Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα + του oblivion....για να δουμε...radiant A.I, level scalling, mini games, κατα-πληκτικη ιστορια, συστημα μαχης που δεν εχουμε ξανασυναντησει σε κανενα game ως τωρα, και φυσικα δεν πρεπει να ξεχασουμε να αναφερουμε και την υποθεση που δεν σε αφηνει να ξεκολλησεις απο την οθονη σου.....α και να μην ξεχασω...σε ποιο αλλο παιχνιδι μπορεις να συναντησεις κατι τετοιο.....

console rpg...nothing more to say

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι δεν σας άρεσε! Το ότι βασίζεται στο Concept του Oblivion ειναι προσόν. Εγώ έχω λιώσει πάντως.

Δημοσ.

+1 και εμενα μου φαινεται παρα πολυ καλο.Γενικα μου φαινεται οτι υπαρχουν υπερβολικες απαιτησεις απο πολλους.Δεν γινεται ενα παιχνιδι να ειναι αψεγαδιαστο

Δημοσ.

Δυστυχώς όμως πολύ λίγα quests. Το πρώτο quest (power of the atom) το τελειωσα σε 10 δευτερα...πάντως μεγάλη προσοχή στον χαρακτήρα που φτιάχνεται...Intelligence πάντα 10. Ο χάρτης πάντως είναι απέραντος.

Δημοσ.
Δε μου φορτώνει γαμώτο.

Μόλις πατάω "play" και βγαίνει η επόμενη οθόνη με πετάει στο desktop.

ποιος απο τους θείους σου,σου το έφερε?:-)

Δημοσ.

Και μόλις τελειώσεις το main quest, game over! :whistle:

Όποιος περιμένει να συνεχίσει το παιχνίδι μετά το main quest, όπως στο oblivion, θα απογοητευτεί...

Δημοσ.

Είπα κι εγώ να ασχοληθώ μπας και ξεκόψω από BF2, αλλά τζίφος.

Στο ξεκίνημα, εκεί που με ρωτάει το όνομά μου το δίνω, και αμέσως μετά μόλις πλησιάζει η οθόνη που θα δείχνει πως θα γίνω (αυτό προλαβαίνω να ακούσω), επανεκκίνηση.

Μόλις φορτώνουν τα παραθύρια και πάω να το ξανατρέξω, μου βγάζει μήνυμα να το εγκαταστήσω!

Το έκανα 2-3 φορές, συνέχεια ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, ε, το πέταξα...

Δημοσ.
Ο <<ξαναφορτωμένος>>.

:-)μήπως παίζεις σε vista διότι έχω ακούσει ότι εκεί το παιχνίδι παρουσιάζει προβλήματα...αλλιώς δοκίμασε να κατεβάσεις κανά 2 απο τα γνωστά αρχειάκια μήπως είναι εκεί το πρόβλημα

Δημοσ.

Απ'οτι βλεπω ειμαι ο μονος οπαδος των παλιων fallout που δεν απογοητευτηκα.

Το παιχνιδι με εχει συνεπαρει. Ο κοσμος που εχουν φτιαξει ειναι αχανης και δινει την αισθηση οτι μπορεις να πας οπουδηποτε.

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι FPS οπως φοβοντουσαν μερικοι. Ειναι κανονικο RPG. Μετα το πρωτο σοκ οτι προκειται για fallout που δεν ειναι 3ου προσωπου και turn based κολλησα για τα καλα.

Αρνητικο ειναι οτι εχει αισθηση κονσολας οπως αναφερθηκε. Τα save ειναι αθλια και δεν υπαρχουν hotkeys για πολλες ενεργειες. Για να αλλαξω στολη η οπλο θελω 4-5 κλικ και τα save παιρνουν αυξοντα αριθμο μονο. Αναγκαζομαι και κραταω λιστα σε χαρτι για το τι σημαινει το καθενα αν θελω να εχω 2-3 διαφορετικα.

Δημοσ.
:-)μήπως παίζεις σε vista διότι έχω ακούσει ότι εκεί το παιχνίδι παρουσιάζει προβλήματα...αλλιώς δοκίμασε να κατεβάσεις κανά 2 απο τα γνωστά αρχειάκια μήπως είναι εκεί το πρόβλημα

XP έχω.

Ποιά είναι τα γνωστά αρχειάκια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...