Προς το περιεχόμενο

Οι τιμές διάθεσης του iPhone SE στην Ελλάδα και πότε κυκλοφορεί

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, Volsatha13 είπε

Και φυσικά αναφέρομαι σε χιλιομετρικές αποστάσεις από τη μητρόπολη της NYC  για να πάει κανείς και όχι σε πληθυσμιακή πυκνοτητα. Εκτός αν εξέλαβα λανθασμένα τις αναφορές σου σε Αλάσκα, Γουαιομιγκ και τα δυο «δυσπρόσιτα» νησιά μας. Όσο για το κρύο στην πολιτεία NH και τη μόλυνση στο DE, τί σχέση μπορεί να έχουν με την αγορά του iPhone με 0% sales tax; Στο DE, αν δεν το ξέρεις, υπάρχουν και πολλές δικηγορικές εταιρίες και στο ΝΗ πολύ πρασινάδα και ηρεμία. Έχω σπουδάσει στη Μασαχουσετη και ζήσει στη New England για πολλά χρόνια. Ας διαφωτίσουμε, λοιπόν, τους συμφορουμιτες μας για τα $399 net sale αντί για  name dropping, δελτίο καιρού και περιβαλλοντικές ευαισθησίες.-

Είναι κίνητρο φίλε μου... κίνητρο για να πας να μείνεις εκεί και να μεταφέρεις επίσης τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες... με την ίδια λογική πετάγεσαι και στην Βουλγαρια που είναι ΕΕ και ακριβώς ίδια απόσταση με τα ανωτέρω και τσιμπάς και iphone κλπ κλπ.... τεσπα... είναι λάθος λογική να αναφέρουμε σαν δικαιολογία ότι στο τάδε μέρος έχει 0% ΦΠΑ κλπ κλπ. Σημασία έχει η ευκολία απόκτησης, χρήσης, επισκευής σε οποιοδήποτε καταναλωτικό προϊόν... Αντε Καλή Ανάσταση σε όλους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

On 17/04/2020 at 14:56, Macosj said:

Ε όχι και άχρηστο το file manager, μια εφαρμογή που έχει όλα τα αρχεία σε κινητό, drive, iCloud και ότι άλλο έχεις. Είναι μακράν το καλύτερο file manager που έχω δει,όχι τόσο σε δυνατότητες βέβαια αλλά σε ευκολία για την δουλειά σου και οργάνωση. Ήμουν 9 χρόνια Android(τα περισσότερα root) δεν είχα ξανά δει τόση ευκολία στην διαχείρηση αρχείων 

Στο file manager πάντως που έχω στο Android μπορώ να δω προφανώς τα αρχεία του κινητού και παράλληλα ότι έχω σε Google drive, One drive, Dropbox. 

Ναι δεν είναι αυτός που είχε μέσα. 

Βέβαια και αυτός που έχει μέσα δίνει απευθείας πρόσβαση στο cloud της Huawei που είναι το κινητό. 

12 minutes ago, NickTG said:

Στο file manager πάντως που έχω στο Android μπορώ να δω προφανώς τα αρχεία του κινητού και παράλληλα ότι έχω σε Google drive, One drive, Dropbox. 

Και στο iOS έτσι είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/4/2020 στις 1:57 ΜΜ, teovag είπε

Είναι κίνητρο φίλε μου... κίνητρο για να πας να μείνεις εκεί και να μεταφέρεις επίσης τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες... με την ίδια λογική πετάγεσαι και στην Βουλγαρια που είναι ΕΕ και ακριβώς ίδια απόσταση με τα ανωτέρω και τσιμπάς και iphone κλπ κλπ.... τεσπα... είναι λάθος λογική να αναφέρουμε σαν δικαιολογία ότι στο τάδε μέρος έχει 0% ΦΠΑ κλπ κλπ. Σημασία έχει η ευκολία απόκτησης, χρήσης, επισκευής σε οποιοδήποτε καταναλωτικό προϊόν... Αντε Καλή Ανάσταση σε όλους!

Αν καταλαβαίνω σωστά τη λογική σου, teovag: πχ Βουλγαρία= Delaware ή New Hampshire κτλ (διαλέγετε και παίρνετε) , ΕΕ (που κάποια κράτη-μέλη υιοθέτησαν το γερμανικό , σκληρό € και άλλα πορεύονται με το εθνικό τους νόμισμα, εθνικό χρέος που συνεπάγεται εθνικό μνημόνιο ) = ΗΠΑ (που όλοι συναλλάσσονται σε $ και όσες πολιτείες χρεοκοπούν υποστηρίζονται ομοσπονδιακά χωρίς μνημόνια) και για την προσέλκυση πολιτών-φορολογουμένων οι αιρετοί κυβερνήτες των πολιτειών διαφοροποιούν τη φορολογική τους πολιτική σε σημείο που να επιλέγουν 0% sales tax ή να γεμίζουν την έρημο με καζίνο, θεάματα ή να δέχονται συνταξιούχους με υψηλά  βαλάντια κα , δεν κατανοώ τις αναλογίες που περιγράφεις αλλά ούτε και το συμπέρασμα του συλλογισμού σου «Σημασία έχει η ευκολία απόκτησης ( με φόρο στο 1/4 της τιμής πώλησης; δε θα προτιμούσες 0 φόρο, τουλάχιστον σε είδη της καθημερινότητας;) , χρήσης (;;;), επισκευής (σ´ ολόκληρη την πολιτεία δε θα έχει ένα Apple Service center?). Πόσα κράτη στην ΕΕ τολμούν να επιβάλλουν συντελεστή ΦΠΑ 0% χωρίς την έγκριση των Βρυξελλών; Σε αυτές τις δύσκολες ώρες της πανδημίας γιατί δε μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αμοιβαιοποίηση του χρέους για να στηριχτούν οι καταρρέουσες οικονομίες λόγω της μακροχρόνιας έλλειψης πόρων για επενδύσεις στη δημόσια υγεία και περίθαλψη; Γιατί οι εθνικές κυβερνήσεις δεν κόβουν τους υπέρογκους μισθούς και τα προκλητικά προνόμια μη αιρετών γραφειοκρατών και κοτζαμπάσηδων; Συγγνώμη αν το βάρυνα πολύ, Καλή μας Ανάσταση και του χρόνου με υγεία (με το εμβόλιο δωρεάν σε όλους).

Επεξ/σία από Volsatha13

2 hours ago, CheOnWeb said:

Και στο iOS έτσι είναι. 

FullSizeRender.mov 491.98 kB · 1 download

Ναι το ξέρω. 

Απλά το μήνυμα που έκανα παράθεση άφησε την εντύπωση πως στο Android δεν έχεις τέτοια δυνατότητα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...