chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αν άκουσες το σήμα στο ραδιώφονο σου έχει βγάλει και μια αποστολή με ένα σημείο στο χάρτη σου. Πήγαινε βόρια στο τέλος του χάρτη και θα βρεις ένα path που σε πάει στην περιοχή όπου θα βρεις κάποιον που θα σου δώσει ένα quest.
Watt Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Κρίμα πάντως που το Fallout στο PS3 δεν θα έχει expansions.... Μακάρι να μπορούσαν τα saves να μεταφέρονται μεταξύ κονσολών και PC....
kostacurtas Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Fallout 3 - Broken Steel DLC Gets Dated, Screens The Broken Steel DLC lets you join the ranks of the Brotherhood of Steel and rid the Capital Wasteland of the Enclave remnants once and for all. Scheduled for release on May 5, 2009.
kostacurtas Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Fallout 3 Getting Even More DLC? With the Broken Steel DLC scheduled for next week, several online retailers are already listing a 4th DLC package, Point Look Out (a state park in Bethesda's home state of Delaware). No confirmation on that from Bethesda only a "we have no announced plans for additional DLC."
kostacurtas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Fallout 3 Broken Steel Debut Trailer [gt]48842[/gt]
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 να μας πει κανείς που το έβαλε τι νέο προσθέτει στο game.
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Aπό τι βλέπω εδώ συνεχίζει το story μετά το τέλος του game http://movieblog.ugo.com/games/fallout-3-broken-steel-dlc-first-look Γενικά πάνως έχουν προσθέσει αρκετά πράγματα όπως νέα mob και νέα quest αλλά και περιοχές με καθαρό νερό
keen Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 καλησπερα σε ολους. χρειαζομαι τα φωτα σας σε κατι. βρισκομαι κοντα στην πιστα ''take it back''. εχω φτασει level 20 και εχω αφησει καμποσα side quests. πρεπει να τα τελειωσω τωρα η μπορω να ασχοληθω με αυτα ΜΕΤΑ το ''τελος'' της ''take it back''? -επισης τα expansions με τι σειρα πρεπει να τα βαλω?ενα-ενα η ολα μαζι?εχει καποια σημασια? μπορω δηλαδη να παιξω το ''broken steel'' και μετα τα αλλα? παρακαλω να απαντησουνε μοναχα οσοι εχουνε ακριβη εικονα του θεματος. τεραστιο κειμενο,sorry. ευχαριστω για καθε βοηθεια!!
fearwhatnow Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 καλησπερα σε ολους.χρειαζομαι τα φωτα σας σε κατι. βρισκομαι κοντα στην πιστα ''take it back''. εχω φτασει level 20 και εχω αφησει καμποσα side quests. πρεπει να τα τελειωσω τωρα η μπορω να ασχοληθω με αυτα ΜΕΤΑ το ''τελος'' της ''take it back''? -επισης τα expansions με τι σειρα πρεπει να τα βαλω?ενα-ενα η ολα μαζι?εχει καποια σημασια? μπορω δηλαδη να παιξω το ''broken steel'' και μετα τα αλλα? παρακαλω να απαντησουνε μοναχα οσοι εχουνε ακριβη εικονα του θεματος. τεραστιο κειμενο,sorry. ευχαριστω για καθε βοηθεια!! Δεν εχει σημασια η σειρα που θα βαλεις τα expansions.Μολις βαλεις καποιο θα παρεις σημα οτι ενεργοποιηθηκε.Για να βαλεις το Broken Steel πρεπει να εγκαταστησεις το patch 1.5.Τα ασχημα νεα τωρα.Το 1.5 δεν ειναι mod-friendly και παιζεις κορωνα-γραμματα να απενεργοποιησει τα saves σου.Εμενα μου τα εστειλε ακλαφτα. Σου συνιστω να περιμενεις το επομενο patch σε λιγες μερες και μετα να βαλεις τα expansions.Συνεχισε με τα side quests. Πιο πολυ σου συνιστω να περιμενεις το patch,να βαλεις τα expansions, να βαλεις τα mods της αρεσκειας σου και να ξεκινησεις νεο παιχνιδι.Θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο διοτι απο την αρχη θα προστεθουν νεα οπλα,perks,αντικειμενα και εχθροι.
keen Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 fearwhatnow καταρχην σ ευχαριστω για τη βοηθεια σου. μολις ξυπνησα ειδα το post σου και....μου ηρθαν κι αλλες αποριες! 1-αν τελειωσω την πιστα ''take it back'' θα μπορω να συνεχισω με τα side quests του original game? (πριν βαλω οποιοδηποτε expansion) 2-για νεο game απο την αρχη δε τη παλευω,δεν εχω χρονοόρεξη! 3-mods δεν εχω βαλει καθολου και δεν σκοπευω.λες με το patch 1.5 να εχω προβληματουλια?
Siropiastos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Αν και δεν εχω βαλει ακομα το παιχνιδι, ειχα κι εγω αρκετες αποριες σχετικα με τα προστιθεμενα απο το νετ κλπ. Μεχρι να σου απαντησει καποιος, στα τελευταια που ρωτας υποψιαζομαι οτι η πιστα ''take it back'' ειναι κοντα στο τελος. Θεωρω αν βαλεις και τα 3 expansion το μονο που θα προστεθει ειναι νεα οπλα,perks,αντικειμενα και εχθροι (για τα 2 πρωτα) και για το τριτο, μια απο τα ιδια συν δυνατοτητα να φτασεις ως αλλα 10 επιπεδα συν επιπροσθετο τελος με το οποιο θα συνεχιζεις το παιχνιδι (και θα χεις τα side quests του ''broken steel'' ακομα). Πιστευω πως αν αφησεις καποια side quests ακομα κι αν κανεις τα παραπανω θα ειναι ακομα διαθεσιμα να τα κανεις. Επισης να τα βαλεις τα πατς και δε πιστευω οτι θα εχεις προβλημα με τα σωσμενα ΑΝ ΔΕ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΜΟΝΤ.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:11 ---------- Πανω στα παραπανω του φιλου, να ρωτησω κι εγω κατι. Εχω διαβασει πως για να παιξεις τα επιπροσθετα πρεπει να τα βαλεις (τα κλασικα 3 αρχεια με τα οποια ερχονται) σε ενα συγκεκριμενο σημειο στο σκληρο, το που, αναλογα αν εχεις ξπ ή (σ)βηστα. Για να τα παιξεις offline.. Eγω εχω το παιχνιδι οριτζιναλ οποτε..ΤΙ αλλαζει για μενα; Μηπως;;;;;;;;;;;;;; πρεπει να κανω ακριβως το ιδιο; αλλιως καπως( ; ) κατεβαινουν μεσα απο games for windows και τοτε θα επρεπε να πληρωσω MS points? Καποιος να μου το εκανε λιανα αυτο πλιιζ..
fearwhatnow Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 @keen 1.ναι 2. no comment! 3. οχι.μονο κατι μικρα bugs. @siropiastos Τα dlc θα μπουν εκει που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι.Μετα θα κατεβασεις το Fallout Mod Manager απο εδω: http://www.fallout3nexus.com/downloads/categories.php Θα το εγκαταστησεις και θα βαλεις tick στο expansion που θελεις να ενεργοποιησεις.Δεν σου συνιστω το launcher του παιχνιδιου γιατι εχει το συνηθειο να ξετικαρει καθε φορα τις επιλογες σου και σε μπερδευει.
Siropiastos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Τα dlc θα μπουν εκει που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι. 1. Πως; εχουν exe και θα μπουν αυτοματα;; ή θα τα βαλω εκει που τα βαζουν ολοι που θελουν να παιξουν offline?? (εχω xp) Μετα θα κατεβασεις το Fallout Mod Manager απο εδω: http://www.fallout3nexus.com/downloads/categories.php Θα το εγκαταστησεις και θα βαλεις tick στο expansion που θελεις να ενεργοποιησεις.Δεν σου συνιστω το launcher του παιχνιδιου γιατι εχει το συνηθειο να ξετικαρει καθε φορα τις επιλογες σου και σε μπερδευει. 2. Προφανως αυτο μου το παρουσιαζεις ετσι σαν εναλλακτικη "εκκινηση" του παιχνιδιου για το λογο που ανεφερες. Θα εχει καποιο εικονιδιο; που θα το παταω (εχοντας ας πουμε ηδη μεσα εγκατεστημενα τα dlc κι επιλεγμενα) κι ετσι ΚΑΘΕ φορα θα ξεκιναει με ολα μεσα; Πες μου αν δε το χω "πιασει" σωστα.. 3. Επειδη δεν εχω ακομα "εικονα" απο την εισαγωγη του παιχνιδιου, τι παιζει με το online - offline gaming και τα ms points οσον αφορα και τα dlc?? μηπως πρεπει να κανω αλλες επιλογες στην αρχη κλπ..Βλεπω πχ εδω http://www.gamesforwindows.com/en-GB/Live/Pages/fallout3thepitt.aspx να λεει: 3. Confirm your purchase, then click Download. 4. When the download is complete, launch Fallout 3 to enjoy The Pitt. Στην ουσια, τα 3 αρχεια που αποτελουν το expansion, πανε αυτοματα στο ιδιο σημειο που θα τα βαζε καποιος χειροκινητα; Δηλαδη το μονο που κανει το games for windows αφου και καλα τα αγορασεις απο κει με ms points, ειναι να κανει download και να τα βαλει μονο του στο fallout 3 / data folder;;; οτι κανουμε εμεις με το χερι; 4. Σορρυ για το πρηξιμο αλλα μας βοηθας πολυ να ξερεις! Επεξ/σία 16 Μαΐου 2009 από Siropiastos
hurin Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Πως καταλαβαίνουμε ότι ενεργοποιήθηκαν τα DLC? Έβαλα και τα 3 μαζί (anchorage, pitt, broken steel), βλέπω ότι ανέβηκε το lvl cap, άρα το broken steel παίζει κανονικά. Τα άλλα 2 όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα