Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Όπως γράφω και πάνω, το unarmed δεν είναι άχρηστο. Τις περισσότερες φορές με γροθιές νικάω τους πάντες. Όχι πως δεν χρησιμοποιώ όπλα, αλλά την έχω δει λίγο Kenshiro.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Χρησιμοποιείς unarmed? lol! Εγώ μονο σε κάνα boss του πυροβολάω το όπλο και μετά η παίζει knife fight η μπουνίδια...όχι τίποτα απλά το κάνω λίγο πιο δραματικό μιας και τα boss είναι easy kills Πάντως σήμερα που καθάρισα του πάντες στο Paradise Falls γούσταρα...μέχρι και την νοσοκόμα...να μάθουν να μην κακοποιούν μικρά παιδάκια...αλήτες... Να και μια pic του player μου...το έκανα όσο γινόταν να μοιάζει με τον μπαμπά του...που περιπίπτοντος είναι ο Liam Nisson έτσι?
polonos1313 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Χρησιμοποιείς unarmed? lol! Εγώ μονο σε κάνα boss του πυροβολάω το όπλο και μετά η παίζει knife fight η μπουνίδια...όχι τίποτα απλά το κάνω λίγο πιο δραματικό μιας και τα boss είναι easy kills Πάντως σήμερα που καθάρισα του πάντες στο Paradise Falls γούσταρα...μέχρι και την νοσοκόμα...να μάθουν να μην κακοποιούν μικρά παιδάκια...αλήτες... Να και μια pic του player μου...το έκανα όσο γινόταν να μοιάζει με τον μπαμπά του...που περιπίπτοντος είναι ο Liam Nisson έτσι? TDi πώς κάνεις rotation για να δεις τον χαρακτήρα σου???? (Όπως στην photo) Επίσης το σκυλί μην μου πεις οτι είναι δικό σου και σε ακολουθεί????
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έχεις πατημένο το κουμπί που βάζει 3ο πρόσωπο (το F αν θυμάμαι καλά; ) και γυρνάς με το mouse.
akpe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Επίσης το σκυλί μην μου πεις οτι είναι δικό σου και σε ακολουθεί???? Good ol' Dogmeat
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Good ol' Dogmeat Πλάκα πλάκα πρέπει να τον βρω. Το μεσημέρι θα βάλω screenshot από τον δικό μου χαρακτήρα.
LuxJaja Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 αυτό ο κόπρος δεν είναι κοντά στο Minefield;;
Tenshi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 EXARXEIA_CITY, η απλή Tesla Armor με ένα Plasma Rifle είναι ή έχεις βρεί καμιά περίεργη customized έκδοσή;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 LoL...Πολωνός ο χαρακτήρας σου μοιάζει τρελα στον Moriarty...και επίσης βλέπω ότι χρησιμοποιείς console...cheateri Ο Dogmeat βρίσκετε στο Scrapyard Νότιο Ανατολικά του Minefield. Και να rotate την camera την κανεις όπως σε όλα τα games με το F πατημένο.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 EXARXEIA_CITY, η απλή Tesla Armor με ένα Plasma Rifle είναι ή έχεις βρεί καμιά περίεργη customized έκδοσή; οχι tesla armor ειναι με plasma rifle.
LuxJaja Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 του Πολωνού η καπαρντίνα του Σερίφη δεν είναι από την Megaton;; κανένα δεν βλέπω με Rangers Battle Armor. Θα βάλω μία φωτό μετά!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 του Πολωνού η καπαρντίνα του Σερίφη δεν είναι από την Megaton;; κανένα δεν βλέπω με Rangers Battle Armor. Θα βάλω μία φωτό μετά! Όχι είναι του Col. Autumn's και δεν μπορείς να την πάρεις. Μονο με console. Εγώ το δίκια μου την πείρα από ένα Vampire.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα