coffeex Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Χρειάζεται εγγραφή για να τα κατεβάσετε. 12 Δωρεάν e-books για να ξεκινήσεις την ψηφιακή σου βιβλιοθήκη Η προσφορά λήγει την Κυριακή 26/4 13 13
modesto Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, coffeex είπε Χρειάζεται εγγραφή για να τα κατεβάσετε. 12 Δωρεάν e-books για να ξεκινήσεις την ψηφιακή σου βιβλιοθήκη Η προσφορά λήγει την Κυριακή 26/4 Στο Apple Books βγάζει κανονικά την τιμή, μόνο για Windows/ Android
Lalakis1975 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, coffeex είπε Χρειάζεται εγγραφή για να τα κατεβάσετε. 12 Δωρεάν e-books για να ξεκινήσεις την ψηφιακή σου βιβλιοθήκη Η προσφορά λήγει την Κυριακή 26/4 Κάτι για δωρεά μου βγάζει να κάνω, δεν έβγαλα άκρη, κάποια λύση;
modesto Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Lalakis1975 είπε Κάτι για δωρεά μου βγάζει να κάνω, δεν έβγαλα άκρη, κάποια λύση; Δεν χρειάζεται δωρεά, ξαναπατάς το κουμπί πάνω απο την δωρεά και ενεργοποιείται η εγγραφή
Lalakis1975 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, modesto είπε Δεν χρειάζεται δωρεά, ξαναπατάς το κουμπί πάνω απο την δωρεά και ενεργοποιείται η εγγραφή Εγγραφή ένανα, στο καλάθι είναι αλλά κολλάνε εκεί.
modesto Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Lalakis1975 είπε Εγγραφή ένανα, στο καλάθι είναι αλλά κολλάνε εκεί. Ξαναπάτα ολοκλήρωση παραγγελίας, κάνε έναν έλεγχο αν δεν έχεις συμπληρώσει κάτι, στη βγάζει την δωρεά αλλά την ξεπερνάει 1
Lalakis1975 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, modesto είπε Ξαναπάτα ολοκλήρωση παραγγελίας, κάνε έναν έλεγχο αν δεν έχεις συμπληρώσει κάτι, στη βγάζει την δωρεά αλλά την ξεπερνάει Οκ έγινε αυτό. Ήρθε email με κάποια link τα πατάς κ ανοίγει το βιβλίο; τι φάση;
modesto Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Lalakis1975 είπε Οκ έγινε αυτό. Ήρθε email με κάποια link τα πατάς κ ανοίγει το βιβλίο; τι φάση; Ναι, και τα κατεβάζεις, διάβασε τις οδηγίες εγκατάστασης, Θέλει να δημιουργήσεις Adobe id να κατεβάσεις την εφαρμογή Adobe digital edition να κάνεις εξουσιοδότηση με το id σου για να τα διαβάσεις 1
dolph Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δεν σε πληρώνουν για να διαβάσεις αυτά τα βιβλία; 6
Lalakis1975 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, modesto είπε Ναι, και τα κατεβάζεις, διάβασε τις οδηγίες εγκατάστασης, Θέλει να δημιουργήσεις Adobe id να κατεβάσεις την εφαρμογή Adobe digital edition να κάνεις εξουσιοδότηση με το id σου για να τα διαβάσεις Μπελάς είναι μεγάλος, ακόμα προσπαθώ να βγάλω άκρη. Το Adobe μου πετάει ότι δεν έχω λογαριασμό ενώ έχω κάνει...θα το δω ξανά άλλη στιγμή ήδη προσπαθώ πολύ ώρα.
tosser Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Ποιος θα χαραμίσει το χρόνο του να διαβάσει Λένα Μαντά φίλε; Εγκεφαλικό και όχι μόνο οι άμεσες συνέπειες αν το επιχειρήσεις. Προστατέψτε την υγεία του εγκεφάλου σας. 4
Lalakis1975 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, tosser είπε Ποιος θα χαραμίσει το χρόνο του να διαβάσει Λένα Μαντά φίλε; Εγκεφαλικό και όχι μόνο οι άμεσες συνέπειες αν το επιχειρήσεις. Προστατέψτε την υγεία του εγκεφάλου σας. Καλά είναι εφόσον είναι δωρεάν μην κάνουμε παράπονα, απλώς έχει μια τρελή διαδικασία μέχρι να τα πάρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Καλή ιδέα, λανθασμένη υλοποίηση. Τα βιβλία που προσφέρουν είναι αυτά τα 12 στη σελίδα της προσφοράς τους. https://www.psichogios.gr/dwrean-ebooks Δεν είναι δηλαδή δική σας επιλογής. Που είναι και το μεγάλο μείον στην όλη "προσφορά".
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Το Adobe Digital Edition είναι πιο ζημιάρικο και από την κοπέλα που είχα όσο ήμουν φαντάρος. Κρατήστε και τα download αρχεία για το μέλλον αν σας ενδιαφέρουν, μην βασίζεστε μόνο στον λογαριασμό σας
katsoul Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ τον TS, καλή κίνηση θεωρώ. Η διαδικασία δεν είναι τόσο πολύπλοκη, εφόσον έχεις σεταρισμένο το Abobe digital editions. Ένα κλικ για το acsm αρχείο, ένα δεύτερο κλικ να κατεβεί το epub και μετά πέρασμα στη συσκευή μέσω Calibre.. Δεν νομίζω ότι απέχει πολύ από ένα torrent... Όσον αφορά την επιλογή των βιβλίων, το δωρεάν δεν έχει απαιτήσεις νομίζω. Σχετικά με το ότι δεν είναι δικής μας επιλογής τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλία, θα πρέπει να την πούμε και στην STEAM και την EPIC που δίνουν δωρεάν παιχνίδια;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα