kostas5678 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Γεια σας και κάλο πασχα έχω ένα καινούργιο σπίτι και θέλω να βάλω ίντερνετ μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τις πρόσφορες που θα μου δώσουν για triple play από το τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Στο σαιτ της vf εχει το triple play 30€,παρε τηλ. και ζητησε τους να το παρεις σε αυτην την τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsilias77 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 30 ευρω έχει το triple play αυτη τη στιγμη με όλα τα καναναλια (sports,kids κτλ).Το έκανα κι εγω προσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas5678 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Στις 16/4/2020 στις 12:11 ΠΜ, Tsilias77 είπε 30 ευρω έχει το triple play αυτη τη στιγμη με όλα τα καναναλια (sports,kids κτλ).Το έκανα κι εγω προσφατα. Με την ταχυτητα που πιανεις μπορεις να μπανειςκαι απο αλλες συσκευες ενω κανεις streaming; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsilias77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, kostas5678 είπε Με την ταχυτητα που πιανεις μπορεις να μπανειςκαι απο αλλες συσκευες ενω κανεις streaming; Τo triple play ειναι τηλεφωνο,ιντερνετ και συνδρομητικα καναλια. Η ταχυτητα μπορει να είναι ειναι 24, 50, 100. Θα σου προτεινα την 50αρα.Τωρα για streaming θα πρεπει να το ψαξεις ομως γιατι μπορει να βαλει 50αρα αλλα να μην πιανει 50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα