chek2fire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις τέλειωσα το game κοντά στις 40 ώρες. Νομίζω αν κάτσεις και κάνεις explore όλο τον κόσμο του και τα dungeon θα κάνεις να το τελειώσεις τον διπλάσιο χρόνο. Πάντως δεν με τράβαγαν να κάνω explore τις τοποθεσίες του χωρίς να υπάρχει κάποιο quest.Τα side quest ήταν σχετικά λίγα κατά την γνώμη μου για rpg και το main σχετικά μικρό. Εκανα explore αρκετές τοποθεσίες στον χάρτη ιδίως αφού πήρα το explorer στο lvl 20. Αντε τώρα περιμένουμε το expansion που έχουν υποσχεθεί. Να ρωτήσω και ένα spoiler Στο τέλος που δείχνει την φωτο ποιός είναι μαύρος και τι σημαίνει το παιδί. Μηπως κάτι θέλουν να πουν για την συνέχεια του fallout η για κάποιο expansion του?
FocusX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) 97 ώρες and counting... το παιχνίδι έχει ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ content. Αξίζει το exploring, πολλά quest δεν σου δίνονται ως τέτοια, απλά συναντάς πολλές "ιστορίες". Εδώ και τα στατιστικά μου όπου παίζω με good carma, στο main quest έχω μόλις αποδράσει από Enclave και δεν έχω την παραμικρή ιδέα πόσο θέλει ακόμα. Δε βιάζομαι να το τελειώσω πάντως Game of the Year για μένα ΥΓ: Αν αναρωτιέται κανείς γιατί είμαι μόνο lvl 19 μετά από τόσες ώρες, χρησιμοποιώ το slower leveling mod Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2008 από FocusX
chek2fire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις κατέβασα σε pdf και το fallout guide. Θα δω ποιά μέροι αξίζουν για explore που δεν βρήκα και θα συνεχίσω από το τελευταίο save να δω και λίγο παραπάνω το game μετα την απόδραση δεν θέλει και πολύ για να τελειώσει..
FocusX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Personal favourite το Dunwich building στο νοτιοδυτικο άκρο του χάρτη, ειδικά αν σου αρέσει ο H.P.Lovecraft θα το λατρέψεις
Astrix Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Το game της χρονιας .Και απο τα καλυτερα ever. Aπλα δεν το νομιζουν πολλοι γιατι το παιχνιδι θελει γνωσεις και μια καποια ηλικια για να το καταλαβεις (το Humor του και η πολιτικη και κοινωνικη σατιρα).
ksaplostra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 @check Απόσο ξέρω το μαύρο παιδί και ο μαύρος πατέρας εμφανίζονται όταν ο χαρακτήρας σου είναι μαύρος. Υπάρχουν διαφορες εκδόσεις του slide αυτού αναλόγως του ανθρωπολογικού τύπου που έχεις επιλέξει. Αν έκανες λευκό και σου βγήκε μαύρος,τότε κάποιο bug θά'ναι μαλλον
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 οχι ισπανό είχα φτιάξει αλλά μάλλον μας βγήκε μαύρος... -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 03 : 01 : 17----- Personal favourite το Dunwich building στο νοτιοδυτικο άκρο του χάρτη, ειδικά αν σου αρέσει ο H.P.Lovecraft θα το λατρέψεις Πες και κανά άλλο spoiler μέρος για να επισκεφτώ. Παίζω τώρα ένα save πριν το τέλος και κάνω explore..
Voodooman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Καταπληκτικός κόσμος, πολύ καθηλωτικό σενάριο, φοβερά κείμενα και voice acting. Αλλά αυτό το σύστημα μάχης τα χαλάει όλα. Πολύ απλοϊκά εφαρμοσμένο, καθόλου προσεγμένο. Ήμουν αποφασισμένος να μην το παίξω, αλλά όσο προχωράω και βλέπω ότι οι μάχες ούτε τόσο πολλές είναι, ούτε τόσο απαιτητικές, έπαψα να δίνω σημασία σε αυτόν τον τομέα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πες και κανά άλλο spoiler μέρος για να επισκεφτώ. Παίζω τώρα ένα save πριν το τέλος και κάνω explore.. Θα έχεις πάει ήδη στην Όαση μάλλον που βρίσκεται ένας παλιός γνωστός από Fallout 1 & 2; Δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι, γιατί ούτε εγώ έχω πάει ακόμα.
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πήγα. Φοβερό το quest και πολύ γέλιο με ένα δέντρο που βρίσκεις εκεί και που όλοι το έχουν για θεό ενώ το ίδιο είναι ένας μεταλαγμένος. Ο διάλογος μαζί του έχει πολύ γέλιο... Επειδή τα μέροι για explore είναι άπειρα καλό είναι να γράψουμε κανα spoiler πιά αξίζουν να επισκεφτείς.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πήγα. Φοβερό το quest και πολύ γέλιο με ένα δέντρο που βρίσκεις εκεί και που όλοι το έχουν για θεό ενώ το ίδιο είναι ένας μεταλαγμένος. Ο διάλογος μαζί του έχει πολύ γέλιο... Επειδή τα μέροι για explore είναι άπειρα καλό είναι να γράψουμε κανα spoiler πιά αξίζουν να επισκεφτείς. Το δέντρο (o Harold) είναι από τα παλιά fallout. Τότε είχε θάμνο/δεντράκι στο κεφάλι, τώρα μεγάλωσε.
sotstorm7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει λιγο το θεμα με το hacking?Οσες φορες το εχω προσπαθησει το εχω κλειδωσει για παντα και μετα θελει κλειδι..........
Aleksiss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 απλό είναι. διαλέγεις κάποια λέξη και σου δείχνει ποσοστό σωστών guess, π.χ αν η λέξη που διάλεξες έχει 2 απο τους πέντε χαρακτήρες σωστούς με την λέξη που ξεκλειδώνει θα σου γράψει 2/5. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να διαλέγεις στην τύχη αρχικά και ανάλογα με το ποσοστό να βλέπεις παρόμοιες λέξεις. Μπορείς βέβαια να το κάνεις και τελείως στην τύχη. Μην ξεχνάς πως μπορείς να φτάνεις μία λέξη πριν κλείδώσει, να βγαίνεις έξω πατώντας το κόκκινο κουμπάκι στο κάτω μέρος και ξανά απο την αρχή. Θέμα χρόνου είναι.
BJOB Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει πως παίζει μετά..; http://www.gamershell.com/news_65974.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα