Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι αρκετα ακριβη η συνδρομη στο tidal. Υπαρχει καποιος τροπος να την παρω πιο φτηνα;

ή καποιο προγραμμα παρομοιας αναλυσης οικονομικοτερο;

το spotify free ειναι μονο για παραλια.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Άμα έχεις Amazon premium έχεις και Amazon prime music. Αλλά έχει λίγα και μόνο νέα κομμάτια. Όλες οι βασικές συνδρομές σε όλες τις υπηρεσίες  έχουν 7€ εκτός αν κανείς κάτι με VPN η μοιραστείς οικογενειακό. Πάντως επιλογές υπάρχουν Apple, YouTube,  amazon, Spotify, tidal, Deezer, Napster στην Ελλάδα. Εξωτερικό παίζουν και άλλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από YouTube premium, Spotify, deezer, Amazon music και τώρα tidal (από τη  τελευταία προσφορά με 3 ευρώ 4 μηνες) έχω να πω ότι. 

Αν θέλεις ποιότητα ήχου tidal 1000% (αλλά κοστίζει ακριβά χωρίς κάποια προσφορά να το βάλεις) 

Αν θέλεις οικονομια και μεγάλη γκάμα σε μουσική Spotify 

πιστεύω το πακέτο family του Spotify αξίζει 100% με 12 ευρώ να μοιραστείς με 6 άτομα (2 ευρώ το μήνα δηλαδή, τσάμπα είναι) 

Amazon music όχι, γιατί έχει λίγα κομμάτια. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 16/4/2020 στις 5:23 ΜΜ, stelios18120 είπε

Μετά από YouTube premium, Spotify, deezer, Amazon music και τώρα tidal (από τη  τελευταία προσφορά με 3 ευρώ 4 μηνες) έχω να πω ότι. 

Αν θέλεις ποιότητα ήχου tidal 1000% (αλλά κοστίζει ακριβά χωρίς κάποια προσφορά να το βάλεις) 

Αν θέλεις οικονομια και μεγάλη γκάμα σε μουσική Spotify 

πιστεύω το πακέτο family του Spotify αξίζει 100% με 12 ευρώ να μοιραστείς με 6 άτομα (2 ευρώ το μήνα δηλαδή, τσάμπα είναι) 

Amazon music όχι, γιατί έχει λίγα κομμάτια. 

To tidal εχει πολλα πακετα, το ποιο μεγαλο εχει 14€. 
δεν εχω κανεναν να μοιραστω spotify

Δημοσ.
Στις 16/4/2020 στις 1:45 ΠΜ, Zerg13 είπε

Ειναι αρκετα ακριβη η συνδρομη στο tidal. Υπαρχει καποιος τροπος να την παρω πιο φτηνα;

ή καποιο προγραμμα παρομοιας αναλυσης οικονομικοτερο;

το spotify free ειναι μονο για παραλια.

τι ποιοτητα εχει το tidal? γιατι η καλητερη ειναι η FLAC που φερνει ο θειος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...