bull2222 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 τι απαιτήσεις έχει το παιχνίδι;ΣΕ VISTA ΠΑΙΖΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 τι απαιτήσεις έχει το παιχνίδι;ΣΕ VISTA ΠΑΙΖΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Do you know a thing called "Google"? Minimum System Requirements: Windows XP/Vista 1GB system RAM (XP)/ 2GB system RAM (Vista) 2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor Direct X 9.0c-compliant video card with 256MB RAM (NVIDIA 6800 or better/ATI X850 or better) Recommended System Requirements: Intel Core 2 Duo processor 2GB system RAM Direct X 9.0c-compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI 3800 series)
sotstorm7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Me and my new buddy raisin hell πως το κανεις δικο σου το τερας και σε ακολουθει? thx
Tenshi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 πως το κανεις δικο σου το τερας και σε ακολουθει? thx Για τον συγκεκριμένο πρέπει να είναι καλόπαιδο (σωστά το έγραψα),αλλιώς ο Fawkes δέν θα σε ακολουθήσει... Κρίμα που ανατίναξα την Megaton...και έκλεβα...ήμουν δουλέμπορος και σκότωνα αθώους...και παιδάκια... Πώπω...το karma πήγε στον πάτο:devil::devil:
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 καλόπαιδο???Το karma μου είναι Savior of the Wastes το πιο top νομίζω...δεν έχω κάνει τίποτα κακό...καλά ρε εσύ, παιδάκια ρε αλήτη?
ksaplostra Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ότι κι αν έκανα μονο last best hope of humanity έγινα..Ακόμα και ο 3 σκύλος με αποκαλούσε άγιο βεβαια το κλέψιμο πήγαινε σύννεφο Πάντως το game είναι απίστευτο ξενέρωμα.. Το main quest κρατάει κάνα 3-4 ώρες και μετά τέρμα...δεν είναι σαν το oblivion που μπορούσες να συνεχίσεις,οποτε καλο θα ήταν μόλις κάνετε το quest take it back να κάνετε ένα save πριν μπείτε στο memorial.
kostacurtas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Fallout 3 G.E.C.K. SDK & Downloadable Content Announced G.E.C.K. Software Development Kit arrives next month, with three pieces of substantial downloadable content following between January and March 2009: Bethesda Softworks, a ZeniMax Media company, today announced plans to make both its editor and downloadable content available for its award-winning game, Fallout 3 in the coming weeks. The official editor for Fallout 3, called the G.E.C.K. (Garden of Eden Creation Kit), will be available for free download in December and will allow Games for Windows users to create and add their own content to the game. In addition, the first official downloadable content, Operation: Anchorage, will be available exclusively for the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft and Games for Windows in January, and more downloadable content coming in February and March. “We’ve always seen the original world of Fallout 3 as a foundation for even more content. Some created by us, and a lot more created by users,” said Todd Howard, game director for Fallout 3. “It’s fun to create your own character, but it can be equally fun to create your own adventures. We can’t wait to see what the community does with the G.E.C.K.” The release of the G.E.C.K. provides the community with tools that will allow players to expand the game any way they wish. Users can create, modify, and edit any data for use with Fallout 3, from building landscapes, towns, and locations to writing dialogue, creating characters, weapons, creatures, and more. Three downloadable content packs will be coming to Xbox 360 and Games for Windows Live starting in January that will add new quests, items, and content to Fallout 3. Operation: Anchorage: Enter a military simulation and fight in one of the greatest battles of the Fallout universe – the liberation of Anchorage, Alaska from its Chinese Communist invaders. An action-packed battle scheduled for release in January. The Pitt: Journey to the industrial raider town called The Pitt, located in the remains of Pittsburgh. Choose your side. Scheduled for release in February. Broken Steel: Join the ranks of the Brotherhood of Steel and rid the Capital Wasteland of the Enclave remnants once and for all. Continues the adventure past the main quest. Scheduled for release in March. Think Knights of the Nine for size and scope, not Horse Armour.
ksaplostra Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Τι να το κανεις το download content όταν το παιγνίδι αφού τελειώσεις το main quest τελειώνει και δεν συνεχίζει όπως το oblivion?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μην τελειώσεις το main quest. Ή θα κάνουν κανένα "μαγικό".
Balourdos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Τι να το κανεις το download content όταν το παιγνίδι αφού τελειώσεις το main quest τελειώνει και δεν συνεχίζει όπως το oblivion? Broken Steel: Join the ranks of the Brotherhood of Steel and rid the Capital Wasteland of the Enclave remnants once and for all. Continues the adventure past the main quest. Scheduled for release in March. Reason enough?
JOgar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδες το χα κατεβασει απο reloaded πριν κανα 20ημερο και κατι..και το παιχνιδι στο loading για την πρωτη(αρχη του game)πιστα κρασαρει επι τοπου...καμια λυση?πατσ και τετοια δεν εχω ασχολιθει πολυ αλλα δεν βρηκα κατι...τα φωτα σας...(το pc μου ειναι κομπλε εχει τα παντα πανω...εφτιαξα και το ffd audio τπτ...vista ultimate 64bit)
ksaplostra Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδες το χα κατεβασει απο reloaded πριν κανα 20ημερο και κατι..και το παιχνιδι στο loading για την πρωτη(αρχη του game)πιστα κρασαρει επι τοπου...καμια λυση?πατσ και τετοια δεν εχω ασχολιθει πολυ αλλα δεν βρηκα κατι...τα φωτα σας...(το pc μου ειναι κομπλε εχει τα παντα πανω...εφτιαξα και το ffd audio τπτ...vista ultimate 64bit) Πέραν του audio θέλει και το video codec να μπει στις εξαιρέσεις. Ορε για δες θάμα κι αντιθαμα που γίνετε στο κόσμο... Να θυσιάζεται κανεις για όλους τους υπολοιπους και σαν σαλπίσει ο κουμπαράς ευθύς ξαναγεννιέται!(για το dlc μιλάω σε συνάρτηση με τον ΑΝΣΚ του παιγνιδιού.)
username Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καθως περιπλανιομουν στο -πολυ επιβλητικο κατα τη γνωμη μου- τοπιο της Wasteland επεσα σε μια περιοχη τιγκα στη ραδιενεργεια, οπου ακομα και με max rad resistance 85% πεθαινω σε λιγα δευτερολεπτα. Ειναι καποια περιοχη που θα επισκεφτω αργοτερα στο main quest (ομολογω πως το χω ξεχασει και απλα εξερευνω) ή κατι αλλο? Καμια ιδεα? edit: η περιοχη ειναι ΒΔ του Little Lamplight (σορρυ που δεν εβαλα τον κερσορα ωστε να φαινεται).
Bspus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καθως περιπλανιομουν στο -πολυ επιβλητικο κατα τη γνωμη μου- τοπιο της Wasteland επεσα σε μια περιοχη τιγκα στη ραδιενεργεια, οπου ακομα και με max rad resistance 85% πεθαινω σε λιγα δευτερολεπτα. Ειναι καποια περιοχη που θα επισκεφτω αργοτερα στο main quest (ομολογω πως το χω ξεχασει και απλα εξερευνω) ή κατι αλλο? Καμια ιδεα? edit: η περιοχη ειναι ΒΔ του Little Lamplight (σορρυ που δεν εβαλα τον κερσορα ωστε να φαινεται). Ειναι το vault 87. Δεν μπορεις να πλησιασεις. Ο μονος τροπος να μπεις ειναι μεσω του lamplight και ειναι κομματι του main quest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα