varatasis Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Game changing κίνηση από την Apple. Ίσως αυτό θα είναι ένα από τα κινητά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ever. Σε ένα σχετικά απαρχαιωμένο αλλά δυνατό σασί λόγω μικρής οθόνης(που πολλοί θέλουν), έβαλε ότι καλύτερο σε CPU υπάρχει σήμερα. Κλάσεις ανώτερος από τα σκουπίδια που βάζει η Samsung σε κινητά των 1400 ευρώ. Έβαλε την γνωστή φοβερή κάμερα που ντροπιάζει ναυαρχίδες με android. Ας μη ξεχνάμε τον παράγοντα του Ios και την υποστήριξη που θα έχει αυτό το κινητό για καμιά πενταετία, όταν άλλες εταιρίες με android δίνουν δύο χρόνια ή δεν έχουν καν google services… Και όλα αυτά με 400 ευρώ. ( Σε 1-2 μήνες τόσο θα κάνει και στην Ελλάδα)Το μόνο κινητό που μπορεί κάπως να σταθεί απέναντι του είναι το s10e, αλλά ας μαντέψω… Θα πάρει ακόμα μια μεγάλη ενημέρωση μόνο… so: δυνατό cpu 7nm δεύτερης γενιάς touch id για να ξεκλειδώνει οποτε θέλω εγω και όχι οποτε το κοιτάω ασύρματη φόρτιση για άμεση ανάγκη-ευκολία 4k/60p με οπτικό σταθεροποιητή lighting connector για αξιοποίηση όλων των καλωδίων τι να πω άλλο,τι να ζητήσει κάποιος από ολοκαίνουργιο iphone στα 500 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasimo Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Έφτασε δηλαδή η ώρα να πάρουν όλοι ένα XR περίπου στα 600 ευρώ για να έχουν το καλύτερο τηλέφωνο της δεκαετίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, dasimo είπε Έφτασε δηλαδή η ώρα να πάρουν όλοι ένα XR περίπου στα 600 ευρώ για να έχουν το καλύτερο τηλέφωνο της δεκαετίας. Αν το XR είναι το καλύτερο τηλέφωνο της δεκαετίας... τότε αυτή η δεκαετία δεν προσέφερε και τόσα πολλά στην τεχνολογία... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teovag Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Volsatha13 είπε Τις πολιτείες Delaware και New Hampshire (0% sales tax) δεν τις λες «Φούρνοι και Αμοργός». Δεν είναι πολύ μακριά από την ΝΥC ... Ακριβώς έτσι τις λες... δεν είναι τυχαίο ότι η 1η είναι σε πληθυσμό το 1/20 από NY-NJ παρότι «δίπλα» όπως αναφέρεις και η 2η το 1/10 από την πολιτεία της Μασαχούσετης (Βοστώνη)... Αλλά επειδή δεν ξέρεις θα σου πω απλά ότι στην 1η πολύ μόλυνση φίλε και στη 2η τρελό κρυοοοοο (..έχω πάει στο 1ο...) Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από teovag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisj1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 4,7'' οθόνη. Μάλιστα. Εγώ θα ήθελα την 3,5'' του Iphone 3. Πιο κοροϊδία πεθαίνεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, songless_bird είπε μεχρι που εβγαλαν αυτο το αχρηστο file manager. Ε όχι και άχρηστο το file manager, μια εφαρμογή που έχει όλα τα αρχεία σε κινητό, drive, iCloud και ότι άλλο έχεις. Είναι μακράν το καλύτερο file manager που έχω δει,όχι τόσο σε δυνατότητες βέβαια αλλά σε ευκολία για την δουλειά σου και οργάνωση. Ήμουν 9 χρόνια Android(τα περισσότερα root) δεν είχα ξανά δει τόση ευκολία στην διαχείρηση αρχείων 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koeltzakoatl Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Apple για όλα τα βαλαντια.με όσα θες να πάρεις ένα 11pro παίρνεις πλέον SE, iPad και AirPods και σου μένουν και 112 δολάρια για αξεσουάρ....(στην Αμερική όλα αυτά). νομιζω ότι η apple ενδιαφέρεται μόνο για τον δικό της ανταγωνισμό, έχει το ποίμνιο της εδώ και πολλά χρόνια. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από koeltzakoatl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haki Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όποιος έχει στοιχειώδη ευφυία το αγοράζει με τιμολόγιο τώρα στα 402 ευρώ. Δεν υπάρχει τίποτε που να το πλησιάζει σε αυτά τα χρήματα. Ασφαλώς και απευθύνεται σε οποίους δεν γουστάρουν παντόφλες και ψάχνουν απόλυτη εμπειρία ξένοιαστης χρήσης που μόνον ένα iPhone μπορεί να προσφέρει. Σας τα λέω εγώ που έχω αλλάξει εκατοντάδες συσκευές (κυριολεκτώ) τα 95% από τα οποία ήταν Android. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από haki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 32 minutes ago, haki said: Όποιος έχει στοιχειώδη ευφυία το αγοράζει με τιμολόγιο τώρα στα 402 ευρώ Προφανώς αλλά υπάρχουν και ευφυείς που δεν είναι επαγγελματίες για να κάνουν δήλωση ΦΠΑ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haki Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Προφανώς αλλά υπάρχουν και ευφυείς που δεν είναι επαγγελματίες για να κάνουν δήλωση ΦΠΑ. Δεν υπάρχει ευφυής που να μην έχει ΦΙΛΟ επαγγελματία. Τον υδραυλικό, τον μαραγκό, τον μανάβη, τον περιπτερά, τον κουρέα, τον καφετζή, τον μπογιατζή....! Η μισή Ελλάδα επαγγελματίες είναι και ψοφάνε για κάνα τιμολογιάκι για να αυξήσουν τις αγορές τους και να πληρώσουν λιγότερο φόρο εισοδήματος. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από haki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 1 minute ago, haki said: Δεν υπάρχει ευφυής που να μην έχει ΦΙΛΟ επαγγελματία. Τον υδραυλικό, τον μαραγκό, τον μανάβη, τον περιπτερά, τον κουρέα, τον καφετζή, τον μπογιατζή....! Η μισή Ελλάδα επαγγελματίες είναι και ψοφάνε για κάνα τιμολογιάκι για να αυξήσουν τις αγορές τους και να πληρώσουν λιγότερο φόρο εισοδήματος. Ευφυία το ονομάζεις αυτό; Φοροδιαφυγή λέγεται. Και σε λίγο καιρό, όχι απλώς δεν θα ψοφάνε για ψεύτικα έξοδα, θα παρακαλάς και θα λένε όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haki Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Ευφυία το ονομάζεις αυτό; Φοροδιαφυγή λέγεται. Και σε λίγο καιρό, όχι απλώς δεν θα ψοφάνε για ψεύτικα έξοδα, θα παρακαλάς και θα λένε όχι. Εγώ ευφυία το αποκαλώ. Εσύ πες το όπως θέλεις. Πάνω από τους μισούς εδώ μέσα αγοράζουν και πουλάνε συσκευές από την Κίνα, από Amazon κλπ. Κι αυτά "φοροδιαφυγή" είναι...χειρότερη μάλιστα. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από haki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
songless_bird Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Macosj είπε Ε όχι και άχρηστο το file manager, μια εφαρμογή που έχει όλα τα αρχεία σε κινητό, drive, iCloud και ότι άλλο έχεις. Είναι μακράν το καλύτερο file manager που έχω δει,όχι τόσο σε δυνατότητες βέβαια αλλά σε ευκολία για την δουλειά σου και οργάνωση. Ήμουν 9 χρόνια Android(τα περισσότερα root) δεν είχα ξανά δει τόση ευκολία στην διαχείρηση αρχείων Δεν ειχες BlackBerry 10 τηλεφωνο για αυτο σου φανηκε καλος ο file manager του iOS... Ειναι ο,τι χειροτερο εχω δει στο iOS. Ακομη και ενας file manager του android δωρεαν που σου πεταει διαφημισεις ειναι καλυτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volsatha13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, teovag είπε Ακριβώς έτσι τις λες... δεν είναι τυχαίο ότι η 1η είναι σε πληθυσμό το 1/20 από NY-NJ παρότι «δίπλα» όπως αναφέρεις και η 2η το 1/10 από την πολιτεία της Μασαχούσετης (Βοστώνη)... Αλλά επειδή δεν ξέρεις θα σου πω απλά ότι στην 1η πολύ μόλυνση φίλε και στη 2η τρελό κρυοοοοο (..έχω πάει στο 1ο...) Και φυσικά αναφέρομαι σε χιλιομετρικές αποστάσεις από τη μητρόπολη της NYC για να πάει κανείς και όχι σε πληθυσμιακή πυκνοτητα. Εκτός αν εξέλαβα λανθασμένα τις αναφορές σου σε Αλάσκα, Γουαιομιγκ και τα δυο «δυσπρόσιτα» νησιά μας. Όσο για το κρύο στην πολιτεία NH και τη μόλυνση στο DE, τί σχέση μπορεί να έχουν με την αγορά του iPhone με 0% sales tax; Στο DE, αν δεν το ξέρεις, υπάρχουν και πολλές δικηγορικές εταιρίες και στο ΝΗ πολύ πρασινάδα και ηρεμία. Έχω σπουδάσει στη Μασαχουσετη και ζήσει στη New England για πολλά χρόνια. Ας διαφωτίσουμε, λοιπόν, τους συμφορουμιτες μας για τα $399 net sale αντί για name dropping, δελτίο καιρού και περιβαλλοντικές ευαισθησίες.- Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από Volsatha13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Το iPhone 4 βγήκε το 2010, ακριβώς ένα χρόνο μετά που βγήκε το 3GS. Κάτι δεν θυμάσαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα