Προς το περιεχόμενο

Οι τιμές διάθεσης του iPhone SE στην Ελλάδα και πότε κυκλοφορεί

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, seseji είπε

ξργω ρε συ ,ολοι μας εχουμε εμπειριες απο τον κοσμο κ εχουμε δει τι γινεται, προφανως κ αδικουμε κοσμο που απλα θελει κατι απλο στην χρηση ποιοτικο κ γρηγορο κ που ειχε την ατυχια να μπλεχτει στα διχτυα της apple κ να τρωει το παπατζιλικι τους

προσωπικα δεν καταλαβαινω πλην των updates γιατι καποιος να αγορασει αυτο κ οχι ενα huawei nova 5t πχ στα 250€ που ειναι εξισου ποιοτικο κ γρηγορο με τρελα καλυτερες καμερες κ οθονη κ με μια χαρα σταθερο κ ποιοτικο os

μαλλον δεν το βλεπει ως αντικειμενο που το χρησιμοποιει για να κανει μια δουλεια αλλα ως κατι περισσοτερο αν με εννοεις

Εντωμεταξύ η μία του se παίζει να είναι καλύτερη από όλο το σύστημα του νοβα..

Screenshot_2020-04-16-16-35-14.png

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ένα 'value for money' προϊόν της Apple . Μόλις έρθει όμως το Redmi K30 Pro σε global έκδοση , με παρόμοια τιμή (γύρω στα 600€ τα 128) , να δούμε ποιο θα είναι καλύτερη αγορά σ'ένα συγκριτικό . 

Αν κάποιος δεν θέλει τόσο μικρή συσκευή , πιστεύω δεν υπάρχει κάτι άλλο υπέρ του μήλου (και το λογισμικό βέβαια) . 

4 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Αυτό που κάθε φορά ανακοινώνεται κάτι σε $$ και καταλήγει στην Ελλάδα σε €€ με +20/30% έξτρα καπέλο , απλά δεν το κατάλαβα ποτέ..

Με σημερινή ισοτιμία έχουμε:

399$ (προ ΦΠΑ) = 368€ (προ ΦΠΑ) 

368€ (προ ΦΠΑ) x  1,24 (συντελεστής ΦΠΑ στην Ελλάδα = 456 € 

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεσαι ότι ο δασμός μαζι με το κέρδος των μεσαζόντων για το εισαγόμενο αυτό είναι 43€. Και δεν νομίζω η apple να κάνει ειδικες εκπτώσεις σε πελάτες χονδρικής. 

Αν ακόμα έχεις απορίες, μην αγοράζεις εισαγόμενα εκτός ΕΕ (και λοιπών συμβεβλημενων κρατών) προϊόντα. 

• Like 2

3 hours ago, CheOnWeb said:

Το SE μόλις έκλεισε 4 χρόνια. 

@ytron

Τι σε στεναχώρησε;

5 minutes ago, ytron said:

και ο άλλος ο atix που μας έχει πρήξει για το iPhone του 2014 στα 500€

Ποιο είναι το iPhone του 2014?

2 ώρες πριν, ektorme είπε

Από τα σχόλια των περισσοτέρων σας δεν φαίνεται παντως ούτε το μυαλό ούτε η κοινή λογική σας. Και μόνο βασικά που πιστεύετε ότι όποιος αγοράζει apple το κάνει για να δειχθεί και το παίζει κάτι, δείχνει το πόσο μυαλό έχετε. Επίσης όταν ξεκινάτε συνέχεια ειρωνίες και προσβολές σε κάθε thread, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε αντίστοιχα σχόλια, αλλά εσείς όταν τα δέχεστε αυτά τα σχόλια το παίρνετε ως επιβεβαίωση των λεγόμενων σας, τόσο μυαλό πάλι.. Ειλικρινά δεν ξέρω τι πάει τοσο λάθος με εσάς και αρέσκεστε να προκαλείτε τόσο. Θα ήθελα να πω και άλλα αλλά άστο καλύτερα..

Σύμφωνο......τι δεν καταλαβαίνουν πλέον, iPhone αγοράζουμε για το IOS όχι για κάμερα και για processor!!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zourman1981 είπε

Εγώ πάντως ανυπομονώ να έρθει 2καρτο iphone με 500 600 ευρώ καινούριο...

Κάτοχος s10e που είναι θεωρητικά καλύτερο

Τι να κάνουμε μου αρέσει το οικοσύστημα...

Και τα 1500 για το 11 pro 256 δεν τα δίνω (γιατί δεν μου αρκούν τα 64..)

Εγώ περιμένω την Vodafone για esim, κάτοχος s10e, ο μόνος λόγος είναι ότι βαρέθηκα να κυκλοφορώ με 2 iPhone (6s και 7) και πήγα σε δικαρτο. Αλλά ρε παιδιά στο Android να θες να κανείς αίτηση σε ΚΕΠ για ένα απλό copy and paste, με ξεπερνά !!!!! Επίσης το δακτυλικό στο πλάι 4 / 5 δεν δουλεύει!!!

Επεξ/σία από Dinos1973
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1

20 λεπτά πριν, jumper12 είπε

Με σημερινή ισοτιμία έχουμε:

399$ (προ ΦΠΑ) = 368€ (προ ΦΠΑ) 

368€ (προ ΦΠΑ) x  1,24 (συντελεστής ΦΠΑ στην Ελλάδα = 456 € 

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεσαι ότι ο δασμός μαζι με το κέρδος των μεσαζόντων για το εισαγόμενο αυτό είναι 43€. Και δεν νομίζω η apple να κάνει ειδικες εκπτώσεις σε πελάτες χονδρικής. 

Αν ακόμα έχεις απορίες, μην αγοράζεις εισαγόμενα εκτός ΕΕ (και λοιπών συμβεβλημενων κρατών) προϊόντα. 

Τελωνείο έχει και στην Αμερική. Ελλάδα πουλάει χονδρική που είναι πιο φθηνά από λιανική, όπως και να το κάνεις. Και μην ξεχνάς ότι στην αμερικη έχει να συντηρήσει καταστήματα με υπαλλήλους... Παρακάτω...

8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Εγώ περιμένω την Vodafone για esim, κάτοχος s10e, ο μόνος λόγος είναι ότι βαρέθηκα να κυκλοφορώ με 2 iPhone (6s και 7) και πήγα σε δικαρτο. Αλλά ρε παιδιά στο Android να θες να κανείς αίτηση σε ΚΕΠ για ένα απλό copy and paste, με ξεπερνά !!!!! Επίσης το δακτυλικό στο πλάι 4 / 5 δεν δουλεύει!!!

Mας δουλεύεις έτσι?

• Thanks 2

Μόλις τώρα, elteo είπε

Mας δουλεύεις έτσι?

Καθόλου, στο πουλάω άμεσα εάν θέλεις, στείλε μήνυμα και στο φέρνω ακόμα και με ρίσκο για πρόστιμο, μαζί με ένα garmin!

• Like 1

2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Καθόλου, στο πουλάω άμεσα εάν θέλεις, στείλε μήνυμα και στο φέρνω ακόμα και με ρίσκο για πρόστιμο, μαζί με ένα garmin!

Λες να μην έχω Android? Λες να μην ξέρω ότι λες *μπιπ?

• Like 1

18 minutes ago, Dinos1973 said:

Ποιο copy-paste ακριβώς σε δυσκολεύει στο Android? 

• Like 1

Μόλις τώρα, elteo είπε

Λες να μην έχω Android? Λες να μην ξέρω ότι λες *μπιπ?

Για άμεση αγορα s10e αγορά 12/2019 με απόδειξη στα €400, και Garmin vivoactive 3 αγορά 3/2020 στα €100. Στα φέρνω εγώ άμεσα στείλε μυνημα να κανονίσουμε.....πραγματικά δεν κοροϊδεύω !

• Like 1

1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε

Για άμεση αγορα s10e αγορά 12/2019 με απόδειξη στα €400, και Garmin vivoactive 3 αγορά 3/2020 στα €100. Στα φέρνω εγώ άμεσα στείλε μυνημα να κανονίσουμε.....πραγματικά δεν κοροϊδεύω !

Αυτό είναι το επιχείρημά σου?

Στις αγγελίες νομίζεις ότι είσαι? WTF?

2 minutes ago, ytron said:

Ενώ ο άλλος δεν σχολίασε έντονα απευθυνόμενος σε συγκεκριμένα άτομα.

Όχι, κατά τη γνώμη μου. Μου επιτρέπεις να έχω άλλη γνώμη από σένα, έτσι;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...