polonos1313 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 μολισ το τρεματισα me good karma σε 35 ωρες....παμε παλι απο την αρχη...!!!... Μόνο 35 ώρες είναι??? Το Oblivion αν δεν κάνω λάθος ήθελε 200+ για να τελειώσει
momotis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Το game αν το παιξεις και ασχοληθεις και με τις περιοχες που δεν εχουν να κανουν με το main quest,ξεπερνα κατα πολυ τις 35ωρες. Το τερματισα και με τα 2 φιναλε . Τωρα το συνεχιζω απο προηγουμενο σημειο(λιγο πριν την μαχη) για να καλυψω τα υπολοιπα side quests και περιοχες του χαρτη που απεμειναν, καθοτι στο τελος του game εισαι κατα μεγαλο ποσοστο θεατης στα γεγονοτα. Η δουλεια που εχει γινει σε μερικα απο τα side quests,ειναι το κατι αλλο! Τα σεναρια που προκυπτουν ειναι ακρως ενδιαφεροντα καθε φορα. Πραγματικα ενα απο τα καλυτερα του ειδους του,δε χορταινεις να το ψαχνεις.
SPSS07 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 το νεο patch ποτε κυκλοφορει? κανονικα σημερα δεν ειναι?
gk1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μόνο 35 ώρες είναι???Το Oblivion αν δεν κάνω λάθος ήθελε 200+ για να τελειώσει Δεν περίμενα να είναι τόσο μικρή η κύρια ιστορία, έφτασα μέχρι τον πρόεδρο και μου έδωσε «δεν το λέω…. Μην σας πω και το τέλος…» μετά είδα το ρομπότ και θυσιαστικά όπως ο πατέρας μ…. δίστιχος δεν είναι oblivion και όταν κάνεις όλοι την κύρια ιστορία τελώνη!!!! Τώρα ξεκινάω από την αρχή! -----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 11 : 29 : 45----- ωρε κάψιμο.... 8 χρόνια αναμονής δεν είναι λίγα!!! Άξιζαν όπος και η σπέσιαλ έκδοση….. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2008 από paredwse Spoiler tag added
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 USE THE SPOILER LUKE!!! FFS!!! μου φαίνεται ότι πρέπει να μπει στο quick reply εκτός από τα greeklish και η χρήση των spoilers tags...αλλιώς δεν νοιώθετε...
MiltoZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Η δουλεια που εχει γινει σε μερικα απο τα side quests,ειναι το κατι αλλο!Τα σεναρια που προκυπτουν ειναι ακρως ενδιαφεροντα καθε φορα. Πραγματικα ενα απο τα καλυτερα του ειδους του,δε χορταινεις να το ψαχνεις. Συμφωνώ, και να προσθέσω ότι παίρνεις καμιά φορά και ωραία δωράκια. Γενικά πιστεύω ότι χάνεις την ουσία αν σκέφτεσαι πως να το τελιώσεις και ασχολείσαι κυρίως με το main story σε αυτά τα παιχνίδια.
gk1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνώ, και να προσθέσω ότι παίρνεις καμιά φορά και ωραία δωράκια. Γενικά πιστεύω ότι χάνεις την ουσία αν σκέφτεσαι πως να το τελιώσεις και ασχολείσαι κυρίως με το main story σε αυτά τα παιχνίδια. γιαυτο εγς το εχω ξεκινισει απο την αρχη για δευτερη φορα!!!
chek2fire Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μόλις άρχισα το game αλλά έπαιξα πολύ λίγο δλδ ίσα ίσα που πρόλαβα να βγω έξω από το Vault. Εντυπώσεις αρκετά καλές στην απόδοση του κόσμου και έχω εμπιστοσύνη στην bethesda σίγουρα θα έχει φτιάξει ένα καλό rpg. Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν υπάρχουν συντομεύσεις για βασικές ενέργειες όπως το να ανοίξεις τον χάρτη η να δεις τα quest σου. Κάθε φορά πρέπει να ανοίξεις το PIP-BOY!!(τι ονομα ειναι αυτό...) Ερωτήσεις για να μην κάνω καμια μλκ στο σετάρισμα του χαρακτήρα Πρώτα τι προτείνετε? Να βάλω στα special? Καλύτερα meele η ranged? Kαλύτερα energy weapon, small η heavy και τέλος στα special καλύτερα να τα βάζω όλα σε ένα η πιο ισορροπημένο σετάρισμα?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Βάλε σίγουρα intelligence και agility 10. Από κει και πέρα βάλε αρκετά small arms μιας και είναι πιο δυνατά από energy και σίγουρα βάλε στο repair. Επίσης καλο είναι να έχεις ψιλό perception. Από κει και πέρα πρόσεχε τα perks σου. Φυσικά μπορείς και μετέπειτα να ανεβάσεις τα Special και επίσης υπάρχουν βιβλία που ανεβάζουν τα skills. Όλα εξαρτούνται από την χαρακτήρα θες να έχεις. Εγώ πεζό χωρίς armor και μονο με small arms, sniper και magnum και πάντα sneaking. Αν θες βάζο κάνα screen.
LuxJaja Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 αρκετά πιο δυνατά από energy;; my friend δεν έχεις δει την Plasma Rifle μάλλον γιαυτό ...
Bspus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 αρκετά πιο δυνατά από energy;; my friend δεν έχεις δει την Plasma Rifle μάλλον γιαυτό ... Στα "χαρτια" τα energy δε λενε πολλα. Το ποσο damage κανει ενα οπλο εξαρταται αμεσα απο το skill σου με αυτο. Ετσι αν εχεις χαμηλο στα energy ολα τα οπλα εχουν χαμηλο damage (και μεγαλη πιθανοτητα αστοχιας). Εγω εχω χαρακτηρα με παρομοιο skill και στις 3 κατηγοριες. Εχω το A321 Plasma rifle (πιο δυνατο απο το κανονικο) και το damage που λεει ειναι χειροτερο απο το combat shotgun και το chinese assault rifle. Στην πραξη ομως κανει πολυ μεγαλυτερη ζημια. Η κατι δεν εχω καταλαβει εγω στο πως λειτουργουν τα στατιστικα των οπλων η κατι παει στραβα με αυτα. To sniper επισης κανει πολλη μεγαλυτερη ζημια απο τα αλλα small guns παρολο που στα χαρτια φαινεται παρομοιων δυνατοτητων. Υποψιαζομαι οτι συγκεκριμενα οπλα σαν αυτα απλως κανουν ignore armor και γι' αυτο ειναι τοσο δυνατα. Αλλα δεν εχω δει να αναφερεται τιποτα τετοιο στο παιχνιδι. Το laser rifle ομως οντως δε λεει πολλα, ενω το gatling laser (laser minigun) θεωρειται big gun.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Όταν ρίχνεις (stun για λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς το perk που παίρνεις πιο μετά) με 3-4 γροθιές SM Behemoth...τι να μου πείτε. Δεν είναι kill, αλλά νιώθω δυνατός. Ή μήπως χτυπάει χαμηλά και δεν το καταλαβαίνω;
Bspus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μόλις άρχισα το game αλλά έπαιξα πολύ λίγο δλδ ίσα ίσα που πρόλαβα να βγω έξω από το Vault. Εντυπώσεις αρκετά καλές στην απόδοση του κόσμου και έχω εμπιστοσύνη στην bethesda σίγουρα θα έχει φτιάξει ένα καλό rpg. Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν υπάρχουν συντομεύσεις για βασικές ενέργειες όπως το να ανοίξεις τον χάρτη η να δεις τα quest σου. Κάθε φορά πρέπει να ανοίξεις το PIP-BOY!!(τι ονομα ειναι αυτό...) Ερωτήσεις για να μην κάνω καμια μλκ στο σετάρισμα του χαρακτήρα Πρώτα τι προτείνετε? Να βάλω στα special? Καλύτερα meele η ranged? Kαλύτερα energy weapon, small η heavy και τέλος στα special καλύτερα να τα βάζω όλα σε ένα η πιο ισορροπημένο σετάρισμα? Υπαρχει μεγιστο level 20 οποτε το perk που σου δινει 10% extra experience ειναι αχρηστο γιατι θα φτασεις πολυ γρηγορα στο max (εκτος αν παιξεις μονο το main quest). Το ιδιο αχρηστο ειναι και το "here and now" γιατι ουσιαστικα χανεις ενα perk. Προτεινω το educated απο τη στιγμη που στο ανοιξει (+3 skill/level). Επειδη υπαρχουν παρα πολλα βιβλια (πανω απο 300 συνολικα αν και μαλλον δεν θα τα βρεις ολα) και ολα σου δινουν παντα +1 skill, το perk που σου δινει +2 skill ανα βιβλιο αξιζει Melee και ranged δεν ανεβαζω καθολου. Δεν υπαρχει σοβαρος λογος να κανεις οικονομια στα πυρομαχικα εκτος αν παιζεις στο hard. Μεταξυ των 2 ομως melee γιατι υπαρχει τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες οπλο (ενα φλεγομενο σπαθι). Σε αντιθεση με το fallout 2 οπου το unarmed επαιζε ρολο για quests και ηταν και πολυ δυνατο απο μονο του, εδω ειναι παντελως αχρηστο. Απο κει και περα πολλα perks απλως ανεβαζουν skills οποτε βαζεις αναλογα με το τι σου λειπει. Skills σαν το lockpick και science εχουν νοημα σε συγκεκριμενους αριθμους (πχ 50=average 75=hard 100=very hard) οπου γινονται τα checks οταν πας να κανεις hack η να ανοιξεις κλειδαριες. Παντως τελικα βρηκα οτι περισσοτερο χρησιμα ειναι τα special τα οποια ανεβαζουν και skills εκτος των αλλων. Το luck για παραδειγμα σου δινει εκτος απο παραπανω critical και +1 σε ολα τα skills και αξιζει να το τερματισεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα