Προς το περιεχόμενο

T-mobile σε iPhone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά να ρωτήσω ξέρει κανείς μήπως όταν ενα κινητό και συγκεκριμένα iPhone λέει σε μια αγγελία "εταιρεία κινητής τηλεφωνίας:t-mobile" τι σημαίνει;πως είναι κλειδωμένο σε αυτόν τον πάροχο;αξίζει να το πάρω;Η αγγελία είναι στην Ελλάδα,το διευκρινίζω γιατί ξερω πως η t-mobile δεν είναι ελληνική εταιρία20200416_074753.jpg.b45dba169e232dccb21b0e7755843962.jpg

Screenshot_20200416-072551_Facebook.jpg

Επεξ/σία από kostask700
Δημοσ.

Λογικά είναι κλειδωμένο .αλλά γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο τον πωλητή ?

Σίγουρα θα ξέρει καλύτερα από εμάς .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρωτήθηκε αλλά μου φαίνεται πως είναι λιγάκι  απατεώνας γιατί του λεω γτ λέει ότι είναι σε εταιρια κινητής τηλεφωνίας t-mobile και μου λέει δεν είναι καταλάθος το εβαλα και οι φωτογραφίες αν είναι κιόλας αληθινές ελεγαν στο σηνειο του παρουχου t-mobile επισης ελεγε πως το έδινε για να παρει 11pro max και ειχε τραβηξει τις φωτο με 11pro max

20200416_074753.jpg

Επεξ/σία από kostask700
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kostask700 είπε

Ρωτήθηκε αλλά μου φαίνεται πως είναι λιγάκι  απατεώνας γιατί του λεω γτ λέει ότι είναι σε εταιρια κινητής τηλεφωνίας t-mobile και μου λέει δεν είναι καταλάθος το εβαλα και οι φωτογραφίες αν είναι κιόλας αληθινές ελεγαν στο σηνειο του παρουχου t-mobile επισης ελεγε πως το έδινε για να παρει 11pro max και ειχε τραβηξει τις φωτο με 11pro max

20200416_074753.jpg

Πες του τότε αγορά χέρι με χέρι και φυσικά πριν τον πληρώσεις θα βάλεις την κάρτα sim σου και θα δεις οτι δουλεύει άψογα (κανει κλήσεις κλπ κλπ)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasbm είπε

ποσό το δίνει από περιέργεια και το θεωρείς ευκαιρία ????

450€ to xs max 256GB αυτα πανε πανω απο 600€

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostask700 είπε

450€ to xs max 256GB αυτα πανε πανω απο 600€

όπως σου είπαν η συναλλαγή η συγκεκριμένη πρέπει να γίνει χέρι χέρι ...θα έχεις τη sim καρτα και βλεπεις αν παιζει η οχι....

εγώ θα του έβγαζα και μια φωτό στη πλάκα για να δω αν δουλεύει και ταυτόχρονα θα είχα και τη φάτσα του αν γινόταν κάτι...

επειδή πιθανον είναι αγορασμένο από εξωτερικό και χέρι χέρι συναλλαγή να γίνει πρέπει να προσεχείς που θα γίνει η συναλλαγή και αν έχει χαρτιά αγοράς

ακόμα καλύτερα......μιλά μαζί του να σιγουρευτείς ότι είναι Έλληνας γιατί έχω αμφιβολίες...θα δεις και τι νούμερο σε παίρνει....  

Δημοσ.

η t.mobile είναι γερμανικη και πλεον εδώ και χρονια δεν υπαρχουν κλειδωμένα σε παροχο τηλεφωνα απαγορευεται.

Δημοσ.

Εντάξει, μπορεί και να το έβαλε όντως κατά λάθος και να είναι οκ το κινητό.

Αλλά όπως και να έχει κάνε χέρι τη συναλλαγή και έλεγξε το καλά πριν το πάρεις γιατί βρωμάει λίγο...

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, koutsis είπε

έλεγξε το καλά πριν το πάρεις γιατί βρωμάει λίγο...

Πολλοί τα θέλουνε και τα παθαίνουν…

Είχα μια αγγελία να πουλήσω ένα Samsung Galaxy J5 Dual (2017)…

Κλείσαμε σήμερα ραντεβού με μια κυρία 55+ ετών για να το αγοράσει…

Βρε παιδιά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί…

Να επιμένω εγώ για να της δείξω ότι το τηλέφωνο δεν είχε γρατσουνιές… δεν είχε χτυπήματα…

Να επιμένω με φορτικότητα να μπω στο μενού για να της δείξω την άψογη λειτουργία του στο σερφάρισμα κλπ κλπ…

Τι στο καλό… γουρούνι στο σακί αγοράζουν;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...