doommaster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δεν κολλάει ανά κάποια χρονική περίοδο...Κολλάει όταν ακούω ράδιο ή πάω σε συγκεκριμένες περιοχές..Τα δοκίμασα όλα αλλά τιποτα..Και από ότι κατάλαβα όντως είναι θέμα Ram..Προσωπικά έχω 3 γβ..Για μεγαλύτερες δεν γνωρίζω...Και η απελπισία είναι ότι έχω τα maximum requirements... Ώρα για PS3...Απελπίστηκα είχα και εγώ πρόβλημα με random crashes αλλά το έλυσα μόνος χωρίς αλλαγή hardware. δεν θυμάμε ακριβώς γιατί έχει πολύ καιρό αλλά για δοκίμασε να τρέχεις το game σε window mode και ας έχεις την full ανάλυση δεν έχει σημασία. επίσης νομίζω πως είχα απενεργοποιήσει τελείως το anti-aliasing.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 είχα και εγώ πρόβλημα με random crashes αλλά το έλυσα μόνος χωρίς αλλαγή hardware. δεν θυμάμε ακριβώς γιατί έχει πολύ καιρό αλλά για δοκίμασε να τρέχεις το game σε window mode και ας έχεις την full ανάλυση δεν έχει σημασία. επίσης νομίζω πως είχα απενεργοποιήσει τελείως το anti-aliasing. Τα έχω δοκιμάσει ήδη και τα δύο. Εύχαριστώ πάντως!!
Lioden Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τα έχω δοκιμάσει ήδη και τα δύο. Εύχαριστώ πάντως!! Εγω παλι μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυ ψαξιμο εκανα αυτο και παιζει αψογα, ειδα crash 1-2 φορες σε ολο το playthrouht!! 1.ανοιγεις το fallout.ini - My Documents\My Games\Fallout3 2.βρισκεις το line bUseThreadedAI=0 και το αλλαζεις σε bUseThreadedAI=1 3.και απο κατω προσθετεις αυτο iNumHWThreads=2 (αν και ειχα ακομα θεματα ετσι και χρειαστικε να το κανω iNumHWThreads=1) Αυτο περιοριζει το game σε 2 ή 1 cores αναλογα τι εκανες στο 3.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εγω παλι μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυ ψαξιμο εκανα αυτο και παιζει αψογα, ειδα crash 1-2 φορες σε ολο το playthrouht!! 1.ανοιγεις το fallout.ini - My Documents\My Games\Fallout3 2.βρισκεις το line bUseThreadedAI=0 και το αλλαζεις σε bUseThreadedAI=1 3.και απο κατω προσθετεις αυτο iNumHWThreads=2 (αν και ειχα ακομα θεματα ετσι και χρειαστικε να το κανω iNumHWThreads=1) Αυτο περιοριζει το game σε 2 ή 1 cores αναλογα τι εκανες στο 3. Το έχω δοκιμάσει και συνεχίζε να κρασάρει συνεχώς.
vagelis81 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Παιδια συγχωρεστε με.Δε διαβασα ολοκληρη την ενοτητα για το παιχνιδι.Ειναι τεραστιο κομματι και θα μου επαιρνε ωρες.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:Τ ο παιχνιδι φαινεται καταπληκτικο και σκεφτομαι να το ξεκινησω.Ομως για να ειμαι ειλικρινης αυτο το καιρο ψαχνω παιχνιδια stealth.Αυτα μου εχουν κολησει και ειδα πως το συγκεκριμενο παιχνιδι παιζεται με αυτο το τροπο.Αυτο που δε ξερω ειναι αν για να παιχτει το παιχνιδι ετσι θα πρεπει να πληρωσω και να κατεβασω καποιο εξτρα κομματι του παιχνιδιου το οποιο θα μου δινει αυτη τη δυνατοτητα (ειδα οτι εχει μια στολη που σε κανει αορατο).Υπαρχει κατι τετοιο η αυτη η δυνατοτητα δινεται στο παικτη ετσι κι αλλιως;
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Stealth, τρόπος του λέγειν,την στολή την παίρνεις με αποστολή από dlc(το anchorage αν θυμάμαι καλά) αλλά και αυτή δεν σου δίνει 100% stealth και γενικά μπορείς να την παλέψεις λίγο με stealth σαν sniper π.χ. αλλά θα σου βγάλει την πίστη γιατί οι εχθροί σου την πέφτουν άσχημα και πολλοί μαζί.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Fallout 3 Looks Phenomenal with These Graphical Mods (Mod List Included) 1
abractdivision Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) γεια σας θελω να προσθεσω τα καλυτερα mods για το fallout 3 γνωριζετε πια εινε τα καλυτερα mods για το fallout 3??? ,σε θεμα γραφικων και ολα..??? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2017 από abractdivision
alan2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Fallour 3 GOTY Το fallout 3 goty παιζει σε windows 7? Κολλαει συνεχεια στο pc κυριως με το V.A.T.S.. Περασα κ το unofficial patch αλλα το ιδιο.
KNSM Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δε νομιζω οτι το προβλημα σου ειναι τα windows, μαλλον η ram και η gpu ειναι. Ριξε μια ματια--> https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/fallout-3-game-of-the-year-edition/15835
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα