MarKad Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας. Στο PC της υπογραφής μου έχω μια μνήμη RAM 1X8GB και σκέφτομαι να πάρω ένα ακόμη dimm για να τα κάνω 16 GB. Θα παίξουν οι δύο μνήμες σε dual channel ; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας
vdanasto Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Ναι, έχουν ίδιο χρονισμό,timings & voltage οπότε δεν θα έχει θέμα. Έλεγξε μόνο καλού κακού το user manual της μητρικής για να δεις εάν είναι συμβατή η μνήμη. Αν και οι Kingston είναι από τις πιο ασφαλείς επιλογές σε θέμα compatibility.
MarKad Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, vdanasto είπε Ναι, έχουν ίδιο χρονισμό,timings & voltage οπότε δεν θα έχει θέμα. Έλεγξε μόνο καλού κακού το user manual της μητρικής για να δεις εάν είναι συμβατή η μνήμη. Αν και οι Kingston είναι από τις πιο ασφαλείς επιλογές σε θέμα compatibility. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, να σαι καλά !!! 1
TsampikosSkoumvros Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 MarKad, δες και αυτό το άρθρο https://www.pcsteps.gr/569-αγορά-μνήμης-ram/ . Είμαι αρχάριος, αλλά μου φάνηκε πολύ ωφέλιμο. Βάσει αυτού, είναι καλύτερα να πάρεις RAM σε ζευγάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα