JohnnysI Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, χτές είχα ζητήσει να με συνδέσουν σε fastpath. Μου είπαν θα γίνει και μερικές ώρες μετά πήρα το μήνυμα ότι "το πρόβλημα με αριθμό ταδε διορθώθηκε". Δεν νομίζω να είμαι συνδεδεμένος επειδή το ping δεν άλλαξε στα speedtests ούτε σε κανένα παιχνίδι, η ταχύτητα έμεινε η ίδια επίσης. Δεν ξέρω αν φταίει το οτε tv γιατί μου είπαν ότι μπορεί να έχω αποσυνδέσεις και θα χρειαστούν μερικές ώρες να μιλήσουν με άλλο τεχνικό για να λυθεί. Έχω βάλει το screenshot από το router να μου πείτε τι ακριβώς γίνεται γιατί εγώ δεν τα ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Κάνε ένα restart το router, κανονικά αντί για Interleaved θα έπρεπε να γράφει Fast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnysI Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Το έχω κάνει πολλές φορές πάντα αυτό γράφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanonymous Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Αν το ΟΤΕ TV δεν είναι μέσω δορυφόρου αλλά μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης (IPTV), δεν δίνεται fastpath. Ξαναμίλα με το 13788 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα