Προς το περιεχόμενο

Οι τιμές διάθεσης του iPhone SE στην Ελλάδα και πότε κυκλοφορεί

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, archiezulu είπε

Πουλησα σε ντελιβερα  iphone και μου ειπε τοσα παιρνω το μηνα και θα κανω μια φορα την υπερβαση να δω και εγω τι ειναι αυτα τα iphone 

Αδαης αγαπητε ειναι αυτος που δινει το μηνιατικο του για να αγορασει μια συσκευη

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να τα ξοδεύει όπου θέλει. Εσύ μπορείς να κάνεις κουμάντο στη δική σου τσέπη ξέρεις. Αν ο άλλος είναι χαζός και ενώ δεν έχει μια παίρνει οποιοδήποτε ακριβό κινητό καλά να πάθει. Η αποψάρα σου που μας επιβάλλεις όμως μας είναι αδιάφορη. Πήγαινε ψάξε τώρα άλλο ένα κινητό να αλλάξεις γιατί δεν άλλαξες πολλά το τελευταίο 2μηνο, κούρασες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

5 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Μια θέση για κανονική sim και esim, δεν είναι σαν τα dual android με δυο φυσικές θέσεις sim. Δουλεύει κανονικά σαν dual standby. Δυστυχώς στο Ελαντα.....μονο η cosmote εχει esim…… οπότε για ολους εμας με 2 Vodafone γραμμές (πρωσωπικη και εταιρικη) θα παραμείνουμε με το Samsung S10e dual και το Garmin (for Garmin pay)!!!

μμμμ δηλαδη οταν πας να κανεις κληση, σου δινει επιλογη απο που να καλεσεις, απο που να τραβαει data κτλ σαν τα συνηθησμενα dual sim?.  αν ναι, λογικα με καλυπτει ..

Just now, AtiX said:

Να αλλάξεις φίλους σε χαλάνε... εκτός και αν τους κάνεις παρέα για να νιώθεις ανώτερος... οπότε πάω πάσο...

Δεν περιμένω να πάρω status ούτε από τους φίλους μου, ούτε από ένα κινητό.

Μάλλον είσαι στην κατηγορία όπου το κινητό είναι status symbol και αντι να πάρεις το νέο iPhone ξέπεσες σε android φτηνιάρικο και από εκεί που το έπαιζες μούρη αρπάζεσαι για το τρολλάρισμα που τρως. Αν έχεις και ακριβό αυτοκίνητο, έχει μιλήσει ο Φρουντ για αυτά. Τα ρέστα μου....

• Like 2
  • Sad 2

3 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Πουλησα σε ντελιβερα  iphone και μου ειπε τοσα παιρνω το μηνα και θα κανω μια φορα την υπερβαση να δω και εγω τι ειναι αυτα τα iphone 

Αδαης αγαπητε ειναι αυτος που δινει το μηνιατικο του για να αγορασει μια συσκευη

Γι'αυτό και εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να κυκλοφορεί μόνο μια συσκευή την οποία θα πρέπει να την αποφασίζουν 7 σοφοί... 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ektorme είπε

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να τα ξοδεύει όπου θέλει. Εσύ μπορείς να κάνεις κουμάντο στη δική σου τσέπη ξέρεις. Αν ο άλλος είναι χαζός και ενώ δεν έχει μια παίρνει οποιοδήποτε ακριβό κινητό καλά να πάθει. Η αποψάρα σου που μας επιβάλλεις όμως μας είναι αδιάφορη. Πήγαινε ψάξε τώρα άλλο ένα κινητό να αλλάξεις γιατί δεν άλλαξες πολλά το τελευταίο 2μηνο, κούρασες.

Περιμενω να πεσει το 11 pro με μια συσκευη που εχω για ηλικιωμενους με κουμπια και sos button

Επεξ/σία από archiezulu

Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε

Μάλλον είσαι στην κατηγορία όπου το κινητό είναι status symbol και αντι να πάρεις το νέο iPhone ξέπεσες σε android φτηνιάρικο και από εκεί που το έπαιζες μούρη αρπάζεσαι για το τρολλάρισμα που τρως. Αν έχεις και ακριβό αυτοκίνητο, έχει μιλήσει ο Φρουντ για αυτά. Τα ρέστα μου....

Μην ξεχάσεις μαζί με τον Φρόυντ να ξεθάψεις κανένα ακόμη αστείο επιχείρημα για αναπάντητες.

2 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

μμμμ δηλαδη οταν πας να κανεις κληση, σου δινει επιλογη απο που να καλεσεις, απο που να τραβαει data κτλ σαν τα συνηθησμενα dual sim?.  αν ναι, λογικα με καλυπτει ..

σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Ποτέ δε χρησιμοποίησα υποτιμητικά τους φίλους μου για να κάνω το κομμάτι μου σε ένα φόρουμ φίλε μου... αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι κάνεις και πως μιλάς... προβλήμα σου!!!!

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
  • Sad 1

5 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Τι να αναθεωρησω; Εσυ εισαι που πρεπει να μας πεις ποσο χρεωνει το τελωνειο της Αμερικης.

Το "Πληρώνει τελωνείο κανονικά και περισσότερο απο την Ελλάδα" ειναι απλα μια υποθεση δικη σου, επειδη διαβαζεις δεξια κι αριστερα στα blogs για την εμμονη του Trump με τη Κινα. Αλλο το τι ισχυει.

Εγώ; Εσύ έφερες σαν επιχείρημα τα ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ (που προφανώς κάνεις γάργαρα τώρα, γιατί κατάλαβες ότι στην Κίνα φτιάχνονται άρα πληρώνει μεταφορικά) και επίσης μίλησες για τελωνειο... Γιατί έφερες σαν επιχείρημα το τελωνείο αν δεν ξέρεις στην Αμερική τι γίνεται; Ότι ναναι...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Retromaniac said:

Εγώ; Εσύ έφερες σαν επιχείρημα τα ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ (που προφανώς κάνεις γάργαρα τώρα, γιατί κατάλαβες ότι στην Κίνα φτιάχνονται άρα πληρώνει μεταφορικά) και επίσης μίλησες για τελωνειο... Γιατί έφερες σαν επιχείρημα το τελωνείο αν δεν ξέρεις στην Αμερική τι γίνεται; Ότι ναναι...

Σου ξαναλεω οτι εγω δεν ξερω τι διμερεις συμφωνιες εχει κανει η Αμερικη με τις χωρες κατασκευης.

Εν τελει, δεν ειναι μονο ο ΦΠΑ (24%), ειναι τα μεταφορικα και ο εκτελωνισμος που αναλογα τις διμερεις συμφωνιες, μπορει να κυμανθει μεχρι και 15%.

Εσυ ποσο φορο εκτελενωνισμου πληρωνεις για να φερεις κατι απο το gearbest; 0%;

Ειπαμε να μιλαμε με επιχειρηματα, αλλα εσυ δεν μιλας με επιχειρηματα αλλα με κλανιες.

Επεξ/σία από Hetfield

1 λεπτό πριν, Hetfield είπε

Σου ξαναλεω οτι εγω δεν ξερω τι γινεται στην Αμερικη, τι διμερεις συμφωνιες εχει κανει η Αμερικη με τις χωρες κατασκευης, κι ειναι προφανες οτι ουτε εσυ ξερεις, απλα θες κουβεντα να γινεται.

Εν τελει, δεν ειναι μονο ο ΦΠΑ (24%), ειναι τα μεταφορικα και ο εκτελωνισμος που αναλογα τις διμερεις συμφωνιες, μπορει να κυμανθει μεχρι και 15%.

Εσυ ποσο φορο εκτελενωνισμου πληρωνεις για να φερεις κατι απο το gearbest; 0;

Και σου ξαναλέω, εφόσον δεν τα ξέρεις, και δεν ξέρεις τι διαφορά υπάρχει με την Ευρώπη, γιατί έγραψες το μήνυμα αυτό στο οποίο στα 455 ευρώ θα έπρεπε να προσθέσουμε και αυτά, επιπλέον του ΦΠΑ, λες και στην Αμερική είναι 0 τελωνείο και μεταφορικά;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...