Προς το περιεχόμενο

Οι τιμές διάθεσης του iPhone SE στην Ελλάδα και πότε κυκλοφορεί

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, d4mage είπε

Σου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις πως όταν κάποιος χρειάζεται ένα κινητό τηλέφωνο με καλή κάμερα δεν μπορεί να πάει στο συγκεκριμένο μονοκάμερο τηλέφωνο ε; Προφανώς και δεν θα είναι στο τοπ 3 ούτε 5 έλεος μα τι αρλούμπες λες; Θες να σου κατεβάσω λίστα τώρα; 

Username checks out. Μήπως η damage σου είναι μεγαλύτερη αποσο νόμιζες; Καταλαβαίνεις ότι δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις έτσι; Μιλάμε για απόδοση και ποιότητας ΜΟΝΗΣ κάμερας! Δεν ενδιαφέρουν όλους οι τριπλέτες και τα zoom.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 minutes ago, stevengreeceGR said:

Κοίτα τα στατιστικά στο πρώτο SE για το 16αρι μοντέλο. Δες πόσο ξεκίνησε η τιμή στο Σκρουτζ. Ύστερα 300€ ήταν κλασική τιμή. 

Screenshot_2020-04-16-15-52-58-912_com.android.chrome.jpg

Το 16άρι πρωτοβγήκε το 16 με 399$ στο site της Apple. Αυτές οι τιμές είναι 2 χρόνια μετά.

• Like 3

1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε

Το 16άρι πρωτοβγήκε το 16 με 399$ στο site της Apple. Αυτές οι τιμές είναι 2 χρόνια μετά.

Και έτσι απλά ερχόμαστε στα λόγια μου. Ρε stevengreeceGR την παλεύεις;

Έτσι που έχει καταντήσει πλέον η τιμολογιακή πολιτική θεωρείται καλό το να παίρνεις ένα καινούριο iPhone στα 500 ευρω .

Για την αγορά της Αμερικής είναι τζάμπα,και μάλιστα στα 400 δολάρια.  
πολυ καλή κίνηση που θα αποφέρει τεράστια καθαρά κέρδη μιας Και εκμεταλλεύτηκε στοκ γραμμές παραγωγής και απάρτια.  

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ektorme είπε

Από τα σχόλια των περισσοτέρων σας δεν φαίνεται παντως ούτε το μυαλό ούτε η κοινή λογική σας. Και μόνο βασικά που πιστεύετε ότι όποιος αγοράζει apple το κάνει για να δειχθεί και το παίζει κάτι, δείχνει το πόσο μυαλό έχετε. Επίσης όταν ξεκινάτε συνέχεια ειρωνίες και προσβολές σε κάθε thread, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε αντίστοιχα σχόλια, αλλά εσείς όταν τα δέχεστε αυτά τα σχόλια το παίρνετε ως επιβεβαίωση των λεγόμενων σας, τόσο μυαλό πάλι.. Ειλικρινά δεν ξέρω τι πάει τοσο λάθος με εσάς και αρέσκεστε να προκαλείτε τόσο. Θα ήθελα να πω και άλλα αλλά άστο καλύτερα..

ξργω ρε συ ,ολοι μας εχουμε εμπειριες απο τον κοσμο κ εχουμε δει τι γινεται, προφανως κ αδικουμε κοσμο που απλα θελει κατι απλο στην χρηση ποιοτικο κ γρηγορο κ που ειχε την ατυχια να μπλεχτει στα διχτυα της apple κ να τρωει το παπατζιλικι τους

προσωπικα δεν καταλαβαινω πλην των updates γιατι καποιος να αγορασει αυτο κ οχι ενα huawei nova 5t πχ στα 250€ που ειναι εξισου ποιοτικο κ γρηγορο με τρελα καλυτερες καμερες κ οθονη κ με μια χαρα σταθερο κ ποιοτικο os

μαλλον δεν το βλεπει ως αντικειμενο που το χρησιμοποιει για να κανει μια δουλεια αλλα ως κατι περισσοτερο αν με εννοεις

Επεξ/σία από seseji
  • Like 3
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, seseji είπε

ξργω ρε συ ,ολοι μας εχουμε εμπειριες απο τον κοσμο κ εχουμε δει τι γινεται, προφανως κ αδικουμε κοσμο που απλα θελει κατι απλο στην χρηση ποιοτικο κ γρηγορο κ που ειχε την ατυχια να μπλεχτει στα διχτυα της apple κ να τρωει το παπατζιλικι τους

προσωπικα δεν καταλαβαινω πλην των updates γιατι καποιος να αγορασει αυτο κ οχι ενα huawei nova 5t στα 250€ που ειναι εξισου ποιοτικο κ γρηγορο με τρελα καλυτερες καμερες κ οθονη κ με μια χαρα σταθερο κ ποιοτικο os

μαλλον δεν το βλεπει ως αντικειμενο που το χρησιμοποιει για να κανει μια δουλεια αλλα ως κατι περισσοτερο αν με εννοεις

Είτε σου αρέσει είτε όχι δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από το Android συγκεκριμενα, μπορείτε να δεχτειτε επιτελους οτι δεν γίνεται να βολευουν όλους τα ιδια πραγματα?? Εγω θεωρω εντελως μη λειτουργικο το Android, τι να κανουμε?? Δηλαδη συμφωνα με εσενα ή ειμαι θυμα ή ποζερας. Ε οχι, πως να το κανουμε, και εγω με αυτη τη λογικη μπορω να σε χαρακτηρισω κ εσενα και οποιον εχει android, τοτε ομως παλι θα μου πετουσες οτι την ψωνισα επειδη την ειδα καπως με το iPhone! Μονα ζυγα δικα σας..! Σοβαρευτειτε επιτελους και δεχτειτε οτι ο καθενας βολευεται με οτι κρινει αυτος για την παρτη του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, seseji είπε

προσωπικα δεν καταλαβαινω πλην των updates γιατι καποιος να αγορασει αυτο κ οχι ενα huawei nova 5t πχ στα 250€ που ειναι εξισου ποιοτικο κ γρηγορο με τρελα καλυτερες καμερες κ οθονη κ με μια χαρα σταθερο κ ποιοτικο os

Αντε πάλι τα ίδια. Εχει iOS το "εξίσου ποιοτικό και γρήγορο" nova 5t; Θα μας τρελάνετε ρε. Iphone παίρνεις για το λειτουργικό και το οικοσύστημα εφαρμογών πόσες φορές θα το πούμε. Και δεν είναι εξίσου ποιοτικό και γρήγορο προφανώς το budget Huawei.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 2
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Αυτό που κάθε φορά ανακοινώνεται κάτι σε $$ και καταλήγει στην Ελλάδα σε €€ με +20/30% έξτρα καπέλο , απλά δεν το κατάλαβα ποτέ..

Μην ξεχνάς ότι οι τιμές σε $$ δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ (από 0 μέχρι και περίπου 9% αναλόγως την πολιτεία). Συνεπώς δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες οι τιμές. $399 = €366. και στην Ελλάδα συν 24% ΦΠΑ (€87), είναι €453. Συνεπώς το πουλάν περίπου €50 ακριβότερα απο ότι θα «έπρεπε». Ακριβότερα μεν, αλλά όχι και τραγικά.

24 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ναι μετά είχε πέσει στα 300€. Αλλά εγώ απο οσο θυμάμαι και στις αρχές παιζόταν σε σχετικά καλύτερες τιμές από όσο ανέφεραν. Διέψευσε με αν κάνω λάθος 🤔

1 minute ago, stevengreeceGR said:

Ναι μετά είχε πέσει στα 300€. Αλλά εγώ απο οσο θυμάμαι και στις αρχές παιζόταν σε σχετικά καλύτερες τιμές από όσο ανέφεραν. Διέψευσε με αν κάνω λάθος 🤔

Δεν έχω στοιχεία και δεν παίρνω θέση στη συζήτηση. Δεν ξέρω πώς θα πάνε οι τιμές του στο Σκρουτζ. Απλώς σημειώνω κάποια πράγματα για να βγαίνουν πιο σωστά συμπεράσματα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, d4mage είπε

550.00€ το συγκεκριμένο iphone 

550.00€ S10+ 

Θες επιχείρημα στο κριτήριο της κάμερας (αναφέρομαι σε ποιότητα κάμερας);

Εξακολουθείς να πιστεύεις το τοπ3 στο μπάτζετ, δικαίωμα σου

Κατ'αρχάς είναι €499 το iphone εκτός και αν εννοείς με τα 128GB που είναι €569.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχουμε δει ακόμα τι φωτογραφίες βγάζει αυτή η καημένη μονή κάμερα.

Περίμενε τη σύγκριση με τη βασική κάμερα του S10+ και τα ξαναλέμε. Πάνω κάτω ίδια ποιότητα θα έχουν φαντάζομαι. Βιντεο θα έχει καλύτερο το iPhone.

Επεξ/σία από whoever81
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε

Όταν βγήκε το SE το 2016 έκανε 399$ και ήρθε στην Ελλάδα 499€. Ακριβώς τα ίδια ζούμε 4 χρόνια μετά. 
https://www.insomnia.gr/articles/apple/iphone/iphone-se-στην-ελλάδα-στις-7-απριλίου-με-τιμή-από-€499-r11361/

Όπως μπορείς να δεις τα ίδια λέγονται κάθε χρονιά. ΕΕεεε σχεδόν τα ίδια. Είμαστε περισσότερο επιθετικοί σήμερα. Είναι και ο εγκλεισμός. 

Επεξ/σία από kifinas
  • Like 3

Τώρα που είμαστε κλεισμένοι σπίτι, δε νομίζω να υπάρχει για τους περισσότερους σοβαρός λόγος να πάρουν καινούριο κινητό πάντως, άσχετα αν είναι Android η iOS.

Εγώ πάντως ανυπομονώ να έρθει 2καρτο iphone με 500 600 ευρώ καινούριο...

Κάτοχος s10e που είναι θεωρητικά καλύτερο

Τι να κάνουμε μου αρέσει το οικοσύστημα...

Και τα 1500 για το 11 pro 256 δεν τα δίνω (γιατί δεν μου αρκούν τα 64..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...