Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παω να το κανω εγκατασταση και μου βγαζει αυτο :

the version of this file is not compatible with the version of windows you're running fallout 3 κτλ..

Εχω laptop quad core με windows 7 64bit. Δεν ειναι συμβατο;

Δημοσ.

Μολις τερματισα το παιχνιδι και μου φανηκε μικρο.Βεβαια εκανα μονο το main quest αλλα δεν ξερω το φιναλε δεν με ικανοποιησε.

Δημοσ.
Μολις τερματισα το παιχνιδι και μου φανηκε μικρο.Βεβαια εκανα μονο το main quest αλλα δεν ξερω το φιναλε δεν με ικανοποιησε.

οντως ειναι μικρο αλλα αν κανεις και τα προσθετα αλλα και αρκετα sidequests, χαλαρα θα σου παρει μηνες..

Δημοσ.

Αφού άφησες το μεγαλύτερο μέρος απ'έξω λογικό δεν ήταν να σου φανεί μικρό;

Πόσο σου πήρε το main quest;

Δημοσ.
Εγω το εχω τερματισει στα 7 64bit επαιζε κανονικότατα.
Δε γινεται καν η εγκατασταση. Αφου δεν υπαρχει και στη λιστα. Σιγουρα εχεις τα 64bit;
Δημοσ.
Δε γινεται καν η εγκατασταση. Αφου δεν υπαρχει και στη λιστα. Σιγουρα εχεις τα 64bit;

και εγω απο 64bit το τερματισα

Δημοσ.

Όντως το Main quest είναι μικρό, αλλά τα side quests πραγματικά αξίζουν οπότε μην τα αφήνεις. Βέβαια βρες και τα DLC που προσθέτουν λίγο περιεχόμενο ακόμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

original το game?

Δημοσ.

Λαθος κανετε παιδια. Πολλοι εχουν προβλημα με το παιχνιδι. Δε δουλευει στα 64bit, εκτος και αν εχει βγει καποιο patch που πρεπει να βαλω πρωτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...