Προς το περιεχόμενο

Οι τιμές διάθεσης του iPhone SE στην Ελλάδα και πότε κυκλοφορεί

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Ναι γιατί στην Αμερική δεν πληρώνει τελωνείο η apple για να τα φέρει από Κίνα... Η δεν πληρώνει μεταφορικά για να φέρει από Κίνα... Ρε μας δουλεύετε ή σας τυφλώνει γ αγάπη σας για την εταιρεία;

Δεν υπολόγισες όμως το κέρδος της Wind,Voda,cosmote,Public,Plaisio κλπ.

Ότι σας βολεύει γράφετε.Ότι δεν σας βολεύει το ξεχνάτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, House71 είπε

Δεν υπολόγισες όμως το κέρδος της Wind,Voda,cosmote,Public,Plaisio κλπ.

Ότι σας βολεύει γράφετε.Ότι δεν σας βολεύει το ξεχνάτε.

Ακριβώς ότι σας βολεύει γράφετε .. αυτοί αγοράζουν χονδρικής και όχι λιανικής..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Johny_X21 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!  300euro μια χαρα θα ήταν!!! Θα έκανε πάταγο!  🤑

Χρόνια πολλά! Στα 150€ πιστεύω θα το αγόραζαν και οι γάτες μου! Θα πουλούσε και σε άλλους πλανήτες. Πέρα από την πλάκα, εγώ προσωπικά έχω εδώ και χρόνια ακριβώς €300 ως ανώτατο όριο αγοράς κινητού. Αντε 350 σε έκτακτες περιπτώσεις.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 2
  • Sad 1

1 ώρα πριν, lactate είπε

Αν είχε το σχεδιασμό του Χ ή του Xr θα το αγόραζα αν ήταν να πάρω τηλέφωνο. Δεν με νοιάζουν οι 25 κάμερες, τα face id και ιστορίες.. να είναι γρήγορο, να έχει μια συμπαθητική κάμερα.. αυτό βασικα :P

Εγώ το χρησιμοποιώ για mail, fb, spotify, ig και φωτογραφίες :P

Φωτογραφίες και SE δεν πάνε μαζί, συμπαθητική κάμερα και να βγάζω καλές φωτογραφίες δεν κολλάει άρα δεν είναι αυτό το τηλέφωνο γι αυτή τη χρήση. Στο σχεδιασμό θα συμφωνήσω, είναι fail.

1 hour ago, Dinos_12345 said:

Συμφωνώ ότι η τιμή για Ελλάδα είναι αστεία αλλά το κινητό έχει τον καλύτερο επεξεργαστή που υπάρχει σε κινητό αυτή την στιγμή, αποδεδειγμένα. Αν κάποιος θέλει να μην ξοδέψει μια περιουσία και δεν έχει θέμα με το design, δεν βλέπω λόγο να μην το πάρει. Πριν πεις για Xiaomi κλπ, το iPhone έχει 5 χρόνια updates.

Από έναν χρήστη Android, σχεδόν από τότε που βγήκε το Android και που δεν είχε ποτέ iPhone.

Αποδεδειγμενα απο ποιον?Απο το ποστ σου?!

5 χρονια update και στα 3 σου ερχεται το update που το γονατιζει επιτηδες για να παρεις καινουργιο.Οποτε εχει οσα χρονια update δινουν και οι υπολοιποι παιχτες ,μονο που αλλοι δεν σου στελνουν update που το κανει να σερνεται.

Επομενooος.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1

4 λεπτά πριν, azuli είπε

5 χρονια update και στα 3 σου ερχεται το update που το γονατιζει επιτηδες για να παρεις καινουργιο.Οποτε εχει οσα χρονια update δινουν και οι υπολοιποι παιχτες ,μονο που αλλοι δεν σου στελνουν update που το κανει να σερνεται.

Επομενooος.

OK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, azuli είπε

Επομενooος.

Το επόμενος την επόμενη φορά να το κάνεις κεφάλαια και bold... στο λέω αυτό γιατί από τα δύο πράγματα που λες το πρώτο ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί αντροάκιδες το παραδέχονται και το δεύτερο δεν υσχει μιας και εκατομμύρια 6s εκεί έξω δουλεύουν κανονικότατα ...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, azuli είπε

Επομενooος.

Είμαι ο επόμενος. Αμφιβάλλεις ότι ο Α13 είναι το πιο ισχυρό soc της αγοράς; Μερικές 100άδες τεχνολογικά σάιτ διαφωνούν μαζί σου νομίζω.

Αυτό με τα updates δεν το σχολιάζω καν. Είσαι φανερά αντι-Appleικός.

• Like 1

13 λεπτά πριν, d4mage είπε

Φωτογραφίες και SE δεν πάνε μαζί, συμπαθητική κάμερα και να βγάζω καλές φωτογραφίες δεν κολλάει άρα δεν είναι αυτό το τηλέφωνο γι αυτή τη χρήση. Στο σχεδιασμό θα συμφωνήσω, είναι fail.

Ίσως δεν ήμουν σαφής.. δεν με νοιάζει να έχει 2-3 κάμερες.. ούτε το portraid mode που μου άρεσε το χρησιμοποιώ.. οπότε μου αρκεί μια κάμερα που να μη βγάζει πιξελ σαν VGA :P

1 ώρα πριν, selin323 είπε

iPhone 11  624 πλεον ,,

929.00€ για την έκδοση των 128GB από istorm 760.00€ skroutz με απλά λόγια η τιμή του skroutz στο τιμολόγιο από istorm (αν βρεις στο skroutz με τιμολόγιο φτύσε με).

Άλλα μια που είδα iphone 11 και φούντωσα... είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μέρα με τη μέρα με ξενερώνει ολοένα και περισσότερο ένα τηλέφωνο, μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που έκανα 200 χιλιόμετρα πάνε έλα επειδή το χρειαζόμουν άμεσα από το istorm, τη βενζίνη που ξόδεψα και τα λεφτά που έσκασα. Πρώτη φορά την πάτησα έτσι.

Αρχικά πρόκειται για προφίλ Β του PRO, τραγικότατη οθόνη 720p, άθλια κάτω από το φως του ήλιου, είναι τέρμα κοροϊδία, είναι απλά ντροπή 2020 να κυκλοφορούν τέτοιες οθόνες σε τέτοια χρηματικά ποσά!

Μπαταρία ναι μεν μια ολόκληρη μέρα άλλα ρε apple ένας φορτιστής πόσο κοστίζει που αξιολόγησες έτσι ότι δεν σε συμφέρει να είναι στη συσκευασία για να μην χρειάζεσαι 3 ώρες χασούρα να το γεμίσεις;

Κλείνοντας εάν δεν έχεις άλλες συσκευές της apple η χρήση του είναι αδιάφορη δεν σε βοηθάει σε κάτι. 

Πολύ καλό λογισμικό, airdrop, i meesage, ειδοποιήσεις καρφί στην ώρα τους, εξαιρετική λήψη βίντεο άλλα είναι πεταμένα λεφτά. Η οθόνη είναι ότι χειρότερο έχω δει σε κινητό τηλέφωνο τέτοιας κατηγορίας. Δεν υπάρχει δικαιολογία ούτε μα ούτε μου, ΞΕΦΤΙΛΑ!

Ο μόνος λόγος που το κρατάω είναι επειδή χρειάζομαι τηλέφωνο, επειδή δεν ψωνίζω κινητά από το skroutz και επειδή κουράζομαι να με παζαρεύουν οι τζαμπατζήδες στις αγγελίες.

Για όσους το σκέφτονται σε πρώτη επαφή δεν θα δείτε μπαμ διαφορά, μετά όμως η απογοήτευση θα είναι τεράστια.

Το μοναδικό ακραίο ΑΛΛΑ ΑΚΡΑΙΟ αρνητικό είναι η οθόνη του, μιλάμε για μέγιστη ξεφτίλα.

• Like 7
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...