polonos1313 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Κατέβασα αυτό το patchaki "Fallout3_v1.0.0.15_English_US" και όταν το τρέχω μου βγάζει αυτό το μήνυμα "Old file not found.However a file of the same name was found.No update done since file contents don't match" Τι πρέπει να κάνω ???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Να βάλεις το original exe του και μετά να patch-άρεις.
FarCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Να βάλεις το original exe του και μετά να patch-άρεις. και μετά πως θα παίξει?
FarCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Με νεο crack που θα παιζει με το patch να τα λέμε αυτά μην τυχόν κάνει πάλι post και ρωτάει.... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2008 από FarCry
xvagos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Κατέβασα αυτό το patchaki "Fallout3_v1.0.0.15_English_US"και όταν το τρέχω μου βγάζει αυτό το μήνυμα "Old file not found.However a file of the same name was found.No update done since file contents don't match" Τι πρέπει να κάνω ??? Δεν χρειάζεται να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ!!! Το patch έχει γίνει. Για του λόγου το αληθές πήγαινε Setting -> Display και κοίτα κάτω αριστερά την έκδοση. Αν έπειτα φορτώσεις το game και δεν σου βγάζει τα save σου, κάνε χειροκίνητη αντιγραφή από το φάκελο My Documents\Mygame\Fallout3\Player1 στο My Documents\Mygame\Fallout3 ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων...
gk1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 μολισ το τρεματισα me good karma σε 35 ωρες.... παμε παλι απο την αρχη...!!!...
chek2fire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 μολισ το τρεματισα me good karma σε 35 ωρες....παμε παλι απο την αρχη...!!!... ωρε κάψιμο....
nske Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Έχω κάτσει κι εγώ 24ωρο αρκετές φορές (30+ μόνο μια φορά που έπρεπε να δώσω εξετάσεις και πήγα απευθείας -από τις χειρότερες εμπειρίες). Αλλά η πλάκα είναι μετά, το επόμενο 24ωρο, όταν ξυπνάς και δεν ξέρεις αν είναι μέρα/νύκτα, ποια ημερομηνία, και αν ονειρεύεσαι!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι εννοούσε πως έκατσε τόσες ώρες non-stop...ελπίζω.
chek2fire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έχω κάτσει 24άρο σε δουλειά.. Εκεί να δεις πλάκα και κάψιμο
cult8 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 και υπαρχουν και αρκετοι που καθονται 35ωρα στη δουλεια.(βλ γιατροι σε εφημερια)
FarCry Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 και υπαρχουν και αρκετοι που καθονται 35ωρα στη δουλεια.(βλ γιατροι σε εφημερια) αυτοί δεν κάθονται....κάνουν μαραθώνιο από το τρέξιμο (δε ξέρω αν έχεις πάει σε εφημερεύον νοσοκομείο εξωτερικά ιατρεία...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα