Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κολλάει ανά κάποια χρονική περίοδο...Κολλάει όταν ακούω ράδιο ή πάω σε συγκεκριμένες περιοχές..Τα δοκίμασα όλα αλλά τιποτα..Και από ότι κατάλαβα όντως είναι θέμα Ram..Προσωπικά έχω 3 γβ..Για μεγαλύτερες δεν γνωρίζω...Και η απελπισία είναι ότι έχω τα maximum requirements... :angry: Ώρα για PS3...Απελπίστηκα :P

είχα και εγώ πρόβλημα με random crashes αλλά το έλυσα μόνος χωρίς αλλαγή hardware.

δεν θυμάμε ακριβώς γιατί έχει πολύ καιρό αλλά για δοκίμασε να τρέχεις το game σε window mode και ας έχεις την full ανάλυση δεν έχει σημασία. επίσης νομίζω πως είχα απενεργοποιήσει τελείως το anti-aliasing.

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

είχα και εγώ πρόβλημα με random crashes αλλά το έλυσα μόνος χωρίς αλλαγή hardware.

δεν θυμάμε ακριβώς γιατί έχει πολύ καιρό αλλά για δοκίμασε να τρέχεις το game σε window mode και ας έχεις την full ανάλυση δεν έχει σημασία. επίσης νομίζω πως είχα απενεργοποιήσει τελείως το anti-aliasing.

Τα έχω δοκιμάσει ήδη και τα δύο. Εύχαριστώ πάντως!!

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει ήδη και τα δύο. Εύχαριστώ πάντως!!

Εγω παλι μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυ ψαξιμο εκανα αυτο και παιζει αψογα, ειδα crash 1-2 φορες σε ολο το playthrouht!!

1.ανοιγεις το fallout.ini - My Documents\My Games\Fallout3

2.βρισκεις το line bUseThreadedAI=0 και το αλλαζεις σε bUseThreadedAI=1

3.και απο κατω προσθετεις αυτο iNumHWThreads=2 (αν και ειχα ακομα θεματα ετσι και χρειαστικε να το κανω iNumHWThreads=1)

Αυτο περιοριζει το game σε 2 ή 1 cores αναλογα τι εκανες στο 3.

Δημοσ.

Εγω παλι μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυ ψαξιμο εκανα αυτο και παιζει αψογα, ειδα crash 1-2 φορες σε ολο το playthrouht!!

1.ανοιγεις το fallout.ini - My Documents\My Games\Fallout3

2.βρισκεις το line bUseThreadedAI=0 και το αλλαζεις σε bUseThreadedAI=1

3.και απο κατω προσθετεις αυτο iNumHWThreads=2 (αν και ειχα ακομα θεματα ετσι και χρειαστικε να το κανω iNumHWThreads=1)

Αυτο περιοριζει το game σε 2 ή 1 cores αναλογα τι εκανες στο 3.

Το έχω δοκιμάσει και συνεχίζε να κρασάρει συνεχώς.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια συγχωρεστε με.Δε διαβασα ολοκληρη την ενοτητα για το παιχνιδι.Ειναι τεραστιο κομματι και θα μου επαιρνε ωρες.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:Τ ο παιχνιδι φαινεται καταπληκτικο και σκεφτομαι να το ξεκινησω.Ομως για να ειμαι ειλικρινης αυτο το καιρο ψαχνω παιχνιδια stealth.Αυτα μου εχουν κολησει και ειδα πως το συγκεκριμενο παιχνιδι παιζεται με αυτο το τροπο.Αυτο που δε ξερω ειναι αν για να παιχτει το παιχνιδι ετσι θα πρεπει να πληρωσω και να κατεβασω καποιο εξτρα κομματι του παιχνιδιου το οποιο θα μου δινει  αυτη τη δυνατοτητα (ειδα οτι εχει μια στολη που σε κανει αορατο).Υπαρχει κατι τετοιο η αυτη η δυνατοτητα δινεται στο παικτη ετσι κι αλλιως;

Δημοσ.

Stealth, τρόπος του λέγειν,την στολή την παίρνεις με αποστολή από dlc(το anchorage αν θυμάμαι καλά) αλλά και αυτή δεν σου δίνει 100% stealth και γενικά μπορείς να την παλέψεις λίγο με stealth σαν sniper π.χ. αλλά θα σου βγάλει την πίστη γιατί οι εχθροί σου την πέφτουν άσχημα και πολλοί μαζί.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας  θελω να   προσθεσω  τα καλυτερα  mods  για το  fallout 3 γνωριζετε  πια εινε τα καλυτερα mods  για το  fallout 3??? ,σε  θεμα  γραφικων και ολα..???

Επεξ/σία από abractdivision
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Fallour 3 GOTY

Το fallout 3 goty παιζει σε windows 7?

Κολλαει συνεχεια στο pc κυριως με το V.A.T.S..

Περασα κ το unofficial patch αλλα το ιδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...