Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιζω την αποστολή με το android, και οταν φτανω στο τελος και του μιλαω, και περνω τα 300xp παιρνω level. Λιγα δευτερολεπτα μετα απο οταν αριχσα να βαζω skills και perks τα χρωματα του παιχνιδιου χαλανε(σαν να παιζεις κανα παλιο παιχνιδι σε xp που μετα απο λιγη ωρα χαλανε τα χρωματα), και κολλαει το pc... Επαιζα περιπου μια ωρα πριν το κανω αυτο, και τωρα με save λιγο πριν του μιλησω καθε φορα που φτιαχνω τα stats γινεται. Αν δεν του μιλησω ποτε δεν γινεται . Τι παιζει? Θα δοκιμασω να παρω level εκτος αυτης της αποστολης, να δω αν το προβλημα εχει σχεση με το level up, η με την αποστολη...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:02 ----------

Οκ, πήρα level εκτος αποστολής σκοτωνοντας κατι raiders και εγινε παλι το ιδιο... Αρα κατι παιζει με το οταν παιρνω λεβελ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το είχα πάρει πριν 1-2 μήνες αλλά δεν το έπαιξα γιατί δεν είχα χρόνο! Σήμερα το ξαναξεκίνησα (έχω όλα τα add-ons, The Pitt, operation anchorage, Broken Steel), αλλά έχω ένα πρόβλημα. :(

Είμαι ακόμα στην αρχή (φυσικά), δηλαδή στο σημείο όπου φεύγεις από την Megaton και πρέπει να βρεις το Radio Station.

Τι level πρέπει να είμαι για να μπορέσω να περάσω αυτήν την Mission?

Κάπου άκουσα ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 7 LvL!

Δημοσ.
Καινουριο patch 1.6+dlc Point Lookout.

Εννοειται οτι πλεον με τοσα dlc+mods μιλαμε για παιχνιδι που μενει στην ιστορια.

Με την υπαρχουσα προοδο που εχουμε τι γινεται;; εχω προχωρησει αρκετα, ειμαι με το 1.5 πατς περασμενο, και τα τρια πακετα μεσα (αν και δε τα εχω αγγιξει, μονο τα ραδιοσηματα επιασα) και το χω οριτζιναλ. Δε πιστευω να κινδυνευει κανα save ε??

Δημοσ.
Το είχα πάρει πριν 1-2 μήνες αλλά δεν το έπαιξα γιατί δεν είχα χρόνο! Σήμερα το ξαναξεκίνησα (έχω όλα τα add-ons, The Pitt, operation anchorage, Broken Steel), αλλά έχω ένα πρόβλημα. :(

Είμαι ακόμα στην αρχή (φυσικά), δηλαδή στο σημείο όπου φεύγεις από την Megaton και πρέπει να βρεις το Radio Station.

Τι level πρέπει να είμαι για να μπορέσω να περάσω αυτήν την Mission?

Κάπου άκουσα ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 7 LvL!

Ξεκινα να κανεις side quests για να δυναμωσει ο χαρακτηρας.Καποιοι θεωρουν πολυ ευκολο το παιχνιδι, εμενα παντως και στο normal μου φαινεται σχετικα δυσκολο.

Δημοσ.

Ξεκίνησα το point lookout. Φοβερή ατμόσφαιρα το game και από τι διαβάζω και από διάφορα review πρέπει να είναι και φοβερό addon.

Δημοσ.

Σήμερα έφτασα 5lvl και πήγα στην περιοχή Grayditch, αυτή με τα fire-ants.

Επειδή πολύς κόσμος έχει πρόβλημα εκεί, νομίζω πως βρήκα την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να αντιμετωπίσει κάποιος τα fire-ants.

Πρώτα από όλα, ελέγξτε τον τύπο του ant.

Μπορεί να είναι είται worker είτε Soldier.

Ο Worker είναι ο πιο εύκολος, απλά βγάλτε το 10mm pistol και ρίξτε στο κεφάλι (με V.A.T.S. βέβαια). Με 2-3 σφαίρες θα πέσει.

Στην περίπτωση όμως που αντιμετωπίσετε Soldier, τα πράγματα δυσκολεύουν. Έχω βρει πολλές μεθόδους στο net, και οι περισσότερες λένε απλά να βγάλετε assault Rifle και να χαλάσετε 1-2 γεμιστήρες πάνω του. Η λύση που έχω βρει εγώ απαιτεί μεγάλη "ευλιγισια", δηλαδή δυνατότητα να ελέγχετε σωστά και γρήγορα το ποντίκι. Βγάλτε το πιο γρήγορο melee weapon που έχετε (τα καλύτερα πιστεύω πως είναι τα knives και/ή τα knuckledusters (σιδερογροθιες)) και τρέξτε γρήγορα στο ant. Μόλις σας ρίξει φωτιά κινηθείτε κυκλικά και αρχίστε να το χτυπάτε. Το καλύτερο είναι να καταφέρετε να βρεθείτε ακριβώς πίσω του, που θα σας κερδίσει 2-3 δευτερόλεπτα στα οποία το ant προσπαθεί να καταλάβει που είστε. Θα χρειαστούν πολλά χτυπήματα, αλλά αν το κάνετε σωστά η μόνη ζωή που θα χάσετε είναι στην αρχή της επίθεσης, όπου και θα σας φτύσει φωτιά.

Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.
Σήμερα έφτασα 5lvl και πήγα στην περιοχή Grayditch, αυτή με τα fire-ants.

Επειδή πολύς κόσμος έχει πρόβλημα εκεί, νομίζω πως βρήκα την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να αντιμετωπίσει κάποιος τα fire-ants.

Πρώτα από όλα, ελέγξτε τον τύπο του ant.

Μπορεί να είναι είται worker είτε Soldier.

Ο Worker είναι ο πιο εύκολος, απλά βγάλτε το 10mm pistol και ρίξτε στο κεφάλι (με V.A.T.S. βέβαια). Με 2-3 σφαίρες θα πέσει.

Στην περίπτωση όμως που αντιμετωπίσετε Soldier, τα πράγματα δυσκολεύουν. Έχω βρει πολλές μεθόδους στο net, και οι περισσότερες λένε απλά να βγάλετε assault Rifle και να χαλάσετε 1-2 γεμιστήρες πάνω του. Η λύση που έχω βρει εγώ απαιτεί μεγάλη "ευλιγισια", δηλαδή δυνατότητα να ελέγχετε σωστά και γρήγορα το ποντίκι. Βγάλτε το πιο γρήγορο melee weapon που έχετε (τα καλύτερα πιστεύω πως είναι τα knives και/ή τα knuckledusters (σιδερογροθιες)) και τρέξτε γρήγορα στο ant. Μόλις σας ρίξει φωτιά κινηθείτε κυκλικά και αρχίστε να το χτυπάτε. Το καλύτερο είναι να καταφέρετε να βρεθείτε ακριβώς πίσω του, που θα σας κερδίσει 2-3 δευτερόλεπτα στα οποία το ant προσπαθεί να καταλάβει που είστε. Θα χρειαστούν πολλά χτυπήματα, αλλά αν το κάνετε σωστά η μόνη ζωή που θα χάσετε είναι στην αρχή της επίθεσης, όπου και θα σας φτύσει φωτιά.

Ελπίζω να βοήθησα!

Και που να δεις τα warrior ants...είναι πολύ πιο παλούκια...Το καλύτερο είναι να τρέξεις και να μαζευτούν μερικά πίσω σου...μετά γυρνάς με ένα δυνατό όπλο και συμαδεύεις την antenna ενός με το V.A.T.S...Μόλις πάθει cripple η antenna τότε το ant θα επιτεθεί στα άλλα...κι αυτά θα επιτεθούν σ'αυτο...βρίσκεις χρόνο και συμαδεύεις την antenna αλλου...Κι ενώ αλληλοσκοτώνονται μια δύο Frag grenades και αντε γειά...Αλλος εύκολος τρόπος είναι να στείνεις παγίδες με mines μιας και δεν είναι τόσο εξυπνα και σ'ακολουθούν σε ευθεία σαν υπνοτισμένα...Τελευταία φορά που έπαιξα στο Grayditch τα μάζεψα όλα σχεδόν πίσω μου και με έναν συνδιασμο αυτών που έγραψα τα ξεπάστρεψα όλα μαζί μια κι έξω....Διαλέγεις και παίρνεις...

Δημοσ.

Ξεκίνησα το Point Lookout και τα βρήκα μπαστούνια! Οι ντόπιοι μεταλλαγμένοι τρώνε καμιά 15αριά στο κεφάλι για να ψοφήσουν, ένας ghoul riever δεν ψοφά με τίποτα (σκέφτομαι να του ρίξω mini-nuke...). Με ποιά όπλα πεθαίνουν εύκολα?

Δημοσ.

Ναι ρε γμτ πανδύσκολο. Εχώ παίξει και τα άλλα addon αλλά εδώ τα βρήκα τελείως παλούκια. Ολό με τελειωμένα τα πυρομαχικά παίζω..

Δημοσ.
Ναι ρε γμτ πανδύσκολο. Εχώ παίξει και τα άλλα addon αλλά εδώ τα βρήκα τελείως παλούκια. Ολό με τελειωμένα τα πυρομαχικά παίζω..

Λες τα energy weapons να κάνουν τίποτα? Gauss rifle, gatling laser? Μήπως autoaxe? Να γυρίσω στη Megaton να αρματωθώ...

Δημοσ.

Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Με το laser pistol που έχω πάντως δεν παίρνουν χαμπάρι. Εδώ τους ρίχνεις και χειροβομβίδες και πάλι δεν πέφτουν με τίποτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...