kinhthra Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Τώρα βλέπω ότι έχει γίνει η διόρθωση εκ μέρος του ΙΚΑ. τώρα εγώ πώς να κάνω την διόρθωση μια που την έστειλα οριστικά;
GREGORYMO Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, kinhthra είπε Τώρα βλέπω ότι έχει γίνει η διόρθωση εκ μέρος του ΙΚΑ. τώρα εγώ πώς να κάνω την διόρθωση μια που την έστειλα οριστικά; Όταν ανοίξουν οι τροποποιητικές. 1
Black_Company Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/4/2020 στις 1:58 ΠΜ, kinhthra είπε Καμια βοηθεια για την ερωτηση μου... Είδα οτι σου απάντησαν ήδη Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από Black_Company 1
kinhthra Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 44 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Όταν ανοίξουν οι τροποποιητικές. Έχουμε καμία ιδέα πότε μπορεί να ανοίξει;
GREGORYMO Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, kinhthra είπε Έχουμε καμία ιδέα πότε μπορεί να ανοίξει; Άγνωστο. Θα το ανακοινώσουν.
Kiritsenko Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ερώτηση . Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί φετος το πλαίσιο της φορολογικής μου δήλωσης εκτυπώθηκε κόκκινο ενω άλλες χρονιές ηταν μπλε ?! Εχω μια μικρή επιστροφή φόρου υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό? Είχα και πέρσι επιστροφή φόρου αλλά εκτυπώθηκε φυσιολογικά το εκκαθαριστικό αλλά χρειάστηκε να πάω απο την εφορία όποιος γνώριζει κάτι ας μου απαντήσει . Ευχαριστώ! Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από Kiritsenko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα