Προς το περιεχόμενο

Οι τιμές διάθεσης του iPhone SE στην Ελλάδα και πότε κυκλοφορεί

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 λεπτά πριν, House71 είπε

Δεν υπολόγισες όμως το κέρδος της Wind,Voda,cosmote,Public,Plaisio κλπ.

Ότι σας βολεύει γράφετε.Ότι δεν σας βολεύει το ξεχνάτε.

Μα και τα Apple stores δουλεύουν με κέρδος......δεν πουλάνε retail την τιμή τις μαμάς. Αλλιώς θα τα κλείνανε!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

499 θα στοιχίζει σε κάτι γερμανούς, public, κοτσοβολους κτλ. Σε σκρουτζομαγαζα η τιμή θα είναι γύρω στα 400 με 430.. Έτσι πιστεύω  εγώ.. Αν περιμένεις λίγο μπορεί να το πάρεις και με 350 ευρώ όπως άλλωστε έγινε και με το πρωτο se που ειχε φτασει στα 220..  Είναι ένα τηλέφωνο με δυνατό επεξεργαστή και καλή κάμερα για αυτά τα λεφτά τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Τώρα  να μπαίνουμε σε συγκρίσεις με το ποιο είναι πιο καλό,  android η  iOS και το ένα και το άλλο αυτά είναι περιττά..Παιδιά ηρεμήστε λίγο  όλοι κοιτάνε να μας αρμέξουν με κάθε τρόπο. Σκεφτείτε ότι με 500ε κάποτε αγοράζαμε το καλύτερο κινητό.....

• Like 1

1 λεπτό πριν, armatron είπε

Σημαίνει ότι απευθύνεται σε αυτούς που απευθύνεται.Αν κάποιος με εταιρία το έχει θα το πάρει γιατί θα το χρειαστεί .Τώρα αν εμείς οι υπόλοιποι τα βλέπουμε overpriced ειναι αλλο θεμα...ο καθενας με τις αναγκες κ το μπατζετ του...

Overpriced το βλέπουν όλοι, όσο και πλούσιοι να είναι. Ακόμη και τον bill gates και τον Jeff bezos να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πουν. Μόνο αν θες να το δεις με κάποιο τρόπο (ανώμαλο ίσως) σαν κόσμημα θα μπορούσες να το αγοράσεις γιατί έχεις τα λεφτά..

Ναι οι πλουσιοι ματαιοδοξοι αγοράζουν overpriced προϊόντα αλλά τουλάχιστον έχει κάποιο νόημα στην ματαιοδοξία τους, να επιδείξουν το πλούτο τους ή να νιωσουν ανώτεροι... Τα ροδάκια γιατί;

• Like 3

7 λεπτά πριν, lactate είπε

Ίσως δεν ήμουν σαφής.. δεν με νοιάζει να έχει 2-3 κάμερες.. ούτε το portraid mode που μου άρεσε το χρησιμοποιώ.. οπότε μου αρκεί μια κάμερα που να μη βγάζει πιξελ σαν VGA :P

Εξακολουθώ να σου λέω πως ένα χρήστης με πόιντ στην κάμερα απλά πάει σε άλλο τηλέφωνο. Στο ΔΕΝ σε νοιάζουν έβαλες τα face id κλπ και στο ΣΕ νοιάζουν να είναι γρήγορο και να έχει καλή κάμερα. Εκτός αν εγώ είμαι τελείως χαζός.

Συμφωνώ στο ότι είναι γρήγορο άλλα δεν συμφωνώ στην καλή κάμερα, εάν δηλαδή η ταχύτητα είναι βασικό κριτήριο για κάποιον είναι μέσα, εάν το θέλει για φωτογραφικό υλικό είναι ΚΑΡΑ έξω!

1 ώρα πριν, Hetfield είπε

Στα σκρουτζομαγαζα το καλοκαιρι εκει θα παιζει.

Με βάση το πρώτο SE λογικά καλοκαίρι θα παίζεται στα 350€ ίσως και λιγότερα. 

34 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Ακριβώς ότι σας βολεύει γράφετε .. αυτοί αγοράζουν χονδρικής και όχι λιανικής..

Αυτοί δεν θα βγάλουν κέρδος από τον καταναλωτή;;;;;;;;;;;;

1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Εξακολουθώ να σου λέω πως ένα χρήστης με πόιντ στην κάμερα απλά πάει σε άλλο τηλέφωνο. Στο ΔΕΝ σε νοιάζουν έβαλες τα face id κλπ και στο ΣΕ νοιάζουν να είναι γρήγορο και να έχει καλή κάμερα. Εκτός αν εγώ είμαι τελείως χαζός.

Συμφωνώ στο ότι είναι γρήγορο άλλα δεν συμφωνώ στην καλή κάμερα, εάν δηλαδή η ταχύτητα είναι βασικό κριτήριο για κάποιον είναι μέσα, εάν το θέλει για φωτογραφικό υλικό είναι ΚΑΡΑ έξω!

Από τι διαβάζω, η κάμερα του θα είναι απο τις καλύτερες single camera... Μένει να δούμε reviews... Και στο λέω εγώ χωρις να έχω σχέση με apple. (Δες τα ποστ μου)

Μόλις τώρα, House71 είπε

Αυτοί δεν θα βγάλουν κέρδος από τον καταναλωτή;;;;;;;;;;;;

Ναι αλλά δεν θα προσθέσεις το κέρδος τους στην τιμή λιανικής...

9 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε

Με βάση το πρώτο SE λογικά καλοκαίρι θα παίζεται στα 350€ ίσως και λιγότερα. 

E νομίζω υπερβάλλεις λίγο. Θα πέσει €150 και ίσως και περισσότερο σε 2-3 μήνες; Ούτε LG να ήταν. Κάτω από €400 σε κανα χρόνο και βάλε κατά τη γνώμη μου.

6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Από τι διαβάζω, η κάμερα του θα είναι απο τις καλύτερες single camera... Μένει να δούμε reviews... Και στο λέω εγώ χωρις να έχω σχέση με apple. (Δες τα ποστ μου)

Κι εγώ πρώτη φορά iphone, πρώτη φορά απογοήτευση.

Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω άλλο πράγμα όμως η καλύτερα single camera και άλλο η καλή κάμερα γενικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, azuli είπε

5 χρονια update και στα 3 σου ερχεται το update που το γονατιζει επιτηδες για να παρεις καινουργιο.Οποτε εχει οσα χρονια update δινουν και οι υπολοιποι παιχτες ,μονο που αλλοι δεν σου στελνουν update που το κανει να σερνεται.

Το 6S της γυναίκας μου πάντως πηγαίνει σφαίρα μέχρι σήμερα ακόμα και με τις τελευταίες ενημερώσεις και μάλιστα με τιγκαρισμένη flash. Το δουλεύει αδιάκοπα από τότε που βγήκε και restart κάνει μόνο για αναβάθμιση λογισμικού. Ούτε οι δούλοι που έχτησαν τις πυραμίδες στην Αίγυπτο δεν δούλεψαν τόσο...

Το iPhone X συγκεκριμένα που είναι στον 3ο χρόνο υποστήριξης δεν έχει το παραμικρό σημάδι slowdown. Την συσκευή την έχω ακόμα σαν δεύτερη και είναι όπως τον 1ο χρόνο κυκλοφορίας. Σε αντίθεση με το Pixel 4 μου που άρχισε να μου κάνει κάτι κουλά τώρα τελευταία στο UI με framedrops.

Το iOS 11 ίσως ήταν η πιο βαριά και unoptimized έκδοση που χάλασε πολλά πράγματα αλλά μερικοί έχετε βάλει ταμπέλα ότι στον 3ο χρόνο σου έρχεται έκδοση που γονατίζει επίτηδες τη συσκευή σου... Πολύ απλά δεν ισχύει αυτό. Ξεπεράστε το και πηγαίνετε παρακάτω. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
  • Sad 1

12 λεπτά πριν, d4mage είπε

Εσύ τώρα πώς είσαι τόσο σίγουρος για κάτι που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει και τεσταριστεί ένας θεός ξέρει. Η κάμερα του λογικά θα είναι στις τοπ 3 σε αυτήν και σε άλλες κατηγορίες τιμών. 

• Like 1
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, whoever81 είπε

E νομίζω υπερβάλλεις λίγο. Θα πέσει €150 και ίσως και περισσότερο σε 2-3 μήνες; Ούτε LG να ήταν. Κάτω από €400 σε κανα χρόνο και βάλε κατά τη γνώμη μου.

Κοίτα τα στατιστικά στο πρώτο SE για το 16αρι μοντέλο. Δες πόσο ξεκίνησε η τιμή στο Σκρουτζ. Ύστερα 300€ ήταν κλασική τιμή. 

Screenshot_2020-04-16-15-52-58-912_com.android.chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Hetfield είπε

Η Apple στηριζει τους καταναλωτες στις δυσκολες στιγμες με ενα budget killer phone.

Φαντάζομαι εννοούσε flagship killer εδω ο ποιητής

Επεξ/σία από whoever81
  • Sad 1

Τα κινεζοFanboy πάντως έχτε γίνει χειρότεροι από της Apple. Μου θυμίζετε κάτι τυπάδες που πήραν φθηνό κορεάτικο ή μτχ 15ετίας και κουνάνε το δάχτυλο σε κάποιον που αγόρασε premium καρότσι των 50k. Cool, ο καθ`ένας σπαταλάει τα χρήματα του όπως γουστάρει. 

• Thanks 1
  • Sad 1

2 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Εσύ τώρα πώς είσαι τόσο σίγουρος για κάτι που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει και τεσταριστεί ένας θεός ξέρει. Η κάμερα του λογικά θα είναι στις τοπ 3 σε αυτήν και σε άλλες κατηγορίες τιμών. 

Σου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις πως όταν κάποιος χρειάζεται ένα κινητό τηλέφωνο με καλή κάμερα δεν μπορεί να πάει στο συγκεκριμένο μονοκάμερο τηλέφωνο ε; Προφανώς και δεν θα είναι στο τοπ 3 ούτε 5 έλεος μα τι αρλούμπες λες; Θες να σου κατεβάσω λίστα τώρα; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...