Θάνος Βενέτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Έχω TV που δεν είναι smart. Δεν υπάρχει laptop ή PS στο σπίτι για να το συνδέσω. Θέλω να βλέπω Netflix στην τηλεόραση. Ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 TV box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θάνος Βενέτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε TV box Αν είναι να δώσω 60€ για Xiaomi, γιατί να μην πάω σε Chromecast? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Η ουσιαστικότερη διαφορά είναι ότι το Chromecast προϋποθέτει τη χρήση κινητού τηλεφώνου/tablet/υπολογιστή για τον χειρισμό του και δεν είναι αυτόνομη συσκευή. Από την άλλη τα TV Boxes είναι αυτόνομα, το Xiaomi συγκεκριμένα έχει Android με δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών και δικό του χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeKatz Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ ψηφίζω chromecast (v2 και άνω). Μικρό, μαζεμένο και συγκεκριμένο. Τα (φτηνά) TV boxes: αργούν, θέλουν αναβαθμίσεις, μπορεί να σταματήσουν να δουλεύουν γιατί "η εφαρμογή Netflix δεν υποστηρίζεται πια για Android έκδοσης X", έχουν καλώδια και έξτρα τηλεκοντρολ κτλ Πολύ μπελάς για να βλέπεις απλά Netflix και Youtube. Παρε ένα chromecast που πάντα θα κάνει αυτό που θες όμορφα και ωραία 👍 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από GeorgeKatz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) chrome cast 3rd gen η καλυτερη επιλογη στο 35αρι. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από heavyrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 ειχα chromecasτ ,μετα ειχα παρει firetv stick και τελικα το προτιμω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θάνος Βενέτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Hamurabi είπε ειχα chromecasτ ,μετα ειχα παρει firetv stick και τελικα το προτιμω Ποιο προτιμάς; Το firetv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 παρε ένα amazon fire tv stick είναι εγγυηση δυο χρονια το εχω και δεν εχει κανενα πρόβλημα εχω βαλει και kodi για τα ελληνικα καναλια εδώ στη γερμανια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, Θάνος Βενέτης είπε Ποιο προτιμάς; Το firetv? ακριβως 4 ώρες πριν, andreas-d είπε εχω βαλει και kodi για τα ελληνικα καναλια εδώ στη γερμανια δηλαδη; τι εστι kodi για ελληνικα καναλια? για εξηγησε αν θες φαινετια ενδιαφερον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
https Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Firetv Stick και από μένα. Φοβερό... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Αν θες και εξτρα χρησεις τυπου να σερφαρεις και σε κανενα internet, Mi box S. Εχει και τις πιστοποιησεις του για Netflix πετας και ενα wireless σετακι πληκτρολογιο ποντικι και εισαι ετοιμος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
https Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 3/5/2020 στις 4:31 ΜΜ, Hamurabi είπε ακριβως δηλαδη; τι εστι kodi για ελληνικα καναλια? για εξηγησε αν θες φαινετια ενδιαφερον https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.com/2016/06/alivegr-kodi-addon-twilight0-greek-tv.html?m=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα