Κατεργάρης Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Καλησπερα. Στο προηγούμενο σπίτι είχα VDSL 50 της Cosmote. Μετακομίζω και κάνω αίτηση μεταφοράς στη νέα διεύθυνση. Με ενημερώνει εκπρόσωπος της Cosmote ότι δεν υποστηριζεται VDSL και πρέπει να γίνει υποβάθμιση συμβολαίου. Συμφωνώ καθότι βιαζόμουν να γίνει η μεταφορά. Σε αυτό το σημείο να προσθέσω πως το σπίτι μου βρίσκεται σε διασταύρωση και στο check availability της Cosmote ο ένας δρόμος υποστηρίζει VDSL ενώ ο άλλος όχι. Έρχεται λοιπόν ο τεχνικός της εταιρίας να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές. Του εξηγω τη κατάσταση και μου λέει κακώς έγινε η υποβάθμιση είσαι συνδεδεμενος πάνω σε οπτική ίνα. Τηλεφωνώ εκ νέου στη Cosmote και αναφέρω πως έχει η ιστορία και μου λένε ότι εμείς εδώ βλέπουμε πως δεν υποστηρίζει και ως εκ τούτου δε μπορούμε να προχωρήσει η διαδικασια. Μπαίνω λοιπόν στις ρυθμίσεις του ρουτερ (αυτό που μου είχαν δώσει για το VDSL) και στο σημείο Modulation Type έχεις σα τύπο VDSL2. Το ερώτημα μου είναι αν αυτό αναφέρεται στη γραμμή μου ή στη δυνατότητα υποστήριξης του ρουτερ. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα