doctorized Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όπως θα δείτε και στην εικόνα που επισυνάπτω, με "height: 100%;" το div με το μενού παίρνει σαν ύψος το ύψος του παραθύρου και όταν το παράθυρο είναι μικρό βλέπετε ποιο είναι το αποτέλεσμα. Όπως βλέπετε υπάρχει κάθετο scrollbar που σημαίνει ότι η σελίδα έχει ύψος μεγαλύτερο από το ύψος του παραθύρου. Πώς μπορώ να ορίσω το div να πάρει ως ύψος το ύψος της ιστοσελίδας ώστε να πάρει το χρώμα φόντου μέχρι το τέλος της σελίδας; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από doctorized
doctorized Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Predatorkill είπε 100vh? To δοκίμασα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το μόνο που βοήθησε λίγο είναι το min-height είτε με τιμή 100% είτε με 100vh το οποίο δίνει χρώμα σε όλο το μενού αλλά ακριβώς κάτω από το μενού απόλυτο λευκό. Εγώ θέλω χρώμα μέχρι κάτω. Αυτά τα βάζω στο style του ίδιου του div, όχι html, body ή αλλού. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από doctorized
doctorized Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Jordan95 είπε Μπορεις να προσθεσεις και τον κωδικα; Ανεβάζω τόσο τον html κώδικα όσο και τον css σε zip γιατί το insomnia δεν με άφησε να τα βάλω ως κώδικες. menu.zip
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 το έτρεξα και μου χρωμάτισε μέχρι κάτω όλο το μενού. Απ ότι είδα δε χρησιμοποιείς server. Ίσως φταίει που δεν το τρέχεις με web server.
doctorized Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, gekatsou είπε το έτρεξα και μου χρωμάτισε μέχρι κάτω όλο το μενού. Απ ότι είδα δε χρησιμοποιείς server. Ίσως φταίει που δεν το τρέχεις με web server. Το έχω ήδη δοκιμάσει και στον ιστοχώρο μου. Δεν άλλαξε κάτι. Συνειδητοποιώ ότι δεν κατάλαβες ποιο είναι το πρόβλημα. Όταν το παράθυρο είναι μεγιστοποιημένο είναι εντάξει το χρώμα μέχρι κάτω. Το ίδιο συμβαίνει και όταν το παράθυρο δεν είναι μεγιστοποιημένο αλλά το ύψος είναι μεγαλύτερο του μενού. Όταν όμως το ύψος του παραθύρου είναι μικρότερο από το μενού, όπως στην εικόνα που ανάρτησα στο αρχικό μου ποστ, τότε εμφανίζεται το πρόβλημα. Το μόνο που παρατήρησα τώρα είναι ότι ο κώδικας που ανέβασα στον Firefox το χρώμα φτάνει μέχρι ένα σημείο στο μενού όπως στην εικόνα πιο πάνω ενώ σε Chrome φτάνει μέχρι το τέλος του μενού, και στις 2 περιπτώσεις όμως ο χώρος κάτω από το μενού είναι λευκός. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από doctorized
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Τρέχω Opera και τα δείχνει καλά. Δοκίμασε html, body {height: 100%} α το έχεις κάνει. sorry Έχεις αρκετά λάθη στο css Δοκίμασε να το κάνεις validate the css https://jigsaw.w3.org/css-validator/#validate_by_input .content { display : inline-block; height : 99%; border : black solid 1px; float : left; width : auto; } .content { border : black solid 1px; float : left; width : auto; } Μπορεί να φταίει και το inline-block
doctorized Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, gekatsou είπε Τρέχω Opera και τα δείχνει καλά. Δοκίμασε html, body {height: 100%} α το έχεις κάνει. sorry Έχεις αρκετά λάθη στο css Δοκίμασε να το κάνεις validate the css https://jigsaw.w3.org/css-validator/#validate_by_input 1) Κατέβασα Opera και δεν τα δείχνει καλά όπως λες. Δες την εικόνα που επισυνάπτω. 2) Δοκίμασα τη σελίδα που έστειλες και αν εξαιρέσεις το "border: 1" στο navigation που είχα ξεχάσει και το είχα βάλει και πιο κάτω με χρώμα, τα μόνα λάθη που βρήκε ήταν με τα χρώματα, ήθελε #034 αντί για #34 που είχα γράψει, ήθελε #0ff αντί #ff. Πού τα είδες τα "αρκετά" λάθη; 31 λεπτά πριν, gekatsou είπε Μπορεί να φταίει και το inline-block Λάθος div κοιτάς. Το navigation μας ενδιαφέρει. Το content φορτώνει άλλες σελίδες. Έδιωξα και τα 2 inline-block και δεν άλλαξε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα