manost Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αν τελειώσει κάποιος το main quest (έχω διαβάσει σε διάφορα forum ότι μπορεί να γίνει αυτό σε ~ 10-12 ώρες) χωρίς να 'ακουμπήσει' τα side quest, υπάρχει μετά τρόπος να τα παίξεις ή θα πρέπει να κάνεις load κάποιο save σου και να παίξεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ξανά το main;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 εμμμ industrial flesh cutter φυσικα! Το όπλο του καλού χασάπη.
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το όπλο του καλού χασάπη. βρε τον αιμοδιψή... να προσεχεις τον κiμα
john2gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Να παρατήσουν το Pack και να διορθώσουν τα memory leaks της vRam και το flashing landscape bug του HDR που εμφανίστηκε στο τελευταίο patch :mad:
kostacurtas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Fallout 3's 'The Pitt' DLC Due March 24 Bethesda Softworks has announced that The Pitt, the second downloadable expansion for the PC and Xbox 360 versions of Fallout 3, will be released on 24th March. As previously announced, The Pitt will share the same price point as January's Operation: Anchorage: 800 Microsoft Points (GBP 6.80 / EUR 9.60). For those who haven't been keeping up, The Pitt takes you outside the Capital Wasteland into Pittsburgh, where you become embroiled in a dispute between slaves and their owners, and has more in common with general Fallout 3 gameplay than the combat-heavy Anchorage instalment. You can read more about it in today's Fallout 3: The Pitt hands-on preview.
sotirisl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 για να παίξεις το operation anchorage πρέπει να πληρώσεις 800 ms points?
Tenshi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 για να παίξεις το operation anchorage πρέπει να πληρώσεις 800 ms points? Όχι απαραίτητα... 3 αποστολές είναι όλες και όλες, σύν η προσθήκη κάποιων armor και όπλων μετά το τέλος τους.Δέν νομίζω οτι θα χάσεις κάτι το συγκλονιστικό αν το προσπεράσεις.Ίσα ίσα που για μένα "χαλάει" το όλο στήσιμο του παιχνιδιού,αφού το operation anchorage είχε μια πολύ FPS προσέγγιση.
kostacurtas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Fallout 3 Exclusive Debut Trailer: The Pitt [gt]46718[/gt]
SomeRandomGuy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ωραίο φαίνεται. Ελπίζω να είναι καλύτερο από το Anchorage το οποίο δε με εντυπωσίασε.
chek2fire Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Από τι είδα κυκλοφόρησε το the pitt για xbox. Ξέρετε αν έχει κυκλοφορήσει και για pc?
chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μόλις τέλειωσα το the pitt και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες αποστολές που μπορείς να βρεις ingame. Καμία σχέση με το εκτός τόπου και χρόνου operation anchorage . Το the pitt είναι μια καθαρά rpg αποστολή με φοβερό story που ταιριάζει απόλυτα στον κόσμο του fallout, με έντονα ηθικά διλήμματα και με φοβερά σχεδιασμένες τοποθεσίες.
Siropiastos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 παιδια 2 ερωτησεις: 1) για να παιξεις το anchorage ή/και το pitt (οπου και το ειδα) θελει απαραιτητως να περασεις πρωτα το patch 1.4?? 2)Στο launching μπορω να εχω επιλεγμενα και τα 2 και να μου βγουν και τα 2 στο παιχνιδι σαν radio signal ωστε να τα βγαλω στο ιδιο παιχνιδι, το ενα μετα το αλλο; ή θελει ενεργοποιημενο πρωτα το ενα και μετα το αλλο;;
chek2fire Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ενεργοποίησε και τα δύο και νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα και φυσικά πρέπει να βάλεις το τελευταίο patch.
Siropiastos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ενεργοποίησε και τα δύο και νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα και φυσικά πρέπει να βάλεις το τελευταίο patch. πρεπει, για να δουλεψουν σωστα ή γιατι ουτως ή αλλως διορθωνει διαφορα;;
Silok Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά μια βοήθεια.Το εχω ενεργοποιήσει απο το μενού,ακούω το ραδιοσήμα αλλά που πρέπει να πάω για να παίξω το pitt?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα