πίσω από την μπάλα ,τι λες τώρα πλάκα μας κάνεις και στο λέει και το άλλο παιδί που είχε και τα 2 μόνιτορ άμα δεν βλέπεις το προφανές εντάξει πάω πάσο 

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Φίλε έχω το το συγκεκριμένο 27gl850B ,είχα και το Samsung 32HG70 και σε  Pro έβλεπες μαύρες σκιές πίσω από την μπάλα ,τι λες τώρα πλάκα μας κάνεις και στο λέει και το άλλο παιδί που είχε και τα 2 μόνιτορ άμα δεν βλέπεις το προφανές εντάξει πάω πάσο 

Καλά επικοινωνείς καθόλου? Μου λες το LG  είναι πολύ καλύτερο από το samsung που έχω ενώ δεν ξέρεις καν τι έχω.

Σου λεω ότι είχα και ips και va και δεν είχαν αξιοσημείωτες διαφορές και μου λες εσύ για τα δικά σου και πλάκα μας κάνεις και τέτοια.

Είσαι σοβαρός? 1 panel χρησιμοποιεί η LG και η samsung  για όλα τα monitor που βγάζουν? Αυτά που σύγκρινα εγώ με αυτά που σύγκρινες εσύ μπορεί να μην έχουν καμία σχέση.

Εγώ σου είπα και πριν ότι δεν είχα αυτό το LG και δεν έχω ούτε αυτό το samsung. Μπορεί το samsung που λες όντως να έχει τέτοια θέματα, το δικό μου δεν έχει και παίζω παιχνίδια με πολύ περισσότερα χρώματα από pro. 

Και μπορεί το LG το συγκεκριμένο να είναι πάρα πολύ καλό και σε σύγκριση με ένα μέτριο VA να φαίνεται διαφορά. Δεν ξέρω , δεν έχω μαγαζί με οθόνες να τις έχω δει όλες.

Αλλά πάντως από το πρώτο σχόλιο άρχισες να λες ότι να ναι και με υφάκι, δεν δίνω άλλο σημασία και που σου απάντησα πολύ είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς συγκρίνεις φθηνά με ακριβά monitor και τα τσουβαλιάζεις όλα μαζί δεν ξέρω γιατί.

Είχα 2.5 χρόνια το Samsung C24FG73 μοντέλο του 2017 επίσης VA και είχε blurry text όπως και το AOC Q27G2U που δοκίμασα για 7-8 ημέρες.Το αν τα προσέχει κάποιος είναι το 1ο σκέλος και αν τον ενοχλούν το 2ο.

Επίσης το LG φοράει Nano ips panel.

VA και άψογες γωνίες θέασης δεν πάνε μαζί.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Inler είπε

Καταρχάς συγκρίνεις φθηνά με ακριβά monitor και τα τσουβαλιάζεις όλα μαζί δεν ξέρω γιατί.

Είχα 2.5 χρόνια το Samsung C24FG73 μοντέλο του 2017 επίσης VA και είχε blurry text όπως και το AOC Q27G2U που δοκίμασα για 7-8 ημέρες.Το αν τα προσέχει κάποιος είναι το 1ο σκέλος και αν τον ενοχλούν το 2ο.

Επίσης το LG φοράει Nano ips panel.

VA και άψογες γωνίες θέασης δεν πάνε μαζί.

Το συγκρίνεις φθηνά με ακριβά  λογικά δεν πάει σε μένα γιατί εγώ δεν σύγκρινα κανένα, εκτός από αυτά που είχα που είναι στο ίδιο price range. Θα πω ότι το λες για τον φίλο από πάνω που σύγκρινε το LG του με το Samsung μου χωρίς να ξέρει καν πιο είναι. :P 

Και φυσικά έχεις δίκιο αν είχες IPS και σε ενοχλεί το VA και βλέπεις διαφορά πήγαινε σε IPS. Εγώ δεν βλέπω διαφορά. Ίσως σε τέρμα high end IPS των 700ων ευρώ σε σύκριση με το VA μου να έβλεπα. Αλλά άμα είναι να δώσω 300 ευρώ πιο πάνω για λίγο καλύτερη εικόνα καλύτερα να τα δώσω για hardware.

Ανάλογα τι εννοείς "άψογες". Κυριολεκτικά, ναι δεν γίνεται. Το να έχει μηδαμινές ατέλειες όμως το λες μια χαρά για μένα.

Και στο κάτω κάτω τι κάθεστε και μου λέτε ο καθένας τα γούστα σας? Εγώ απλά πρότεινα  ένα VA monitor στον ενδιαφερόμενο, μαζί με το σχόλιο "αν δεν σε νοιάζει να πάρεις IPS".

Ότι προτιμάει θα πάρει ο άνθρωπος και εμένα προσωπικά ούτε θα με επηρεάσει η επιλογή του , ούτε οι γνώμες σας.

Αν είχες  το συγκριμένο monitor και είχες θέμα θα μπορούσες να πεις, πχ "μην πάρεις αυτό που πρότεινε ο XristosSp γιατί βγάζει προβλήματα." Τώρα το να διαφωνείτε μαζί μου για το αν αξίζει τo IPS ή όχι και αν η samsung είναι χειρότερη από την LG και δεν  ξέρω γω τι άλλο, δεν έχει νόημα.

Από το μάτι, το γούστο και την τσέπη του καθένα εξαρτιούνται αυτά.

Επεξ/σία από XristosSp
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Για να εξηγήσω το σκεπτικό μου αυτήν την περίοδο παίζω μόνο cs/go άντε και κανένα Apex. Παίζω και παιχνίδια τύπου Witcher 3 αλλα πιο σπάνια και απο την στιγμή που θα πάρω μια ακριβή οθόνη θα ήθελα ιδανικά να είναι οσο πιο futureproof γίνεται.

Εχει μεγάλη διαφορά το 1440p απο το 1080p? Αξίζουν τα +220$ ?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DestinyGR είπε

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Για να εξηγήσω το σκεπτικό μου αυτήν την περίοδο παίζω μόνο cs/go άντε και κανένα Apex. Παίζω και παιχνίδια τύπου Witcher 3 αλλα πιο σπάνια και απο την στιγμή που θα πάρω μια ακριβή οθόνη θα ήθελα ιδανικά να είναι οσο πιο futureproof γίνεται.

Εχει μεγάλη διαφορά το 1440p απο το 1080p? Αξίζουν τα +220$ ?

Να σαι καλά φίλε. Ναι αξίζει αλλά δεν είναι μόνο τα extra 220 της οθόνης θες και κάρτα γραφικών για να παίζεις ΑΑΑ games  στα 1440p.

Πάντως το να πάρεις μια 1440 είναι όπως λες η πιο futureproof επιλογή.

Τώρα IPS/VA και τέτοια για τα οποία διαφωνούσαμε πιο πάνω για μένα στο μάτι σου είναι αν αξίζει ή όχι.

Γνώμη μου είναι αν δεν έχεις εμπειρία και με τα 2, πήγαινε σε ένα μαγαζί που έχει διάφορα monitor σε display  να δεις ένα VA και ένα IPS ταυτόχρονα και να αποφασίσεις από μόνος σου αν το IPS αξίζει 200$ παραπάνω για σένα.

Ότι και να αποφασίσεις να πάρεις ένα έχω να πω.. Καλό λιώσιμο! :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μαγαζί με φωτισμό και ρυθμίσεις δεν θα καταλάβει καμία διαφορά.

Για CSGO πάρε 1080P δεν έχει νόημα το 1440P.Αν έπαιζες και άλλα παιχνίδια και υπήρχε και κάρτα επιπέδου 5700XT(400€) να το καταλάβω.

Πρότεινες ένα VA monitor της AOC το οποίο δεν έχεις και είπα την γνώμη μου μιας και το δοκίμασα πριν 5 μήνες με σκοπό να επισημάνω κάποια αρνητικά που δεν φαίνονται στα χαρτιά.Οκ εγώ φταίω που προσπάθησα να βοηθήσω τέλος από εμένα.

Επεξ/σία από Inler
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 11/6/2020 στις 7:52 ΜΜ, DestinyGR είπε

Tην παραπάνω LG ( https://www.skroutz.gr/s/20192961/LG-27GL850-B.html ) αξίζει να την αγοράσω απο Media Markt (να την παραλάβω απο το κατάστημα) ? Αν έχει θέμα η οθόνη θα την δεχτούν εύκολα πίσω η θα τραβήξει πολύ η ιστορία; Έχει κανένας παρόμοιες εμπειρίες απο αυτο το κατάστημα;

Την πήρα πρόσφατα από την mediamarkt, σε γενικές γραμμές η εμπειρία αγοράς ήταν καλή. Αν θες παραπάνω λεπτομέρειες, στείλε pm

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, camel555 είπε

Την πήρα πρόσφατα από την mediamarkt, σε γενικές γραμμές η εμπειρία αγοράς ήταν καλή. Αν θες παραπάνω λεπτομέρειες, στείλε pm

Ρωτάω κυρίως απο άποψης αν βρεθεί κάποιο ελάττωμα με την οθόνη (π.χ καμμένο pixel) θα δεχθούν εύκολα να την αντικαταστήσουν ή θα τραβήξει πολύ η ιστορία; Είσαι ευχαριστημένος απο την δικιά σου οθόνη (backlight bleeding, pixels κτλ);

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DestinyGR είπε

Ρωτάω κυρίως απο άποψης αν βρεθεί κάποιο ελάττωμα με την οθόνη (π.χ καμμένο pixel) θα δεχθούν εύκολα να την αντικαταστήσουν ή θα τραβήξει πολύ η ιστορία; Είσαι ευχαριστημένος απο την δικιά σου οθόνη (backlight bleeding, pixels κτλ);

Για το πρώτο θέμα δεν ξέρω να σου απαντήσω μιας και δεν βρήκα κάποιο ελάττωμα στην δική μου. Εξάλλου έχεις και το δικαίωμα υπαναχώρησης το οποίο ασκείται αναίτια (σε σύμβαση εξ αποστάσεως).

Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την οθόνη, η οποία πρωτίστως είναι gaming. Βέβαια προέρχομαι από πολύ καλό μόνιτορ το οποίο αν εξαιρέσεις τα hz και τα ms, στα υπόλοιπα ήταν αρκετά καλό, οπότε δεν είχα και τον WOW factor. Σε παιχνίδια πάντως δείχνει τα δόντια της!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/6/2020 στις 6:52 ΜΜ, DestinyGR είπε

zero dead pixel το γράφει στην εγγύηση και με ένα pixel άμεση αντικατάσταση, στο ξαναλέω όμως αν δεν έχεις κάρτα ικανή κοιτάς κάτι άλλο

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...