Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
lvl 20 είναι το cap και δέν πάει πιο πάνω.Την power armor την παίρνεις στην τελευταία πίστα,στην ουσία όμως σου είναι άχρηστη γιατί:

1)Είσαι lvl 20,οπότε και ρουκέτες να βρέχει,χέστηκες...

2)Είσαι παρατηρητής,αφού "άλλοι" κάνουν την βρομοδουλειά.

Btw βρήκα τι θα ζητήσω απο τον Άι Βασίλη φέτος:devil:

να σου πω?

Εδώ ελλάδα πουλάνε πουθενά φιγούρες robotech η armored core?

Μη παραγγέλνω από hong kong αδίκως :D

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μερικές εντυπώσεις μια και έχω προχωρήσει λίγο το game. Νομίζω ότι το melee weapons είναι το πιο χρήσιμο skill στο game καθώς το ammo είναι δυσεύρετο και το να βγεί off κάποιο οπλο σου από το dmg είναι φοβερά εύκολο.

Και το θέμα των χρημάτων είναι αρκετά δύσκολο αν και με λίγο ψάξιμο βρήσκεις αντικείμενα που μπορείς να τα πουλήσεις σχετικά καλά.

Μετά στο VATS νομίζω ότι με μικρά όπλα δεν έχει καμία χρησιμότητα ενώ η καλύτερη λύση είναι να το χρησιμοποιείς με grenade.

Δημοσ.
Μερικές εντυπώσεις μια και έχω προχωρήσει λίγο το game. Νομίζω ότι το melee weapons είναι το πιο χρήσιμο skill στο game καθώς το ammo είναι δυσεύρετο και το να βγεί off κάποιο οπλο σου από το dmg είναι φοβερά εύκολο.

Και το θέμα των χρημάτων είναι αρκετά δύσκολο αν και με λίγο ψάξιμο βρήσκεις αντικείμενα που μπορείς να τα πουλήσεις σχετικά καλά.

Μετά στο VATS νομίζω ότι με μικρά όπλα δεν έχει καμία χρησιμότητα ενώ η καλύτερη λύση είναι να το χρησιμοποιείς με grenade.

Γλυτωνεις πολυ ammo στα μικρα οπλα με το vats, αν βεβαια εχεις και αρκετο skill. Εγω ειχα παντα πολυ ammo, τουλαχιστον στο normal οποτε δεν ασχοληθηκα με melee.

Grenade χωρις vats απλα δεν παιζει να πετυχεις τιποτα.

Πολλες φορες αμα βρεις οπλα σε χαλια κατασταση και τα επισκευασεις, η αξια του επισκευασμενου οπλου ειναι μεγαλυτερη απο των 2 χαλασμενων.

Αξιζει να εχεις πολυ καλο repair. Μαζευε ολα τα chinese pistols η αλλα αχρηστα οπλα και επισκευαζε τα πληρως πριν τα πουλησεις. Ειναι δυσαναλογα φθηνα χαλασμενα και δυσαναλογα ακριβα πληρως επισκευασμενα

Επισης το rock it launcher ειναι αξιοπρεπες οπλο και ουσιαστικα δεν ξοδευει πυρομαχικα

Δημοσ.

Τελικά έκανα μεγάλο λάθος που έλεγα ότι το vats είναι στην ουσία άχρηστο. Έπαιξα κάτι ώρες χτες και ανέβασα τα skill στα μικρά όπλα και πλέον μόνο με vats πολεμάω. Με ανεβασμένο skill τις περισσότερες φορές δλδ μια στις δύο θα ανατινάξεις το κεφάλι στα mob η θα τα ανατινάξεις ολόκληρα. Ετσι γλυτώνεις αρκετά πυρομαχικά.

Δημοσ.

το θέμα για μένα είναι ότι με εξαίρεση τους Super Mutant Brutes, που τους βαράς στα πόδια για να μην κάνουν charge, το παιχνίδι το βγάζεις άνετα με αυτό το σύστημα. Που καταντάει μονότονο!

Δημοσ.

Mπά εγώ θα το έλεγα αρκετά ενδιαφέρων και δίνω ένα στοιχείο turn based στο game. Θα πειραματιστώ λίγο με το vats χτυπώντας και άλλα σημεία να δώ αν δουλεύει και εκεί το critical hit.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορα που παw σε κάποιες περιοχές το παιγνίδι αυτομάτως crasharei...Γιατί?

Προσπαθώ να παw στην όαση και 1-2 κλικ πριν φτάσω το game crasharei.. γου του φου δηλαδή..

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις περάσει Patches να φανταστώ...

τότε bugs του game...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Δημοσ.

Ο Thresh έχει δίκιο... Χτύπα ένα patch, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη... Αλλιώς, μόνο το bug μπορώ να φανταστώ ως αιτία... Κάτι ανάλογο έκανε και σε μένα, με το που έβγαiνα απο το Volt, με πετούσε έξω... Με το patch όλα οκ.

Δημοσ.

και patch πέρασα..Απόσο έψαξα και είδα,φταίει το ffdshow,πρέπει να μπει το fall out στα exceptions...Oh well το έκανα και αυτό και το crash εκεί..Επιμένει..Μιλάμε για crash ανά 30sec..

Δημοσ.
και patch πέρασα..Απόσο έψαξα και είδα,φταίει το ffdshow,πρέπει να μπει το fall out στα exceptions...Oh well το έκανα και αυτό και το crash εκεί..Επιμένει..Μιλάμε για crash ανά 30sec..

Δεν αντιμετώπισα προβλήματα με crashes αλλά περνώντας το τελευταίο kazaa lite codec pack η εκκίνηση του παιχνιδιού γίνεται στιγμιαία (πριν αργούσε χαρακτηριστικά) ενώ έλυσε και το πρόβλημα ενός φίλου στο cod5 όπου δεν του ξεκίναγε το παιχνίδι. Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις

http://www.free-codecs.com/download/k_lite_Mega_Codec_Pack.htm

Επίσης κάνε και την αναβάθμιση του games for windows live που βγηκε πρόσφατα, πιθανώς να βοηθήσει

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4a7f4478-7a4e-4f89-a88c-319972839793&DisplayLang=en

Εγώ αισίως έχω συμπληρώσει 75 ώρες στο παιχνίδι και το απολαμβάνω ακόμα, χαλάλι τα 60 γιουρο για την collectors B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...