karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Κανένα νέο από το μέτωπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Εγω παντος καλαματα δεν εχω δει τιποτα μονο over PSTN εχει αλλα ελπιζω σε κανα μηνα (μετα τις εξετασεις) που θα αποφασισω να βαλω να εχει και για ISDN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 μονο over PSTN To εμπεδώσαμε, μονο Pstn. Τουλάχιστον να ξέρουμε τι υπάρχει στην αγορά(βλέπε οτε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Περισσότεροι από 4.000 είναι σε αναμονή για ADSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Περισσότεροι από 4.000 είναι σε αναμονή για ADSL Την πατήσαμε κοινως. Απο 2005 και βάλε Παντως σαν χωρα ατενιζουμε το μελλον με αισιοδοξια. Αληθεια στους ξένους που θα ερθουν Ελλαδα με τους Ολυμπιακους τι θα προσφέρουμε, isdn 128 μοιρασμένοι σε 15 pc σε internet cafe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μάλλον είμαι από τους πολύ τυχερούς δεδομένου ότι 16/4 έκανα την αίτηση και 26/4 σέρφαρα στο Net με ADSL... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Τελικά είναι γρήγοροι εδώ οι τεχνικοί του ΟΤΕ, γιατί και η δική μου σε 10 μέρες είχε ενεργοποιηθεί. Καλορίζικη και καλά downloads... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Πάντως, στις περιοχές μέσα στην Αθήνα μπορεί κάποιος να βάλει vivodi αφού έχει ακόμα ports. Έχει τα εξής θετικά: α) Δεν πληρώνεις τον πΟΤΕ. Σε μερικούς από εμάς αυτό προσφέρει γαλήνη και ευχαρίστηση β) Το modem σου μένει ούτως ή άλλως. Οπότε στην τιμή δεν σου κάνει μεγάλη διαφορά. Έτσι μετά από 5-6 μήνες όταν ανοίξουν τα ports οι πΟΤΕτζίδες, αν χρειάζεται, απλά πληρώνεις την ενεργοποίηση που φαντάζομαι θα είναι ακόμα πιο φτηνή. Το θέμα είναι ότι αρκετοί λένε ότι δεν έχει και τόσο καλά transfer rates συν του ότι δεν μπορείς να βάλεις άλλους dsl providers. Αλλά από το να πληρώνεις χρονοχρέωση καλύτερα δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 file crusader sumfwnw mazi sou. i vivo exei anoikta ports akoma, den plirwneis tpt ston ote (ta plirwnei auti) alla ta transfer rates einai genika polu kala. mono ta pings den einai kala xwris omws na simainei oti den mporeis na paikseis katholou online. oso gia to modem egw pira to sagem apo to opoio kai euxaristimenos eimai kai itan kai arketa ftini (gurw sta 60 eurw) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.