Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους έχουν κάρτες nvidia και αντιμετωπίζουν crashes στο desktop με το που επιλέγουν new game, απλά διαολοστείλτε από το σύστημά σας τα asus gamer osd και asus smartdoctor.

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Για όσους έχουν κάρτες nvidia και αντιμετωπίζουν crashes στο desktop με το που επιλέγουν new game, απλά διαολοστείλτε από το σύστημά σας τα asus gamer osd και asus smartdoctor.

Εγώ δεν προλαβαίνω να επιλέξω New Game.

Με το που πατάω Play και ανεβαίνει η οθόνη,βλέπω το desktop.

Δημοσ.

Μια ερωτηση για οσους το παιζουν.

Στο quest με την sydney που πρεπει να πας στο river city πως πας ; Πρεπει να περασεις απο το museum of histoty καθως κανεις το main quest για να φτασεις εκει ;

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι δεν πείρες το quest από River City eh? Δεν το έκανα έτσι but το River city is στο τέρμα του χαρτί νότιο αναλυτικά. Εάν ακολουθήσεις το ποτάμι δεν παίζει να μην το βρείς. Και όχι δεν θέλει να έχεις κάνει το main quest.

Μόλις καταλάθος με free εξερεύνηση βρήκα το τελευταίο μέρος που πρέπει να πας στο main quest πηδώντας 3 chapters. Φυσικά έκανα load ένα πριν save γιατί οι devs δεν κάναν το κόπο να κλειδώσουν τις πόρτες μέχρι να πάρεις το quest. :-D

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλα τα μπέρδεψα. Ειμουν στο museum of history για να βρω το washington monument και τελικά βρήκα το Lincol's repeater, αυτό τι το κανω ; To river city ξέρω που ειναι αλλα το κόβω πολυ μακριά και δεν ξέρω πως θα πάω εκει... Για βοήθα λίγο την κατάσταση ρε συ {TDi}Dj2k..infc

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πήγα Rivet City από sidequest της Megaton και προχώρησα εκεί το story καταλάθος. Δεν ξέρω πόσα μέρη προσπέρασε έτσι, αλλά δεν με πειράζει. Όπως και στην κανονική ζωή μπορεί να βρεις κάποιον πιο γρήγορα αν πας στο σωστό μέρος, έτσι το πήρα κι εδώ. :P Κι άλλωστε ακόμα στα sidequests είμαι.

ΥΓ. Leather armour & sawed-off shotgun for the win. (για looks, καταλαβαίνετε γιατί. ;))

Δημοσ.
Εγώ δεν προλαβαίνω να επιλέξω New Game.

Με το που πατάω Play και ανεβαίνει η οθόνη,βλέπω το desktop.

δοκίμασε επίσης επίσης να βάλεις τον ήχο σε basic accelaration απο full μέσω του dxdiag στο run του start μήπως και λύσει το πρόβλημά σου....γιατί τα ίδια μου έκανε στο battlefield 2142 και στο expansion οτυ fear και με αυτή τη ρύθμιση λύθηκε το πρόβλημα

• Thanks 1
Δημοσ.
δοκίμασε επίσης επίσης να βάλεις τον ήχο σε basic accelaration απο full μέσω του dxdiag στο run του start μήπως και λύσει το πρόβλημά σου....γιατί τα ίδια μου έκανε στο battlefield 2142 και στο expansion οτυ fear και με αυτή τη ρύθμιση λύθηκε το πρόβλημα

επιβεβαιωνω...το επαθα στο fallout αλλα ετρωγα restart, οχι crash στο desktop. φυσικα ποτε δεν ξερεις!

Δημοσ.
Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλα τα μπέρδεψα. Ειμουν στο museum of history για να βρω το washington monument και τελικά βρήκα το Lincol's repeater, αυτό τι το κανω ; To river city ξέρω που ειναι αλλα το κόβω πολυ μακριά και δεν ξέρω πως θα πάω εκει... Για βοήθα λίγο την κατάσταση ρε συ {TDi}Dj2k..infc

πιστεύω ότι εάν googlareis για οδηγό του fall out θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα exarxeia city;)

Δημοσ.

Βασικά ο ευκολότερος τρόπος να πας river city είναι να κανεις fast travel κάπου έξω από main DC. Megaton για παράδειγμα. Από κει και πέρα το μονο που έχεις να κανεις είναι να περάσεις και να ακολουθήσεις το ποτάμι προς τα ανατολικά. Για περισσότερα : http://fallout.wikia.com

Δημοσ.

Παιδια δε ξερω αν εχει ξανα-απαντηθει αλλα εχω ενα prob με το game,καθως δεν αναγνωριζει το gamepad(logitech rumblepad)...

Ενω παω στα options και εκει που λεει controller μπορω να αναθεσω τα κουμπια που θελω στο gamepad-δηλαδη εκει το αναγνωριζει κανονικα-μεσα στο παιχνιδι δε το αναγνωριζει καθολου...Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Έπαιξα και γω με την σειρά μου το παιχνιδάκι και απογοητεύτηκα.

Περισσότερο θυμίζει oblivion παρά fallout. Οι NPCs έχουν αέρα ευγενή σε έναν κόσμο που δεν έχει για 200 χρόνια σωστή μόρφωση!! Μιλάνε σαν να είναι λόρδοι και ιππότες από τον κόσμο του oblivion. Το inventory σαν του oblivion, ο χάρτης το ίδιο, το ίδιο και τα menus γενικά. Το feeling του 1950 δεν το έπιασαν ούτε μια στιγμή, περισσότερο με μια άθλια απομίμηση του mad max μοιάζει.

Ατμόσφαιρα 0. Για παράδειγμα, βγαίνεις από το vault και πηγαίνεις στο σχολείο. Μπαίνεις μέσα και αντικρίζεις πτώματα παντού κρεμασμένα διαμελισμένα κτλ κτλ. Ανεβαίνεις στον πάνω όροφο το ίδιο θέαμα, στρίβεις δεξιά το ίδιο, αριστερά πάλι. Δλδ έχουν τρομερή έμπνευση οι σχεδιαστές του. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλήμα σαπίλας με τεχνάσματα που ούτε 12χρονο δεν εντυπωσιάζουν.

Αν το κοιτάξουμε και σαν FPS εκεί και αν είναι απογοήτευση. Τα όπλα έχουν αίσθηση νεροπίστολου.

Για τα γραφικά πέρα από το ότι είναι τεχνολογικά πίσω είναι και σαν design ακόμη πιο πίσω.

Μπορεί το παιχνιδάκι να είναι καλό σαν σύνολο αλλά fallout 3 δεν είναι. Καλύτερα να το ονόμαζαν "Oblivion: 1000 years ahead"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...