Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ανατιναξε κανεις την megatron ; :P

Ω ναί,χωρίς δεύτερη σκέψη...ακούς εκεί 300caps για info σχετικά με τον πατέρα μου.Burn in hell ρε!

:devil:Αισθάνεσαι τύψεις;;;:devil:

Δημοσ.

και εγώ την τίναξα στον αέρα για τον ίδιο λόγο . Ε όχι και να πληρώσω για πληροφορίες!!! Ασε που το παζουν και δύσκολοι. Η μόνη μαλακία είναι οτι την στιγμή που έσκαγε σκέφτηκα οτι είχα παρει πολλλά side quests που μάλλον τώρα δεν θα μπορέσω να ολοκληρώσω.... χεχε

Δημοσ.

Τι έγινε με το fallout? Εχει εξαντληθεί σε όλα τα καταστήματα. Ούτε πλαίσιο ούτε παπασωτηρίου το έχουν... Από τι έβλεπα σήμερα πουλάει σαν τρελό και ήδη έχει ξεπεράσει όσες πωλήσεις είχαν κάνει όλα τα προηγούμενα της σειράς μαζί. Δείτε εδώ

http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=4765

• Thanks 1
Δημοσ.
Έπαιξα και γω με την σειρά μου το παιχνιδάκι και απογοητεύτηκα.

Περισσότερο θυμίζει oblivion παρά fallout. Οι NPCs έχουν αέρα ευγενή σε έναν κόσμο που δεν έχει για 200 χρόνια σωστή μόρφωση!! Μιλάνε σαν να είναι λόρδοι και ιππότες από τον κόσμο του oblivion. Το inventory σαν του oblivion, ο χάρτης το ίδιο, το ίδιο και τα menus γενικά. Το feeling του 1950 δεν το έπιασαν ούτε μια στιγμή, περισσότερο με μια άθλια απομίμηση του mad max μοιάζει.

Ατμόσφαιρα 0. Για παράδειγμα, βγαίνεις από το vault και πηγαίνεις στο σχολείο. Μπαίνεις μέσα και αντικρίζεις πτώματα παντού κρεμασμένα διαμελισμένα κτλ κτλ. Ανεβαίνεις στον πάνω όροφο το ίδιο θέαμα, στρίβεις δεξιά το ίδιο, αριστερά πάλι. Δλδ έχουν τρομερή έμπνευση οι σχεδιαστές του. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλήμα σαπίλας με τεχνάσματα που ούτε 12χρονο δεν εντυπωσιάζουν.

Αν το κοιτάξουμε και σαν FPS εκεί και αν είναι απογοήτευση. Τα όπλα έχουν αίσθηση νεροπίστολου.

Για τα γραφικά πέρα από το ότι είναι τεχνολογικά πίσω είναι και σαν design ακόμη πιο πίσω.

Μπορεί το παιχνιδάκι να είναι καλό σαν σύνολο αλλά fallout 3 δεν είναι. Καλύτερα να το ονόμαζαν "Oblivion: 1000 years ahead"

Παντως μεχρι τωρα υπαρχουν 16 κριτικες απο τα μεγαλυτερα sites και εχει 9.3 μεσο ορο το fallout. Το ign του δινει 9.6 και το gamespot που ειναι το πιο αυστηρο 9. Δεν εχω παιξει το παιχνιδι,αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο μουφα οσο υποστηριζεις.

Δημοσ.
Παντως μεχρι τωρα υπαρχουν 16 κριτικες απο τα μεγαλυτερα sites και εχει 9.3 μεσο ορο το fallout. Το ign του δινει 9.6 και το gamespot που ειναι το πιο αυστηρο 9. Δεν εχω παιξει το παιχνιδι,αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο μουφα οσο υποστηριζεις.

Δεν μου λένε κάτι οι κριτικές και στην τελική δεν πρέπει να τους δίνει κανείς σημασία. Για παράδειγμα το Gears of War 2 που ούτε βάθος έχει ούτε καμία διαφορά από το προηγούμενο έχει στο metacritics 9.5 και από τους χρήστες έχει θαφτεί με 3.4.

Το Fallout 3 μπορεί να είναι καλό παιχνιδάκι σε γενικές γραμμές αλλά το θρυλικό όνομα του Fallout δεν αξίζει να το κουβαλάει.

Δημοσ.
Το Fallout 3 μπορεί να είναι καλό παιχνιδάκι σε γενικές γραμμές αλλά το θρυλικό όνομα του Fallout δεν αξίζει να το κουβαλάει.

++

/signed

Δημοσ.
Για παράδειγμα το Gears of War 2 που ούτε βάθος έχει ούτε καμία διαφορά από το προηγούμενο έχει στο metacritics 9.5 και από τους χρήστες έχει θαφτεί με 3.4.

ένα άλλο καλο παράδειγμα είναι το spore...:P

άσε το κράξιμο που έφαγα από τον knight επειδή του είπα ότι είναι φοβερό και ότι εκθειάζεται από τα reviews....:-(:-(:-(

Δημοσ.

Παιδια εμενα μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα του, μονο η graphics engine του τα χαλαει λιγο σε μερικα σημεια αλλα κατα τ'αλλα μου αρεσε... Τελικα γουστα ειναι αυτα. Ποτε δεν θα βγει παιχνιδι που να ικανοποιει τους παντες!!!

Δημοσ.

Ρε παίδες, εμένα κολλάει συνέχεια και πρέπει να το κλείσω από το task manager.

Η πλάκα είναι ότι κολλάει σε διαφορετικά σημεία (μόλις ξεκινάει, που επιλέγεις αγόρι ή κορίτσι).

Είναι πρόβλημα των Vista αυτό ?(έχω 64 bit)

Αν ξέρει κάποιος και δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, και με pm θα του ήμουν υπόχρεος. ;)

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, ανυπομονώ για expansion ή fallout 4 στην Νέα Υόρκη.

Τα γραφικά είναι όντως ξεπερασμένα άλλα τα προσπερνάς.. Έχει τόσο τέλεια πλοκή και ιστορία. Μακάρι να κάνουν καμιά ταινία.. Βασικά ψάχνω ταινίες με post apocalyptic θέμα αν έχετε καμιά καλή πείτε...

Μεγάλο μειονέκτημα για το τέλος

δεν έχει free roam μετα τον τερματισμό του παιχνιδιού

ελπίζω με κανένα patch να διορθωθεί αυτό μαζι με κάτι άλλα προβλήματα..

Δημοσ.

Ατμόσφαιρα 0. Για παράδειγμα, βγαίνεις από το vault και πηγαίνεις στο σχολείο. Μπαίνεις μέσα και αντικρίζεις πτώματα παντού κρεμασμένα διαμελισμένα κτλ κτλ. Ανεβαίνεις στον πάνω όροφο το ίδιο θέαμα, στρίβεις δεξιά το ίδιο, αριστερά πάλι. Δλδ έχουν τρομερή έμπνευση οι σχεδιαστές του. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλήμα σαπίλας με τεχνάσματα που ούτε 12χρονο δεν εντυπωσιάζουν.

Αν το κοιτάξουμε και σαν FPS εκεί και αν είναι απογοήτευση. Τα όπλα έχουν αίσθηση νεροπίστολου.

Για τα γραφικά πέρα από το ότι είναι τεχνολογικά πίσω είναι και σαν design ακόμη πιο πίσω.

Μπορεί το παιχνιδάκι να είναι καλό σαν σύνολο αλλά fallout 3 δεν είναι. Καλύτερα να το ονόμαζαν "Oblivion: 1000 years ahead"

Μακραν η πιο ακυρη αποψη γιαυτο το παιχνιδι που εχει γραφτει μεχρι τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...