Xposed Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Καλησπέρα! εχω ένα MacBook Pro του 18 δυστυχώς μου έπεσε και έχει χτυπήσει στην γωνία με αποτέλεσμα να στραβώσει κάπως το αλουμίνιο και επηρεάζει ένα μικρό κομμάτι στην οθόνη! Η ερώτηση μου είναι η εξής αλλάζει η πίσω πλευρά της οθόνης;η πρέπει να και αλλάξω οθόνη πάνε σετ αυτά;
marmagia Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Λογικά αλλάζει όλο το πάνω μέρος δηλαδή οθόνη αλουμίνιο μαζί
Ribopaido Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 όλο το κομμάτι αλουμίνιο οθόνη αλλάζει. Αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 600 κάνει
Xposed Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Στις 16/4/2020 στις 12:48 ΠΜ, Xposed είπε Καλησπέρα! εχω ένα MacBook Pro του 18 δυστυχώς μου έπεσε και έχει χτυπήσει στην γωνία με αποτέλεσμα να στραβώσει κάπως το αλουμίνιο και επηρεάζει ένα μικρό κομμάτι στην οθόνη! Η ερώτηση μου είναι η εξής αλλάζει η πίσω πλευρά της οθόνης;η πρέπει να και αλλάξω οθόνη πάνε σετ αυτά; Σας ευχαριστώ παιδιά για της πληροφορίες!! Στις 16/4/2020 στις 12:48 ΠΜ, Xposed είπε Καλησπέρα! εχω ένα MacBook Pro του 18 δυστυχώς μου έπεσε και έχει χτυπήσει στην γωνία με αποτέλεσμα να στραβώσει κάπως το αλουμίνιο και επηρεάζει ένα μικρό κομμάτι στην οθόνη! Η ερώτηση μου είναι η εξής αλλάζει η πίσω πλευρά της οθόνης;η πρέπει να και αλλάξω οθόνη πάνε σετ αυτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα