Προς το περιεχόμενο

Οι τιμές διάθεσης του iPhone SE στην Ελλάδα και πότε κυκλοφορεί

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι Uber Fail συσκευή στην τιμή που έρχεται στην Ελλάδα καθότι με τα ίδια χρήματα παίρνεις iPhone 11 Σκρουτζ-Ινσομνια...και μετά από αυτό όταν παίζει oneplus και xiaomi και huawei σε αυτό price range...τέλος.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

10 minutes ago, Dinos1973 said:

Α τελικά δεν το θέλεις.....φυσικά, μαλακς είστε την να την κανείς την μπακατέλα !!!!

Στο iPad, πατάω πάνω στην φωτογραφία μου βγάζει αριστερά τα option πατάω copy, ανοίγω email και κάνω paste. Πες μου την ίδια διαδικασία σε Android να είναι τόσο απλά !!!!!

Στο Android πατάς πάνω στη φωτογραφία και σου βγάζει απευθείας το share ανάμεσα σε άλλες επιλογές. 

Πατάς εκεί και διαλέγεις με τι θες να το στείλεις. 

Just now, dimitris30 said:

Εσείς που αλλάζετε τα κινητά γιατί τα βαριέστε, παίζει να έχετε πολύ ελευθερο χρόνο...

Ή απλά είναι κάτι που τους αρέσει. 

Αλήθεια πόσο ελεύθερο χρόνο χρειάζεσαι για να αλλάξεις ένα κινητό? 

• Like 2

5 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Ότι iPhone και να αγοράσεις το ακριβό η το φθηνό, το καινούργιο η το παλιό έχεις ένα πολύ καλό λειτουργικό. Ότι άλλο και να αγοράσεις έχεις ένα μάπα λειτουργικό, ότι και να κανείς το Android iOS δεν γίνετε! 

Αλλο το να σε βολεύει ένα λειτουργικό άλλο να ψάχνεις σε μλκίες να βρεις επιχειρήματα για να μας πείσεις ότι δεν σου κάνει.

Πάρε ότι σε βολεύει. Δεν είμαστε αστυνόμοι. 

Το ότι ακόμα μιλάτε για της τιμές των iPhone είναι να τρελαινεσαι. Πάρτε Samsung 1.500€ πάρτε Huawei 1.400€ πάρτε xiaomi 1.100€ και one plus 1.100€. Ξεκολλιστε επιτέλους με την καραμέλα. Η Apple έβγαλε ένα κινητό με τον καλύτερο επεξεργαστή ever κάμερα που τα κάνει όλα σε ένα σώμα που το 70% τον χρηστών στον πλανήτη χρησιμοποιεί. Και όλα αυτά στα 500€. Μας κάνετε πλάκα που μιλάτε για τιμές στα iPhone ακόμα?.

• Like 6
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, gregstar1 είπε

Το ότι ακόμα μιλάτε για της τιμές των iPhone είναι να τρελαινεσαι. Πάρτε Samsung 1.500€ πάρτε Huawei 1.400€ πάρτε xiaomi 1.100€ και one plus 1.100€. Ξεκολλιστε επιτέλους με την καραμέλα. Η Apple έβγαλε ένα κινητό με τον καλύτερο επεξεργαστή ever κάμερα που τα κάνει όλα σε ένα σώμα που το 70% τον χρηστών στον πλανήτη χρησιμοποιεί. Και όλα αυτά στα 500€. Μας κάνετε πλάκα που μιλάτε για τιμές στα iPhone ακόμα?.

Εδώ ένα από τα βασικά τους επιχειρήματα ακόμη είναι το "κάνετε αναπάντητες με το iPhone", τι να λέμε..! Μερικοί τη βρίσκουν απλά με το spamming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Α τελικά δεν το θέλεις.....φυσικά, μαλακς είστε την να την κανείς την μπακατέλα !!!!

Στο iPad, πατάω πάνω στην φωτογραφία μου βγάζει αριστερά τα option πατάω copy, ανοίγω email και κάνω paste. Πες μου την ίδια διαδικασία σε Android να είναι τόσο απλά !!!!!

Σε android πατας οποιοδηπτε αρχειο θες , εμφανιζονται τα option και δεν κανεις πουθενα copy paste . Επιλεγεις με ποια εφαρμογη θες να αξοιοποιησεις το αρχειο, οπως και στο Ios αλλα με περισσοτερες επιλογες εφαρμογων. Ειτε mail ειτε εκτυπωσης ειτε επεξεργασιας. Copy paste μονο αν θες να μεταφερεις αλλου το αρχειο... Το IOS ειναι πιο δυσκολο σε αυτο τον τομεα. Ποτε δεν με βολεψε στην εσωτερικη διαχειρηση αρχειων. Ακομη και απο την εποχη που δεν μπορουσες να κανεις πολλαπλη επισυναψη αρχειων σε ενα mail μεσω της icloud mail εφαρμογης της apple μεχρι που εβγαλαν αυτο το αχρηστο file manager.

Επεξ/σία από songless_bird
  • Like 3

14 λεπτά πριν, gregstar1 είπε

Η Apple έβγαλε ένα κινητό με τον καλύτερο επεξεργαστή ever κάμερα που τα κάνει όλα σε ένα σώμα που το 70% τον χρηστών στον πλανήτη χρησιμοποιεί. Και όλα αυτά στα 500€. Μας κάνετε πλάκα που μιλάτε για τιμές στα iPhone ακόμα?.

Για κάποιον που θέλει iphone είναι η τέλεια λύση σε αυτά τα χρήματα, όμως γενικά για τον καταναλωτή που θα το αγοράσει με μετρητά κι όχι με συμβόλαιο σε όποια χώρα και να είναι, δε τα λες και λίγα τα 500 ευρώ! 

Υπάρχουν και περσινές ναυαρχίδες σε αυτά ή λιγότερα χρήματα (με εξαίρεση τον επεξεργαστή) με καλύτερα χαρακτηριστικά -και της apple περσινά εννοώ.

''Apple's new iPhone SE is a $399 iPhone 8 with the latest chipset and a better camera

15 April 2020''

https://m.gsmarena.com/apples_new_iphone_se_is_a_399_iphone_8_with_the_latest_chipset_and_a_better_camera-amp-42685.php

Despite what its name might have you believe, the new iPhone SE is more of a refresh of the iPhone 8 than of the original SE. You can think of it as an iPhone 8 with the latest chipset and a better camera

Εάν κάποιος ήθελε να αγοράσει το iPhone 8 ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για καλύτερο CPU και 5 χρόνια αναβάθμιση.

Όποιος θέλει μια μικρή συσκευή σε iOS καλό είναι να περιμένει τη σειρά iPhone 12 που φημολογείται ότι θα υπάρχει συσκευή 5.4" με καλύτερο display ratio και καλύτερα specs

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, songless_bird είπε

Σε android πατας οποιοδηπτε αρχειο θες , εμφανιζονται τα option και δεν κανεις πουθενα copy paste . Επιλεγεις με ποια εφαρμογη θες να αξοιοποιησεις το αρχειο, οπως και στο Ios αλλα με περισσοτερες επιλογες εφαρμογων. Ειτε mail ειτε εκτυπωσης ειτε επεξεργασιας. Copy paste μονο αν θες να μεταφερεις αλλου το αρχειο... Το IOS ειναι πιο δυσκολο σε αυτο τον τομεα. Ποτε δεν με βολεψε στην εσωτερικη διαχειρηση αρχειων. Ακομη και απο την εποχη που δεν μπορουσες να κανεις πολλαπλη επισυναψη αρχειων σε ενα mail μεσω της icloud mail εφαρμογης της apple μεχρι που εβγαλαν αυτο το αχρηστο file manager.

Γράφω email και θέλω να βάλω μια φωτογραφία στο κείμενο....για πες μου τα 200 βήματα για να το κάνω με Android, και τα δυο με το iOS!,

Επεξ/σία από Dinos1973
  • Like 1

1 ώρα πριν, mants118 είπε

Για κάποιον που θέλει iphone είναι η τέλεια λύση σε αυτά τα χρήματα, όμως γενικά για τον καταναλωτή που θα το αγοράσει με μετρητά κι όχι με συμβόλαιο σε όποια χώρα και να είναι, δε τα λες και λίγα τα 500 ευρώ! 

Υπάρχουν και περσινές ναυαρχίδες σε αυτά ή λιγότερα χρήματα (με εξαίρεση τον επεξεργαστή) με καλύτερα χαρακτηριστικά -και της apple περσινά εννοώ.

Day one με Α13 κάμερα από το 11 στα 499€ iPhone? Με λειτουργικό και αναβάθμισης 5 χρόνια? Εδώ μέσα πουλάνε το 6S στα 300€  τι ήθελες να το δίνει τσάμπα? Ξέρω τι λες για τις ναυαρχιδες από πέρσι αλλά εδώ μιλάμε για κούτα iPhone.

• Like 4

19 minutes ago, Dinos1973 said:

Γράφω email και θέλω να βάλω μια φωτογραφία στο κείμενο....για πες μου τα 200 βήματα για να το κάνω με Android, και τα δυο με το iOS!,

Στα είπαμε ήδη. Δεν σου έκαναν? 

Αν είσαι ήδη στο mail πατάς επισύναψη, διαλέγεις την πηγή και είσαι έτοιμος. 

Τι ακριβώς σε δυσκολεύει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

1 Πες οτι εχεις ξεκινησει να γραφεις email. Πατας τον "συνδετηρα' και επιλεγεις να επισυναψεις αρχειο απο το τηλεφωνο ή απο το drive. Τι πιο γρηγορο κανει το Ios; Σου βαζει μονο του την φωτο με την σκεψη; Παντα ηταν πισω εδω και 10 χρονια το Ios στην διαχειρηση αρχειων .

2 Βλεπεις ενα αρχειο. Πατας επανω του και μετα το συμβλο που ειναι σαν βελακι( σε αυτο το σταδιο μπορεις να επιλεξεις και πολλαπλα αρχεια για επισυναψη για να μην το κανεις ενα ενα).  Αμεσως εμφανιζει τι θες να κανεις το αρχειο. Επιλεγεις mail και ειναι ηδη επισυναπτομενο στο email που θες να γραψεις. 

Ειναι πολυ πιο ευκολο απο το iOS γιατι δεν εχεις περιορισμους στις επιλογες εφαρμογων που μπορουν να αξιοποιησουν το αρχειο , καθως εχεις και ανωτερο file manager.

Επεξ/σία από songless_bird

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...