Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια γρηγορη ερωτηση. Γνωριζω χωρις να εχω ακομα παιξει πως αυτη η σειρα παιχνιδιων ειναι πολυ καλη. Μπορει μηπως καποος να μου πει αν προοριζεται για consoles ή PC? Δηλαδη σε ποια πλατφορμα προτεινετε να το παοξτησω για να το υχαριστηθω περισσοτερο?

Δημοσ.
Μια γρηγορη ερωτηση. Γνωριζω χωρις να εχω ακομα παιξει πως αυτη η σειρα παιχνιδιων ειναι πολυ καλη. Μπορει μηπως καποος να μου πει αν προοριζεται για consoles ή PC? Δηλαδη σε ποια πλατφορμα προτεινετε να το παοξτησω για να το υχαριστηθω περισσοτερο?

Φίλε σαν το ποντίκι δεν υπάρχει (για μένα)

Δημοσ.
Φίλε σαν το ποντίκι δεν υπάρχει (για μένα)

Καλησπέρα παιδιά,

Πριν κάτι μήνες που ξεκίνησα το Fallout προχώρησα μέχρι εκεί που εκπαιδεύεσαι να ρίχνεις με το όπλο σε ένα στόχο και λίγο παρακάτω …Αλλα δεν έγινε saved τίποτε. Δεδομένου ότι δεν διαθέτω πολύ χρόνο αλλά θέλω να μπω στην μάχη έξω από το vault Υπάρχει κάποιο tip για να μην περάσω όλο το εισαγωγικό κομμάτι ? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά,

Πριν κάτι μήνες που ξεκίνησα το Fallout προχώρησα μέχρι εκεί που εκπαιδεύεσαι να ρίχνεις με το όπλο σε ένα στόχο και λίγο παρακάτω …Αλλα δεν έγινε saved τίποτε. Δεδομένου ότι δεν διαθέτω πολύ χρόνο αλλά θέλω να μπω στην μάχη έξω από το vault Υπάρχει κάποιο tip για να μην περάσω όλο το εισαγωγικό κομμάτι ? Ευχαριστώ.

Υπάρχουν διάφορα mod με τα οποία ξεκινάς απ ευθείας έξω από το vault.

Π.Χ. αυτό

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι κάνω λάθος; τόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι;

Μόλις βγήκα από το vault πρώτη φορά, και ξεκίνησα κατευθείαν το side quest those. Αυτά τα μερμήγκια που πέτανε φωτια με τσακισαν. Ξεκίνησα την αποστολή νωρίς χωρίς να εχω σοβαρά όπλα; η απλά είμαι σκράπας;

Δημοσ.

Την άρχισες υπερβολικά νωρίς,είναι αρκετά δύσκολη αποστολή,μόλις βγεις από το vault πρέπει πρώτα να πας στην πόλη,εκεί έχει αρκετές ευκαιρίες για experience, ανεβαίνεις μερικά level και κάααααποια στιγμή κάνεις και το those! .

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απίστευτο παιχνίδι από την πρώτη ματιά! Αλλά εμφανίζει συνεχώς "...το στοιχείο σταμάτησε να λειτουργεί"!!! Έλεος! Η Bithesda δεν είχει τίποτα σχετικό και όσες λύσεις έχουν δημοσιευθεί δεν λειτουργούν...Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα;;;;

Δημοσ.

Εννοείς ότι σου crashάρει και σε πετάει στο desktop screen ε ?

Δεν είσαι ο μόνος,είναι γνωστό το πρόβλημα.

Υπάρχουν κάποια fix που κυκλοφορούνε,τα δοκίμασες ?

Πάντως αυτό είναι το γνωστό πλέον πρόβλημα της gamebryo engine με τα memory leaks.

Η μηχανή γραφικών των Oblivion,Fallout 3,Fallout New Vegas και ίσως και του Skyrim έχει memory leaks,δηλαδή δεν απελευθερώνει σωστά τη RAM όταν σταματήσει να χρειάζεται κάποιες πληροφορίες,με αποτέλεσμα η ram μετά από ένα χρονικό διάστημα να τιγκάρει και να κρασάρουν τα παιχνίδια.

Παίζεις με χρονόμετρο,για αυτό παρακολούθα πόση ώρα παίζεις πριν κρασάρει,και κάνε save συχνά.

Δημοσ.

Εννοείς ότι σου crashάρει και σε πετάει στο desktop screen ε ?

Δεν είσαι ο μόνος,είναι γνωστό το πρόβλημα.

Υπάρχουν κάποια fix που κυκλοφορούνε,τα δοκίμασες ?

Πάντως αυτό είναι το γνωστό πλέον πρόβλημα της gamebryo engine με τα memory leaks.

Η μηχανή γραφικών των Oblivion,Fallout 3,Fallout New Vegas και ίσως και του Skyrim έχει memory leaks,δηλαδή δεν απελευθερώνει σωστά τη RAM όταν σταματήσει να χρειάζεται κάποιες πληροφορίες,με αποτέλεσμα η ram μετά από ένα χρονικό διάστημα να τιγκάρει και να κρασάρουν τα παιχνίδια.

Παίζεις με χρονόμετρο,για αυτό παρακολούθα πόση ώρα παίζεις πριν κρασάρει,και κάνε save συχνά.

Ακομα και αν εχεις τεραστιες RAM (8-12) γινεται αυτο δλδ?

Δημοσ.

Δεν κολλάει ανά κάποια χρονική περίοδο...Κολλάει όταν ακούω ράδιο ή πάω σε συγκεκριμένες περιοχές..Τα δοκίμασα όλα αλλά τιποτα..Και από ότι κατάλαβα όντως είναι θέμα Ram..Προσωπικά έχω 3 γβ..Για μεγαλύτερες δεν γνωρίζω...Και η απελπισία είναι ότι έχω τα maximum requirements... :angry: Ώρα για PS3...Απελπίστηκα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...