Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όταν το είχα γράψει είχε πάρα πολλά crashes, τώρα με το final fix που έβγαλε όλα ok.

Ευχαριστώ. Τώρα το κάνω εγκατάσταση σε ένα partition με Windows.

-----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 12 : 24 : 22-----

......και ακόμη κάνω εγκατάσταση......

-----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 12 : 40 : 43-----

-----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 12 : 24 : 22-----

......και ακόμη κάνω εγκατάσταση......

Επιτέλους τέλος!!! Χρυσός ο Skullptura αλλά τέτοιο χάσιμο σε resources για να αποσυμπιέσω και να fixάρω ένα πρόγραμμα δεν έχω ξανακάνει...

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά δώστε μια χείρα βοηθείας και εδώ στον άπειρο :-D... Πήρα το game, αλλά crasharei όταν πάω να βγω από το Vault 101.. Μου έδωσε ένα φιλαράκι ένα fix το οποίο λέει Fallout 3 Final Fix Scullptura, κάνω αυτά που πρεπει να κάνω (copy paste στον folder του παιχνιδιού κλπ.), "fixarei" και καλά το game, το οποιό διαρκεί κανένα 40λεπτο(έλεος:eek: ), αλλά και πάλι δεν ΠΑΙΖΕΙ! :shock::shock::shock: Τι να κάνω;; Το ξύλωσα από τα νέυρα μου το game...

Δημοσ.
Ρε παιδιά δώστε μια χείρα βοηθείας και εδώ στον άπειρο :-D... Πήρα το game, αλλά crasharei όταν πάω να βγω από το Vault 101.. Μου έδωσε ένα φιλαράκι ένα fix το οποίο λέει Fallout 3 Final Fix Scullptura, κάνω αυτά που πρεπει να κάνω (copy paste στον folder του παιχνιδιού κλπ.), "fixarei" και καλά το game, το οποιό διαρκεί κανένα 40λεπτο(έλεος:eek: ), αλλά και πάλι δεν ΠΑΙΖΕΙ! :shock::shock::shock: Τι να κάνω;; Το ξύλωσα από τα νέυρα μου το game...

Ένα-ένα από την αρχή. Το παιχνίδι που έχεις είναι έκδοση Skullptura; Αν ναι, είχες βάλει τα fixάκια 1 και 2 που κυκλοφορούσαν; Αν όντως τα είχες βάλει, τότε πρέπει να κάνεις όλη την διαδικασία από την αρχή, αφού το Final Fix δουλεύει μόνο σε καθαρό install.

40 λεπτά μόνο; Τι υπολογιστή έχεις; Σε εμένα έκανε 3 ώρες! (βέβαια έκανα και άλλες δουλειές με το PC)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ένα-ένα από την αρχή. Το παιχνίδι που έχεις είναι έκδοση Skullptura; Αν ναι, είχες βάλει τα fixάκια 1 και 2 που κυκλοφορούσαν; Αν όντως τα είχες βάλει, τότε πρέπει να κάνεις όλη την διαδικασία από την αρχή, αφού το Final Fix δουλεύει μόνο σε καθαρό install.

40 λεπτά μόνο; Τι υπολογιστή έχεις; Σε εμένα έκανε 3 ώρες! (βέβαια έκανα και άλλες δουλειές με το PC)...

Βασικά φίλε μου τι να σου πω δεν ξέρω... έχουμε εδώ στην γειτονιά έναν που πουλάει παιχνίδια για κονσόλες κυρίως, και τον ρώτησα εάν το είχε, γιατί το είχα βάλει μεν να κατεβαίνει, αλλά έπρεπε να περιμένω καμμιά μέρα... Και αφου τον ήξερα κιόλας, με έκανε και σκόντο.. τώρα πια έκδοση είναι κλπ δεν το ξέρω... Πάντως μέσα στο DVD δεν βρήκα κάτι το οποίο να γράφει skullptura... Άρα τώρα με το που θα κάνω install το game, θα τρέξω κατευθείαν το fix; Χώρις να έχω κάνει το..:Xcrack:X;

Επεξ/σία από N.I.C
Δημοσ.
Βασικά φίλε μου τι να σου πω δεν ξέρω... έχουμε εδώ στην γειτονιά έναν που πουλάει παιχνίδια για κονσόλες κυρίως, και τον ρώτησα εάν το είχε, γιατί το είχα βάλει μεν να κατεβαίνει, αλλά έπρεπε να περιμένω καμμιά μέρα... Και αφου τον ήξερα κιόλας, με έκανε και σκόντο.. τώρα πια έκδοση είναι κλπ δεν το ξέρω... Πάντως μέσα στο DVD δεν βρήκα κάτι το οποίο να γράφει skullptura... Άρα τώρα με το που θα κάνω install το game, θα τρέξω κατευθείαν το fix; Χώρις να έχω κάνει το..:Xcrack:X;

Αφού λες για crack και τα ρέστα δεν έχεις rip του Skullptura στα σίγουρα! Μάλλον reloaded πρέπει να είναι... Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Νομίζω καλύτερα να κατέβαζες μόνος σου την Skullptura + Final Fix γιατί αξίζει. Στο demonoid ανεβαίνει αυτή τη στιγμή μια έκδοση που έχει έτοιμο και το fixάκι! Απλώς unrar και enjoy! Αλλά δεν ξέρω πότε θα έχει αρκετούς seeds.

Δημοσ.
Αφού λες για crack και τα ρέστα δεν έχεις rip του Skullptura στα σίγουρα! Μάλλον reloaded πρέπει να είναι... Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Νομίζω καλύτερα να κατέβαζες μόνος σου την Skullptura + Final Fix γιατί αξίζει. Στο demonoid ανεβαίνει αυτή τη στιγμή μια έκδοση που έχει έτοιμο και το fixάκι! Απλώς unrar και enjoy! Αλλά δεν ξέρω πότε θα έχει αρκετούς seeds.

Δηλαδή λες ότι με την έκδοση αυτήν δεν θα κάνει τίποτα; Δεν θα παίξει καθόλου; :fear:

• Super Moderators
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε ένα μικρό patch (6,59 mb) για το Fallout 3. Υπάρχει Αμερικανική, Αγγλική και Γερμανική έκδοση.

Δεν ξέρω αν έχει καμία επίδραση στις εκδόσεις των θείων που συζητάτε.

Το βρήκα στο Fileshack, είμαι σίγουρος ότι ήδη υπάρχει και αλλού. Το link είναι για την Αγγλική (UK) έκδοση.

Δημοσ.

Ναι το κατέβασα και παρόλο που μου πέταξε ένα file problem η αναβάθμιση έγινε και -χτύπα ξύλο- όλα καλά μέχρι τώρα. Για να δούμε.

Δημοσ.
Κυκλοφόρησε ένα μικρό patch (6,59 mb) για το Fallout 3. Υπάρχει Αμερικανική, Αγγλική και Γερμανική έκδοση.

Δεν ξέρω αν έχει καμία επίδραση στις εκδόσεις των θείων που συζητάτε.

Το βρήκα στο Fileshack, είμαι σίγουρος ότι ήδη υπάρχει και αλλού. Το link είναι για την Αγγλική (UK) έκδοση.

Ευχαριστώ φίλε μου, θα το βάλω σε λίγο και θα δούμε.

Δημοσ.
Έπαιξα και γω με την σειρά μου το παιχνιδάκι και απογοητεύτηκα.

Περισσότερο θυμίζει oblivion παρά fallout. Οι NPCs έχουν αέρα ευγενή σε έναν κόσμο που δεν έχει για 200 χρόνια σωστή μόρφωση!! Μιλάνε σαν να είναι λόρδοι και ιππότες από τον κόσμο του oblivion. Το inventory σαν του oblivion, ο χάρτης το ίδιο, το ίδιο και τα menus γενικά. Το feeling του 1950 δεν το έπιασαν ούτε μια στιγμή, περισσότερο με μια άθλια απομίμηση του mad max μοιάζει.

Ατμόσφαιρα 0. Για παράδειγμα, βγαίνεις από το vault και πηγαίνεις στο σχολείο. Μπαίνεις μέσα και αντικρίζεις πτώματα παντού κρεμασμένα διαμελισμένα κτλ κτλ. Ανεβαίνεις στον πάνω όροφο το ίδιο θέαμα, στρίβεις δεξιά το ίδιο, αριστερά πάλι. Δλδ έχουν τρομερή έμπνευση οι σχεδιαστές του. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλήμα σαπίλας με τεχνάσματα που ούτε 12χρονο δεν εντυπωσιάζουν.

Αν το κοιτάξουμε και σαν FPS εκεί και αν είναι απογοήτευση. Τα όπλα έχουν αίσθηση νεροπίστολου.

Για τα γραφικά πέρα από το ότι είναι τεχνολογικά πίσω είναι και σαν design ακόμη πιο πίσω.

Μπορεί το παιχνιδάκι να είναι καλό σαν σύνολο αλλά fallout 3 δεν είναι. Καλύτερα να το ονόμαζαν "Oblivion: 1000 years ahead"

Αφού σε χαλάει η ατμόσφαιρα και τα γραφικά, τα όλπα έχουν αίσθηση νεροπίστολου και αφού δεν είναι fallout 3, βάλε να παίξεις καλύτερα το fallout 2. Oh Wait...

Δημοσ.

Ρε παιδιά,μπαίνω,παίζω κάνα μισάωρο και μετά μένει κάγκελο.

Πέρασα το fix που είπατε αλλα ξανά μου κάνει τα ίδια..

Βεβαια το fix που αναφέρατε το πέρασα πάνω σε realoaded έκδοση,μπας και φταίει αυτό?

Το patch διορθώνει τίποτα?

Παρεπιπτόντως ότι προχθές ξεκίνησε να μου κάνει αυτά τα παιγνιδάκια..Πιο πριν έπαιζα normal.

Δημοσ.

Το patch λειτούργησε σε μένα μια χαρά. Όλα παίζουν εντάξει τώρα... Δεν έβαλα καθόλου το fix, κατευθείαν το patch, και είμαι οκ.

Δημοσ.

εγώ να κάνω μία χαζή ερώτηση; quicksave υπάρχει;; γιατί βαριέμαι να κάνω συνέχεια save.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...