polonos1313 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μετά από 2-3 ώρες παιχνιδιού κρασάρει και με πετάει στο desktop. Τι παίζει; Εμένα ξαφνικά από την στιγμη που έφτασα στην Megaton το παιχνίδι συνέχεια κρασάρει στο 5λεπτο.... Οσοι έχετε το παιχνίδι από τον θείο και δεν σας κρασάρει το τρέχετε με "fixed" falloutLauncher.exe ή με image????
godlike Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μακραν η πιο ακυρη αποψη γιαυτο το παιχνιδι που εχει γραφτει μεχρι τωρα. Θα μας έκανες την χάρη να το δικαιολογήσεις, όπως έκανα και γώ, αντί να troll-άρεις;
Bspus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Έπαιξα και γω με την σειρά μου το παιχνιδάκι και απογοητεύτηκα. Περισσότερο θυμίζει oblivion παρά fallout. Οι NPCs έχουν αέρα ευγενή σε έναν κόσμο που δεν έχει για 200 χρόνια σωστή μόρφωση!! Μιλάνε σαν να είναι λόρδοι και ιππότες από τον κόσμο του oblivion. Το inventory σαν του oblivion, ο χάρτης το ίδιο, το ίδιο και τα menus γενικά. Το feeling του 1950 δεν το έπιασαν ούτε μια στιγμή, περισσότερο με μια άθλια απομίμηση του mad max μοιάζει. Ατμόσφαιρα 0. Για παράδειγμα, βγαίνεις από το vault και πηγαίνεις στο σχολείο. Μπαίνεις μέσα και αντικρίζεις πτώματα παντού κρεμασμένα διαμελισμένα κτλ κτλ. Ανεβαίνεις στον πάνω όροφο το ίδιο θέαμα, στρίβεις δεξιά το ίδιο, αριστερά πάλι. Δλδ έχουν τρομερή έμπνευση οι σχεδιαστές του. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλήμα σαπίλας με τεχνάσματα που ούτε 12χρονο δεν εντυπωσιάζουν. Αν το κοιτάξουμε και σαν FPS εκεί και αν είναι απογοήτευση. Τα όπλα έχουν αίσθηση νεροπίστολου. Για τα γραφικά πέρα από το ότι είναι τεχνολογικά πίσω είναι και σαν design ακόμη πιο πίσω. Μπορεί το παιχνιδάκι να είναι καλό σαν σύνολο αλλά fallout 3 δεν είναι. Καλύτερα να το ονόμαζαν "Oblivion: 1000 years ahead" Ενταξει θυμιζει oblivion ο χειρισμος, αυτο ηταν λιγο πολυ δεδομενο. Αλλα το να λες για το πως μιλανε κλπ ειναι υπερβολικο. Δηλαδη ποσο ρεαλισμο ηθελες? Στο μεσαιωνα οι ανθρωποι ειχαν μορφωση ή μονο λορδους συναντας στα μεσαιωνικα RPG? Στο κατω κατω, ρεαλιστικα, 200 χρονια μετα υπαρχουν ακομα ηλεκτρονικες συσκευες και τερματικα που λειτουργουν? Τα συσκευασμενα προπολεμικα φαγητα τρωγονται? Σπασμενα μελη γιατρευονται με λιγες ωρες υπνου? Ρεαλισμος ναι αλλα οχι σε σημειο που να βλαπτει το παιχνιδι. Για την ατμοσφαιρα επισης θα διαφωνησω. Για μενα ηταν ευχαριστη εκπληξη οτι καταφεραν να τη διατηρησουν. Ειδικα το ραδιοφωνο δειχνει σημασια στη λεπτομερεια με τις εκπομπες του που περιλαμβανουν νεα (αναλογα και με τις δικες σου ενεργειες στο παιχνιδι), μεχρι και... επεισοδια απο ραδιοφωνικη σαπουνοπερα! Φυσικα υπαρχουν ατελειες. Καποια πραγματα ειδικα στους διαλογους επρεπε να προσεχτουν περισσοτερο και φανερωνουν αβλεψια αλλα δεν μειωνουν πολυ απο το παιχνιδι. Δεν ειναι FPS. Δεν μπορω να φανταστω γιατι καποιος θα ηθελε να το παιξει σαν FPS.
Erwdios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δεν ειναι FPS. Δεν μπορω να φανταστω γιατι καποιος θα ηθελε να το παιξει σαν FPS. Εγώ πάντως, όντας λίγο άσχετος και απέχοντας αρκετό καιρό από το gaming, λόγω έλλειψης ικανού PC, στα preview που το είδα, νόμιζα ότι είναι fps. Επίσης έχοντας παίξει αρκετά παλαιότερα το oblivion: elder scrolls, χρησιμοποιούσα την κάμερα τρίτου προσώπου και δεν μπορούσα να καταλάβω που βλέπετε τις ομοιότητες με το oblivion.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Από το λίγο που έχω ασχοληθεί με το παιχνίδι ως τώρα, μπορώ να πω ότι είναι πολύ ανώτερο από αυτό που έδειχναν τα demos. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι άριστο, αλλά έχει ενδιαφέρον, αρκετές επιλογές και -τουλάχιστον στην αρχή που είμαι εγώ- έχει αρκετά καλό κλίμα. Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι ο μικρός χάρτης, μου φαίνεται πολύ μπερδεμένος, και το ότι κάποιοι αντίπαλοι δε χρησιμοποιούν σωστά τα όπλα τους -βασικά τις χειροβομβίδες. Οπωσδήποτε, έχοντας παίξει μέχρι εξαντλήσεως τα παλιά fallout, το 3 είναι πολύ διαφορετικό, σε αίσθηση και εκτέλεση, πάντως δεν είναι και η ασυγχώρητη πατάτα που προέβλεπαν κάποιοι. Ελπίζω πως η συνέχεια θα με δικαιώσει...
Bspus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως, όντας λίγο άσχετος και απέχοντας αρκετό καιρό από το gaming, λόγω έλλειψης ικανού PC, στα preview που το είδα, νόμιζα ότι είναι fps. Επίσης έχοντας παίξει αρκετά παλαιότερα το oblivion: elder scrolls, χρησιμοποιούσα την κάμερα τρίτου προσώπου και δεν μπορούσα να καταλάβω που βλέπετε τις ομοιότητες με το oblivion. Ναι απο τις φωτογραφιες και τα video δεν το καταλαβαινεις. Αμα το παιξεις θα δεις οτι δεν ειναι. Επισης εχει και αυτο 3ου προσωπου καμερα. Στους εξωτερικους χωρους βολευει περισσοτερο μερικες φορες.
Tenshi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως, όντας λίγο άσχετος και απέχοντας αρκετό καιρό από το gaming, λόγω έλλειψης ικανού PC, στα preview που το είδα, νόμιζα ότι είναι fps. Επίσης έχοντας παίξει αρκετά παλαιότερα το oblivion: elder scrolls, χρησιμοποιούσα την κάμερα τρίτου προσώπου και δεν μπορούσα να καταλάβω που βλέπετε τις ομοιότητες με το oblivion. Υπάρχει ακόμα (middle mouse button). Και εγω στην αρχή δέν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται γύρω μου.Λίγο η έναρξη του παιχνιδιού με το training,το pipboy,οι χώροι του Vault 101,το V.A.T.S και το HUD δέν προδίδουν αμέσως το παιχνίδι.Μόνο όταν βγήκα στην Wasteland και είδα τον χάρτη, τις πόλεις και το fast-travel,άρχισαν να χτυπάνε καμπανάκια.Dejavu αναφώνησα! Δέν είναι άσχημο σαν παιχνίδι,απλά περίμενα κάτι παραπάνω και αυτό γιατί κουβαλάει βαρύ όνομα στην πλάτη του. Πιο πολύ με ενόχλησε το γεγονός οτι θα μπορούσαμε κάλλιστα να το δούμε να κυκλοφορεί πρίν 2 χρόνια,αφού μοιάζει με ένα total conversion του Oblivion που έχει γίνει απο modders. Fatman ftw...πω πω τι οπλάρα είναι αυτή!
@byZo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Τις χειροβομβίδες τις χρησιμοποιούν στα ανώτερα επίπεδα αλλά όχι πολύ, τουλάχιστον στο level 12 που είμαι εγώ. Η χρήση του V.A.T.S. κάνει το παιχνίδι πολύ διαφορετικό απο το Oblivion. Ο κόσμος που έχουν φτιάξει οι προγραμματιστές είναι φανταστικός και πολύ ενδιαφέρον. Επίσης πιστέυω ότι αν το παιχνίδι ήταν στο στιλ των παλιών Fallout δεν θα το έπαιζε κανένας σήμερα. Γνώμη μου βέβαια αλλά αυτό το στίλ έχει πεθάνει εδώ και καιρό. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που έχω στα χέρια μου ένα τέτοιο παιχνίδι. Απο τότε που το πήρα δεν παίζω τίποτα άλλο και δεν μου φτάνει και η ώρα. Ή δεν ξέρω απο παιχνίδια (παίζω απο το 80) ή είναι καλό παιχνίδι!
xvagos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνίδι είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό. Δείτε τα 10αρια και 9αρια που έχει μαζέψει. Μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει το στυλ του, αλλά αντικειμενικά μιλώντας, είναι άριστο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά ένα Fallout 3!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Χμμμ, εγώ θα μπορούσα να φανταστώ ένα fallout με τη μηχανή του 7.62, ας πούμε, αλλά δε νομίζω πως στις κονσόλες θα τα πήγαινε καλά. Εξάλλου η Bethesda έχει ένα στυλ το οποίο ακολουθεί και εξελίσσει χρόνια, οπότε από τη στιγμή που πήρε τα δικαιώματα ήταν περίπου δεδομένη η μορφή που θα έπαιρνε το βιβλίο. Πάντως, στη δυσκολία "normal" μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα πυρομαχικά, όπως είχα αρχικά στα παλιά fallout. Ίσως να οφείλεται στο επίπεδο. Στα θετικά ότι, στην αρχή έστω, το VATS δεν είναι παντοδύναμο όπως φαινόταν από τον "ενισχυμένο" χαρακτήρα των demos (τα οποία, τελικά, ζημιά έκαναν στο παιχνίδι, νομίζω).
ksaplostra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει,καλο χρυσό μαλαματένιο...Αν και ψιλό βαρετό. Ένα πράμα δε κατάλαβα..200 χρονια μετά την καταστροφή γιατί εξακολουθούν να είναι τα πάντα γκρι?Ακόμα και στο chernobil υπάρχει πράσινο κι ας ήταν χειρότερα κι από πυρηνικό πόλεμο... Δηλαδή ήμαρτον εκτος του ότι σε πιάνει κατάθλιψη(ίσος επίτηδες είναι έτσι) κινδυνεύεις κι από επιληπτικό επεισόδιο.. Κακά τα ψέματα Oblivion with guns είναι ως προ είπαν ορισμένοι. Μου άρεσαν τα κομματάκια που παίζουν στους σταθμούς τολμώ να πω
@byZo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Στο hard που παίζω έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα με τα πυρομαχικά. Και με τα λεφτά και γενικα όλα είναι δυσκολούτσικα. Αλλα είναι πιο κοντά στην πραγματικότιτα έτσι.
Bspus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Εγω τελικα περναω περισσοτερο χρονο τακτοποιωντας τη συλλογη απο οπλα και γενικως αντικειμενα που εχω μαζεψει παρα παιζοντας ! Τα εχω ολα μαζεμενα στο Ranger's Hideout που εχει πολλα lockers και κουτια. Μαλλον επρεπε να το αρχισω και εγω στο hard. Δεν ειναι ευκολες οι μαχες στο normal αλλα υπαρχουν αφθονα πυρομαχικα και stimpacks. Ισως στο hard να εχουν νοημα και τα perks που σου δινουν περισσοτερα πυρομαχικα και λεφτα. Το Power Armor αξιζει? Πολυ μουφα μου φαινεται. Σου δινει strength αλλα αφαιρει agility, σου δινει και λιγο rad resistance αλλα το damage resistance ειναι κατωτερο απο το Ranger's Battle armor (το οποιο σου ανεβαζει και Action Points, luck & Sm. Guns) Παρεπιπτοντως, με το ~ μπορεις να δωσεις εντολες κονσολας και μεσω αυτης να δωσεις αντικειμενα στο χαρακτηρα σου. Δεν το προτεινω σε κανεναν (γενικως πιστευω οτι το Cheating αφαιρει απο τη διασκεδαση οποιουδηποτε παιχνιδιου) αλλα αν καποιος χρειαζεται οπωσδηποτε κατι και απλως δεν μπορει να το βρει, η εχει τελειωσει το παιχνιδι και θελει να δει καποια αντικειμενα που δε βρηκε ποτε, μπορει να το βρει χρησιμο.
timekeeper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μακριά από την έκδοση του skullptura, το fix δεν κάνει τίποτα και το παιχνίδι συνεχίζει να crashάρει στο επίμαχο σημείο Μιλάς για τα fix 1 και 2 ή για το fix αποκλειστικά για την έκδοση του θείου skullptura;
chill Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Όταν το είχα γράψει είχε πάρα πολλά crashes, τώρα με το final fix που έβγαλε όλα ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα