Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Στο ρούτερ η ταχυτητα  ειναι συγχρωνισμενη στα 15-16mbps και πιανω 12-13mbps στα speedtest

Μηπως υπαρχει κάποιος τροπος για να βελτιωθει η συγχρωνισμενη ταχυτητα του ρουτερ;

Δημοσ.

να ξέρεις ότι πάντα τα speedtest δείχνουν πιο κάτω (χάνουν) αν θες να εισαι πιο κοντά κατέβασε κάποιο file από steam,epic store κλπ και κοίταξε τα mb/s τα 16mbps είναι κάτι παραπάνω από 2mb/s .

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, InternetMaster είπε

Ανέβασε ένα screenshot με τα στατιστικά του router για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα.

Ορίστε  :)

Screenshot_20200416-224956_Chrome.jpg

15 ώρες πριν, koukis hlias είπε

να ξέρεις ότι πάντα τα speedtest δείχνουν πιο κάτω (χάνουν) αν θες να εισαι πιο κοντά κατέβασε κάποιο file από steam,epic store κλπ και κοίταξε τα mb/s τα 16mbps είναι κάτι παραπάνω από 2mb/s .

Μπα μεγιστο που πιανω ειναι 1.4-1.6mb/s

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε

Ορίστε  :)

Screenshot_20200416-224956_Chrome.jpg

Μπα μεγιστο που πιανω ειναι 1.4-1.6mb/s

Καλησπέρα οπως ειπαν και οι πιο πάνω δοκίμασε ενα download file πχ βαλε τορρεντ 2-3 πραγματακια. Επίσης το οτι συνχρονίζει εκει και εσυ συνδεθεις με wifi ,access point κτλ χανεις. 49,999 συνχρονίζει το δικό μου και στα 30 μετρα απο το ρουτερ πιάνω 15 ειναι λογικο. υπαρχει μια απολια 5-10% απο το συνχρονισμό αν ξες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, antonisem είπε

Καλησπέρα οπως ειπαν και οι πιο πάνω δοκίμασε ενα download file πχ βαλε τορρεντ 2-3 πραγματακια. Επίσης το οτι συνχρονίζει εκει και εσυ συνδεθεις με wifi ,access point κτλ χανεις. 49,999 συνχρονίζει το δικό μου και στα 30 μετρα απο το ρουτερ πιάνω 15 ειναι λογικο. υπαρχει μια απολια 5-10% απο το συνχρονισμό αν ξες

Με ethernet 13.5 εχω τις περισσοτερες φορες

και κατεβάζει  με 1.5-1.6Mb/s που σημαινει οτι οντως δεν εχω 15.8 (οσο κλειδώνει)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Με ethernet 13.5 εχω τις περισσοτερες φορες

και κατεβάζει  με 1.5-1.6Mb/s που σημαινει οτι οντως δεν εχω 15.8 (οσο κλειδώνει)

εγω προσοπικα θα επερνα στην υποστιριξη αλλα θα σε βγαλουν τρελο και ψυχακια 🤣, οποτε θα αγοραζα ένα καινούριο ρουτερ και κατα 99% θα εφτιαχνε πολλες φορες τα ρουτερ τον εταιριων "ληγουν" και ειναι το αντιθετο απο αυτο που πρεπει να κάνουν.

Καλη ανασταση φιλε

• Like 1
Δημοσ.

Η γραμμή σου δεν έχει κανένα θέμα και τα στατιστικά είναι πολύ καλά. Χωρίς πολλά CRC Errors κτλ. Αν δεν παίζεις παιχνίδια μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στο 13888 και να ζητήσεις interleaved profile. Θα έχεις λίγο μεγαλύτερο ping αλλά θα κερδίσεις 2-3 Mbps σε συγχρονισμό. Όταν κατεβάζεις αρχεία ποτέ δεν θα δεις ταχύτητες ίσες με τον συγχρονισμό του router λόγω overhead (τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδονται τα πακέτα)

Καλή Ανάσταση 😎

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, antonisem είπε

εγω προσοπικα θα επερνα στην υποστιριξη αλλα θα σε βγαλουν τρελο και ψυχακια 🤣, οποτε θα αγοραζα ένα καινούριο ρουτερ και κατα 99% θα εφτιαχνε πολλες φορες τα ρουτερ τον εταιριων "ληγουν" και ειναι το αντιθετο απο αυτο που πρεπει να κάνουν.

Καλη ανασταση φιλε

Επισης φιλε :)

7 ώρες πριν, InternetMaster είπε

Η γραμμή σου δεν έχει κανένα θέμα και τα στατιστικά είναι πολύ καλά. Χωρίς πολλά CRC Errors κτλ. Αν δεν παίζεις παιχνίδια μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στο 13888 και να ζητήσεις interleaved profile. Θα έχεις λίγο μεγαλύτερο ping αλλά θα κερδίσεις 2-3 Mbps σε συγχρονισμό. Όταν κατεβάζεις αρχεία ποτέ δεν θα δεις ταχύτητες ίσες με τον συγχρονισμό του router λόγω overhead (τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδονται τα πακέτα)

Καλή Ανάσταση 😎

Ναι παιζω αρκετα παιχνιδια οποτε δε με συμφερει

Καλή ανασταση :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...