SamaelMorningstar Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Το θέμα μου είναι ότι θέλω να κάνω μαζική μετονομασία όλων των φακέλων των σειρών και των ταινιών που έχω προσθέτοντας στο όνομά τους την ημερομηνία κυκλοφορίας. Για τις ταινίες το κατάφερα (σχετικά εύκολα) χρησιμοποιώντας το filebot, bulrenamer και την εκτέλεση των windows. Δυστυχώς για τις σειρές δεν έχω βρει τρόπο να μετονομάσω όπως θέλω και μαζικά τους φακέλους τους. Ξέρω ότι ζητάω κάτι τελείως ασυνήθιστο (ίσως και αδύνατο), αλλά όποιος έχει καμία ιδέα θα με σώσει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Τη χρονολογία θα την τραβάς από κάπου ή θα την γράφεις εσύ σε κάθε φάκελο; Το filebot (που αναφέρει ότι δουλεύει και σε σειρές) δε σε βοηθάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SamaelMorningstar Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, micos000 είπε Τη χρονολογία θα την τραβάς από κάπου ή θα την γράφεις εσύ σε κάθε φάκελο; Το filebot (που αναφέρει ότι δουλεύει και σε σειρές) δε σε βοηθάει; Θα γινόταν αν ήταν μια και δύο αλλά είναι πολλές. Όχι το filebot μόνο στις ταινίες κάνει αναφορά στην χρονολογία. Σκέφτομαι το sonarr μήπως και δουλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Αφού το δουλεύεις το πρόγραμμα δες το παρακάτω. Είναι από το φόρουμ του προγράμματος και είναι μάλλον αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. https://www.filebot.net/forums/viewtopic.php?t=3973 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SamaelMorningstar Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Χίλια ευχαριστώ micos000 δεν το είχα βρει. Φτάνει τώρα να το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα