Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, coffeex είπε

Χρειάζεται εγγραφή για να τα κατεβάσετε.

12 Δωρεάν e-books για να ξεκινήσεις την ψηφιακή σου βιβλιοθήκη

Η προσφορά λήγει την Κυριακή 26/4 

Κάτι για δωρεά μου βγάζει να κάνω, δεν έβγαλα άκρη, κάποια λύση; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lalakis1975 είπε

Κάτι για δωρεά μου βγάζει να κάνω, δεν έβγαλα άκρη, κάποια λύση; 

Δεν χρειάζεται δωρεά, ξαναπατάς το κουμπί πάνω απο την δωρεά και ενεργοποιείται η εγγραφή

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, modesto είπε

Δεν χρειάζεται δωρεά, ξαναπατάς το κουμπί πάνω απο την δωρεά και ενεργοποιείται η εγγραφή

Εγγραφή ένανα, στο καλάθι είναι αλλά κολλάνε εκεί. 

Δημοσ.

Εγγραφή ένανα, στο καλάθι είναι αλλά κολλάνε εκεί. 

Ξαναπάτα ολοκλήρωση παραγγελίας, κάνε έναν έλεγχο αν δεν έχεις συμπληρώσει κάτι, στη βγάζει την δωρεά αλλά την ξεπερνάει

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, modesto είπε

Ξαναπάτα ολοκλήρωση παραγγελίας, κάνε έναν έλεγχο αν δεν έχεις συμπληρώσει κάτι, στη βγάζει την δωρεά αλλά την ξεπερνάει

Οκ έγινε αυτό. Ήρθε email με κάποια link τα πατάς κ ανοίγει το βιβλίο; τι φάση; 

Δημοσ.

Οκ έγινε αυτό. Ήρθε email με κάποια link τα πατάς κ ανοίγει το βιβλίο; τι φάση; 

Ναι, και τα κατεβάζεις, διάβασε τις οδηγίες εγκατάστασης, Θέλει να δημιουργήσεις Adobe id να κατεβάσεις την εφαρμογή Adobe digital edition να κάνεις  εξουσιοδότηση με το id σου για να τα διαβάσεις

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, modesto είπε

Ναι, και τα κατεβάζεις, διάβασε τις οδηγίες εγκατάστασης, Θέλει να δημιουργήσεις Adobe id να κατεβάσεις την εφαρμογή Adobe digital edition να κάνεις  εξουσιοδότηση με το id σου για να τα διαβάσεις

Μπελάς είναι μεγάλος, ακόμα προσπαθώ να βγάλω άκρη. Το Adobe μου πετάει ότι δεν έχω λογαριασμό ενώ έχω κάνει...θα το δω ξανά άλλη στιγμή ήδη προσπαθώ πολύ ώρα. 

Δημοσ.

Ποιος θα χαραμίσει το χρόνο του να διαβάσει Λένα Μαντά φίλε; Εγκεφαλικό και όχι μόνο οι άμεσες συνέπειες αν το επιχειρήσεις. Προστατέψτε την υγεία του εγκεφάλου σας.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tosser είπε

Ποιος θα χαραμίσει το χρόνο του να διαβάσει Λένα Μαντά φίλε; Εγκεφαλικό και όχι μόνο οι άμεσες συνέπειες αν το επιχειρήσεις. Προστατέψτε την υγεία του εγκεφάλου σας.

Καλά είναι εφόσον είναι δωρεάν μην κάνουμε παράπονα, απλώς έχει μια τρελή διαδικασία μέχρι να τα πάρεις.

Δημοσ.

Καλή ιδέα, λανθασμένη υλοποίηση.

Τα βιβλία που προσφέρουν είναι αυτά τα 12 στη σελίδα της προσφοράς τους.  https://www.psichogios.gr/dwrean-ebooks

Δεν είναι δηλαδή δική σας επιλογής.

Που είναι και το μεγάλο μείον στην όλη "προσφορά".

Δημοσ.

Το Adobe Digital Edition είναι πιο ζημιάρικο και από την κοπέλα που είχα όσο ήμουν φαντάρος. Κρατήστε και τα download αρχεία για το μέλλον αν σας ενδιαφέρουν, μην βασίζεστε μόνο στον λογαριασμό σας 

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον TS, καλή κίνηση θεωρώ. Η διαδικασία δεν είναι τόσο πολύπλοκη, εφόσον έχεις σεταρισμένο το Abobe digital editions. Ένα κλικ για το acsm αρχείο, ένα δεύτερο κλικ να κατεβεί το epub και μετά πέρασμα στη συσκευή μέσω Calibre.. Δεν νομίζω ότι απέχει πολύ από ένα torrent... Όσον αφορά την επιλογή των βιβλίων,  το δωρεάν δεν έχει απαιτήσεις νομίζω. Σχετικά με το ότι δεν είναι δικής μας επιλογής τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλία, θα πρέπει να την πούμε και στην STEAM και την EPIC που δίνουν δωρεάν παιχνίδια;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...