whoever81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ε στα €500 λοιπόν χάνει βίαια τον χαρακτηρισμό vfm και πάμε δυναμικά για...μεταχειρισμένο iPhone 8 Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από whoever81 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, MontzOlee είπε Αυτό που κάθε φορά ανακοινώνεται κάτι σε $$ και καταλήγει στην Ελλάδα σε €€ με +20/30% έξτρα καπέλο , απλά δεν το κατάλαβα ποτέ.. Αυτό οφείλεται στους ίδιους κατασκευαστές και στην τιμολογιακή τους πολιτική. Πρακτικά, ανακοινώνουν $300 λιανική στις ΗΠΑ αλλά στην Ευρώπη το πουλάνε τόσο χονδρική (σε περιπτώσεις παίζει και με αναγωγή 1 προς 1, δηλαδή 300€). Βάλε επάνω σε αυτό το κέρδος χονδρικής, το κέρδος της λιανικής και τον ΦΠΑ και πήρες την λιανική τιμή Ελλάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, whoever81 είπε Ε στα €500 λοιπόν χάνει βίαια τον χαρακτηρισμό vfm και πάμε δυναμικά για μεταχειρισμένο iPhone 8... Στα 350 ευρώ θα έλεγα ότι θα ήταν μια καλή τιμη... Μπορεί Black Friday και να γίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 iPhone ο flagship killer; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Πολύ καλή περίπτωση για όσους θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς ομως να πληρώσουν το χιλιάρικο που χρειάζεται για τις μεγαλύτερες συσκευές της εταιρίας. Πραγματικά πολύ καλή κίνηση από την apple! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 με ενα 6s μου μοιάζει και προσωπικά μου άρεσε και μου αρεσεί, το δακτυλικο αποτυπωμα το βρίσκω πολύ βολικό εκεί. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armatron Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, music_lover είπε Εδώ και 25 χρόνια, από το μακρινό 1995 όταν άρχισα να ασχολούμαι με τους υπολογιστές. τότε κατάλαβε ότι για να πάρεις τα ροδάκια σημαίνει ότι είσαι επαγγελματίας κ έχεις πάρει το πανάκριβο Pro οποτε δε σε νοιαζει οτι θα δωσεις λεφτα για τα ροδακια.Αλλωστε το παιρνεις εισ βαθος χρονου για τη ΔΟυλεια σου... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μην μαλώνετε βρε ζουζούνια. Υπάρχουν και χειρότερα. Να δείτε εμένα που μου πλόκαραν τα reactions για σήμερα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από whoever81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Από sar ξέρουμε τι παίζει; Ή θα ψήσουμε τον εγκέφαλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, whoever81 είπε Μην μαλώνετε βρε ζουζούνια. Υπάρχουν και χειρότερα. Να δείτε εμένα που μου πλόκαραν τα reactions για σήμερα. Mods την προσοχή σας!!! Donate τα δικά μου στον φίλο μου... 😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, GBorb είπε Από sar ξέρουμε τι παίζει; Ή θα ψήσουμε τον εγκέφαλο; Ετσι πέστα! Και το 5G δημιούργησε και μεταδίδει τον Covid. Ακόμα με sar ασχολείστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, whoever81 είπε Ετσι πέστα! Και το 5G δημιούργησε και μεταδίδει τον Covid. Ακόμα με sar ασχολείστε; Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα αν με τρολαρεις ή μου την λες. 5G δεν ευθύνεται για την μαλακία που δέρνει κάποιους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Mods την προσοχή σας!!! Donate τα δικά μου στον φίλο μου... 😇 Φιλεύσπλαχνε AtiX με συγκινείς 😊 Θα στο ανταποδώσω κάπως σ'αυτή ή την άλλη ζωή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, Retromaniac είπε 20 λεπτά πριν, Hetfield είπε Σου ξαναλεω οτι εγω δεν ξερω τι διμερεις συμφωνιες εχει κανει η Αμερικη με τις χωρες κατασκευης. Εν τελει, δεν ειναι μονο ο ΦΠΑ (24%), ειναι τα μεταφορικα και ο εκτελωνισμος που αναλογα τις διμερεις συμφωνιες, μπορει να κυμανθει μεχρι και 15%. Εσυ ποσο φορο εκτελενωνισμου πληρωνεις για να φερεις κατι απο το gearbest; 0%; Ειπαμε να μιλαμε με επιχειρηματα, αλλα εσυ δεν μιλας με επιχειρηματα αλλα με κλανιες. 17 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Και σου ξαναλέω, εφόσον δεν τα ξέρεις, και δεν ξέρεις τι διαφορά υπάρχει με την Ευρώπη, γιατί έγραψες το μήνυμα αυτό στο οποίο στα 455 ευρώ θα έπρεπε να προσθέσουμε και αυτά, επιπλέον του ΦΠΑ, λες και στην Αμερική είναι 0 τελωνείο και μεταφορικά; Τώρα είδα που έκανες και edit το μύνημα σου και μιλάς ότι αντί για επιχειρήματα έχω κλανιες. Δεν το περίμενα αυτό το επίπεδο από σένα αλλά δεν πειράζει... Δεν απάντησες τελικά εσύ που έχεις επιχειρήματα, στο τελευταίο που έγραψα. Γιατί είπες ότι πρέπει να προσθέσουμε μεταφορικά και τελωνείο στην τιμή χωρίς να ξέρεις αν στην Αμερική η τιμή δεν περιέχει ή αν περιεχει τι ποσό είναι, για μεταφορικά και τελωνείο Όπως ο ίδιος ομολόγησες δεν το ξέρεις, άρα άκυρη η κλαν.. σου, συγνώμη το επιχειρημα σου (παραλίγο να πέσω στο επίπεδο σου, την γλίτωσα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Θα γινει αναρπαστο στις εταιριες που δινουν iPhone στο προσωπικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα